Şimdi Ara

'Logitech Driving foce gt' ye manuel vites ekleme çalışması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bulut-

Xpadder ile olmadı. FFB shifteri bilmiyorum, indirme linki varsa atabilir misiniz?

Joystick to h shifter 2 ile ayarladım. Vites 1 kısmına getiriyorum 9 8 7 falan gidiyor yani oluyor. TDU'da olmuyor arkadaş anlamadım bir türlü.

Mesela şunları joystick ile yazabiliyorum : 98765497684 gibi. 1. vtese 9, 2.ye 8 3.7 diye gidiyor bu şekilde. Ama olmadı TDU'da araştıracağım biraz.

http://www.angelfire.com/nm/neogeoinserts/hshifter/h_shifter.htm bak başlarda ff shifter var onu dene bakalım hocam.

• Yok ya yapamadım
  • quote:

Yok ya yapamadım

Napsak ki şimdi bilemedim hocam

http://www.youtube.com/watch?v=2OJjc7v2CAs http://www.youtube.com/watch?v=0cmcJR_V9no http://www.lfsforum.net/attachment.php?attachmentid=13780&d=1154081269 pek bi fikrim yok ki ya şu videolardaki altyazılardan bişey çıkabilir

• Adamların joysticklerinde ek bi aparat var yanlız. O taktıkları güç kablosuyla geri toplama olayını kaldırıyorlar heralde. Benimkinde sadece joysticke birleşik bir USB kablosu var , yanında başka hiçbir çıkış falan yok.
  • Sonunda çözdüm. extreme 3d pro değil ordakiler. Ordaki joystickler force 3d pro. Onlar da FFB'li . Bu sayede oluyor. İade alırlarsa vericem, olmazsa başka bir ürünle değiştireceğim artık...

http://www.youtube.com/watch?v=K6zVc88wkew
  • quote:

Sonunda çözdüm. extreme 3d pro değil ordakiler. Ordaki joystickler force 3d pro. Onlar da FFB'li . Bu sayede oluyor. İade alırlarsa vericem, olmazsa başka bir ürünle değiştireceğim artık...

http://www.youtube.com/watch?v=K6zVc88wkew

Anladım onu da vitese dönüştürebilirsiniz aslında vites kutusu falan ile peki piyasada ffb li joystick satın alabileceğimiz bi yer var mı biliyor musunz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhvtnds

Beyler..Allah'ın izniyle Dfgt yi aldım:)
    Hele bi önümüzdeki hafta geçsin(Sınavlarım var) ondan sonra inşallah atılıcam bu vites olayına...

Kardeş ne kadar ve nerden aldın acaba ?
  • arkadaşlar feedbacksiz vites yapmak isteyen olursa sabitlemek için plastik çıtçıtlardan kullanabilirsiniz iyi bir yapıştırmayla işinizi görebiliyor bu arada scania driver simulatorun deneme sürümü(demo)nü indirdim internetten ve denedim iki joystick desteği var ve muhtemelen ets 2 de de olacak bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

arkadaşlar feedbacksiz vites yapmak isteyen olursa sabitlemek için plastik çıtçıtlardan kullanabilirsiniz iyi bir yapıştırmayla işinizi görebiliyor bu arada scania driver simulatorun deneme sürümü(demo)nü indirdim internetten ve denedim iki joystick desteği var ve muhtemelen ets 2 de de olacak bilginize..

Şu kamyon oyunları beni hiç çekmiyor maalesef Böyle arcade tarzı bi oyunda kullanabilirsek h shifterı o zaman müthiş olucak benim için işte. Gerçi daha pek simulasyon denemem falan yok ama .. most wanted 2 yi bekliyoruz bakalım. Bu arada sizin bildiğiniz ffb li joystick alabileceğim bir yer var mı?

• http://www.youtube.com/watch?v=C8VbPd3C_UQ BU videoyuda bi izleyin FFB pekde lazım değil gibi
    quote:

-Bulut-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

quote:

arkadaşlar feedbacksiz vites yapmak isteyen olursa sabitlemek için plastik çıtçıtlardan kullanabilirsiniz iyi bir yapıştırmayla işinizi görebiliyor bu arada scania driver simulatorun deneme sürümü(demo)nü indirdim internetten ve denedim iki joystick desteği var ve muhtemelen ets 2 de de olacak bilginize..

Şu kamyon oyunları beni hiç çekmiyor maalesef Böyle arcade tarzı bi oyunda kullanabilirsek h shifterı o zaman müthiş olucak benim için işte. Gerçi daha pek simulasyon denemem falan yok ama .. most wanted 2 yi bekliyoruz bakalım. Bu arada sizin bildiğiniz ffb li joystick alabileceğim bir yer var mı?

araştırdım siteleri de bulamadım maalesef ama feedbacksiz joystick veya bi oyun kolu da kullanabiliriz biraz uğraşsak vitesi sabitlemeyi başarırız ama bu sabitlemeyle felanda bitmiyor o en kolay kısmı asıl olan bu joysticki hangi oyunlarda kullanabileceğimiz şimdilik oynadığım oyunlarda yarış olarak bir tek lfs de çoklu joystick desteği vardı çıkacak oyunlarda g27 desteği bile olsa bu ikinci joystick işi yaş gibi

• quote:

quote:

quote:

araştırdım siteleri de bulamadım maalesef ama feedbacksiz joystick veya bi oyun kolu da kullanabiliriz biraz uğraşsak vitesi sabitlemeyi başarırız ama bu sabitlemeyle felanda bitmiyor o en kolay kısmı asıl olan bu joysticki hangi oyunlarda kullanabileceğimiz şimdilik oynadığım oyunlarda yarış olarak bir tek lfs de çoklu joystick desteği vardı çıkacak oyunlarda g27 desteği bile olsa bu ikinci joystick işi yaş gibi

Aslında iş iki joystick desteği değil ki. Joystick oyunda kalvye gibi buluncak yani direksiyonla beraber klavyeyi de kullanabildiğimiz bütün oyunlarda işe yaraması lazım.

• quote:

Anladım onu da vitese dönüştürebilirsiniz aslında vites kutusu falan ile peki piyasada ffb li joystick satın alabileceğimiz bi yer var mı biliyor musunz?

Bimeks,Electro World,Teknosa,Vatan bu tarz yerlere bakıyorum ben. Onun dışında oyuncakçılara bakmak mantıklı olabilir. Kızılay'a gidersem şu Japon Oyuncak Pazarı'na bir bakıyım. PS3, ps3 kolu vs satıyorlardı belki bunlardanda vardır.

quote:

O zaman hemen Scania'yı deneyim, 2 tane joystick var şuan daha iade etmedim. Sabitlemeyi her türlü yaparız şuan sorun o değil, sorun oyunun tanımaması gibi birşey. Ama sanırım onu da çözdüm.

quote:

TDU'da var ama kabul etmiyor işte. Mesajın sonuna yazacağım hepsini.

quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

http://www.youtube.com/watch?v=C8VbPd3C_UQ BU videoyuda bi izleyin FFB pekde lazım değil gibi

Evet değil şuan anladım çok sağolun. Mesajın sonuna tüm sonuçları yazacağım.

quote:

Aslında iş iki joystick desteği değil ki. Joystick oyunda kalvye gibi buluncak yani direksiyonla beraber klavyeyi de kullanabildiğimiz bütün oyunlarda işe yaraması lazım.

Yok hocam ya, @taha_kilic haklı. 2 joystick desteği çok önemli. TDU'da bu yok. DFGT ve extreme 3d pro ile gidiyorum. DFGT ayarları falan yapılı zaten. Gearboxda 9 8 7 6 5 4 diye veriyorum h shifter auto clucth açık ama olmuyor ya. Bizzat denedim. DFGT'nin üzerindeki tuşları viteslere atadım 1 2 3 4 5 6 7 şeklinde hemen çalıştı takır takır.Ve evet sonuçları paylaşıyım.

1-) Bu joystick-vites olayı şuan için sadece LFS'de çalışır. TDU'da çalışmıyor. Sebebi ise yukarıda yazdığım 2 joystick sorunu.
    2-) Bu h-shifter videolarına bakın. Hepsi LFS'de yapıyor bunu. Bir videoda da only LFS yazıyordu zaten.
    Özet olarak, boşuna uğraşmaya gerek yok gibi. 2 joystick desteği şuan için LFS'de var, scania tds de de olabilirmiş.

İstersen xbox 360 controller'inden yap,istersen uçak joystickinden, şuan sadece LFS'de çalışacak gibi bir izlenim uyandırdı bende. Gerçi ben daha direksyonu bile tanıtamadım ya LFS'ye,orası ayrı.

• quote:

Yok hocam ya, @taha_kilic haklı. 2 joystick desteği çok önemli. TDU'da bu yok. DFGT ve extreme 3d pro ile gidiyorum. DFGT ayarları falan yapılı zaten. Gearboxda 9 8 7 6 5 4 diye veriyorum h shifter auto clucth açık ama olmuyor ya. Bizzat denedim. DFGT'nin üzerindeki tuşları viteslere atadım 1 2 3 4 5 6 7 şeklinde hemen çalıştı takır takır.Ve evet sonuçları paylaşıyım.

1-) Bu joystick-vites olayı şuan için sadece LFS'de çalışır. TDU'da çalışmıyor. Sebebi ise yukarıda yazdığım 2 joystick sorunu.
    2-) Bu h-shifter videolarına bakın. Hepsi LFS'de yapıyor bunu. Bir videoda da only LFS yazıyordu zaten.
    Özet olarak, boşuna uğraşmaya gerek yok gibi. 2 joystick desteği şuan için LFS'de var, scania tds de de olabilirmiş.

İstersen xbox 360 controller'inden yap,istersen uçak joystickinden, şuan sadece LFS'de çalışacak gibi bir izlenim uyandırdı bende. Gerçi ben daha direksyonu bile tanıtamadım ya LFS'ye,orası ayrı.

Anladım kötü oldu bu ya. tdu da mı denedin peki tdu 2 de mi? çift joystick destekleyen oyun listeleri tarzında bişey bulsak süper olur aslında.

• Yaptım Hiç menmun değilim internetten joystik alıp yapcam diyorsanız tavsiye etmem ama eski bir joystcikiniz varsa yapın ama ben hiç menmun kalmadım
  • Not : Hiç Birşey G27 nin yerini Tutmaz. Ama Çok Abartılı pahalı.
  • quote:

quote:

Anladım kötü oldu bu ya. tdu da mı denedin peki tdu 2 de mi? çift joystick destekleyen oyun listeleri tarzında bişey bulsak süper olur aslında.

TDU1'de denedim. Scania TDS demo sürümünde de denedim joysticki olmadı...

• alkış istiyorum TDU2 de bugün makromarketten aldığım minton marka joystick i vites olarak çalıştırdım. 1-2-3-4-5 rahat gidiyo. direksiyonla deniyorum şimdi. video atmaya çalışıcam
  • Evet gençler. TDU2 başarılı Direksiyon+joystick sorunsuz çalışıyor. Xpadder kullandım.

edit: buda kullandığım parçaların listesi

Minton MGC-320 http://www.minton.com.tr/urun.asp?MenuId=18&TypeId=1&SCatId=14&ProdId=1110 17 TL

Snopy V5H USB PRO WHEELhttp://www.vatanbilgisayar.com/snopy-v5h-snopy-v5h-usb-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=29031 50 TL (zamanında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 14 Haziran 2012; 13:36:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

Evet gençler. TDU2 başarılı Direksiyon+joystick sorunsuz çalışıyor. Xpadder kullandım.

edit: buda kullandığım parçaların listesi

Minton MGC-320 http://www.minton.com.tr/urun.asp?MenuId=18&TypeId=1&SCatId=14&ProdId=1110 17 TL

Snopy V5H USB PRO WHEELhttp://www.vatanbilgisayar.com/snopy-v5h-snopy-v5h-usb-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=29031 50 TL (zamanında)

Hangi makromarkette? Ankara'da mı? Fiyatı nedir?

Direk iade edeceğim o zaman benimkini.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.