Şimdi Ara

'Logitech Driving foce gt' ye manuel vites ekleme çalışması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CowBoyFcker

ebaydan alışveriş yaparsan kargo masrafı 60 TL tutar ! bence yurtdışı bulaşmayın

Yok ya ona kendim için baktım. Ay sonu gibi İngiltere'ye gideceğim o yüzden.

aa harika benimde joystick sorunlarım sona erdi o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo
    RBR de kullanalar var
    http://www.youtube.com/watch?v=7MBSIe4ybWM

O sistem nedir öyle ya

Neden ki ? Ben tatil için değil, yaşamak için gidiyorum. TR'ye 5-6 ay sonra gelirim tahminimce Kargo yine aynı,birşey değişmez.

Bu arada şu sisteme bak bi http://www.youtube.com/watch?v=p16jyQIeIyY&feature=related

Sadece şaka yapıyordum. Mesleğiniz nedeniyle mi gidiyorsunuz tdu2 de kapışıcaktık ama o çocuk liseli be yuh iyi yapmış ama

• quote:

Sadece şaka yapıyordum. Mesleğiniz nedeniyle mi gidiyorsunuz tdu2 de kapışıcaktık ama o çocuk liseli be yuh iyi yapmış ama

Geri dönmeli gitsem 1-2 hafta kalıp getirirdim 2-3 tane zaten sorun olmazdı yani

Orada yaşayacağım ya . Bu arada şimdi dikkat ettim hiç tipine bakmamıştım çocugun 16-17 yaşında max. oha dedim ya helal olsun.

• quote:

quote:

Geri dönmeli gitsem 1-2 hafta kalıp getirirdim 2-3 tane zaten sorun olmazdı yani

Orada yaşayacağım ya . Bu arada şimdi dikkat ettim hiç tipine bakmamıştım çocugun 16-17 yaşında max. oha dedim ya helal olsun.

Anladım iyi yolculuklar o zaman. ordan da buraya bakarsanız arasıra seviniriz

• quote:

quote:

quote:

Anladım iyi yolculuklar o zaman. ordan da buraya bakarsanız arasıra seviniriz

Zaten buraya bakarım ya sadece ülke değişiyor başka değişen birşey yok türk forumlarını bırakırsam olmaz yani Teşekkür ederim

• Arkadaşlar o sistemin adı Thrstumaster ts8RS miydi öyle bişeydi . Hazır Vites Ebay Amazon gibi sitelerde varhttp://www.amazon.com/Thrustmaster-TH8RS-Gearbox-PlayStation-3-6306200/dp/B005QIO40S
  • bu arada hazır alacaksanız act-labs shifter var kendi sitesinde vites topuzu var ona uyan :) ama yurt dışı. sinir oluyorum kargo çok istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CowBoyFcker

Arkadaşlar o sistemin adı Thrstumaster ts8RS miydi öyle bişeydi . Hazır Vites Ebay Amazon gibi sitelerde varhttp://www.amazon.com/Thrustmaster-TH8RS-Gearbox-PlayStation-3-6306200/dp/B005QIO40S

O kadar paramız olsa neden bu işlerle uğraşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi o makinaya bak demiş ismini söyledim belki adam zengindir ?
  • eski gamepad im vardı 6 tane limit switch ile tuşlara basmadan switch yardımıyla Pc ye bilgi gönderebilirsem deneyeceğim birkaç gün içinde :D
  • Joystick'i paketledim, yarın götürüp iade edeceğim. İade ederken ne desem ki ?
  • Beğenmedim de gitsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumankolikk

Beğenmedim de gitsin ya

Ben de boyle dusunmustum, tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yapacaksanız FORCE FEEDBACKLI alın derim yaylılar çok iğrenç oluyor pişman oldum söktüm attım içini falan
  • Bugün Bimeks Ankamall mağazasına iade ettim, 78,47 tllik bir hediye çeki verdiler. Para iadesi yokmuş. Bakalım, gelirse joystick alırım,gelmezse laptop soğutucu,çanta felan. .Ankamall, Acity dolaştım ama hiçbir yerde bulamadım Logitech Force 3D Pro'yu.

Edit: Bu arada Teknosa internet sitesinde 20 tl olarak gözüküyor ve stokta yok. Bence bu satış politikası olabilir? Stokta yokken fiyatını indirmek? Tahminimce stoklara gelince yükselecektir. İnşallah yanılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bulut- -- 15 Haziran 2012; 14:09:39 >
  • quote:

Bugün Bimeks Ankamall mağazasına iade ettim, 78,47 tllik bir hediye çeki verdiler. Para iadesi yokmuş. Bakalım, gelirse joystick alırım,gelmezse laptop soğutucu,çanta felan. .Ankamall, Acity dolaştım ama hiçbir yerde bulamadım Logitech Force 3D Pro'yu.

Edit: Bu arada Teknosa internet sitesinde 20 tl olarak gözüküyor ve stokta yok. Bence bu satış politikası olabilir? Stokta yokken fiyatını indirmek? Tahminimce stoklara gelince yükselecektir. İnşallah yanılırım.

Öyle bişey olucağını sanmıyorum. Çünkü mağazalarında varmış sonuçta bu fiyata alabileceğimiz yerler var
  • aynen öyle olamz bencede
  • Bilmiyorum valla.

Neyse, Bimeks bana 78,47 Tl'lik logitech extreme 3d pro karşılığında 78,47 tl lik bir hediye çeki verdi istediğimi alabilirim.

Eğer ürünün kutusu acılmamıs,ürün kullanılmamış olsaydı iade edip paramı alabilirdim.

O yüzden napacağım?

Tekrar alacağım logitech 3d extreme proyu, sonra hiç açmadan iade etmek isteyeceğim
  • quote:

Bugün Bimeks Ankamall mağazasına iade ettim, 78,47 tllik bir hediye çeki verdiler. Para iadesi yokmuş. Bakalım, gelirse joystick alırım,gelmezse laptop soğutucu,çanta felan. .Ankamall, Acity dolaştım ama hiçbir yerde bulamadım Logitech Force 3D Pro'yu.

Logitech Force 3D Pro türkiyede satılmıyor sanırım bende bi ara baya bakmıştım bulamadım.teknosanın indirimli ürünlerine fazla itibar etmeyin aşırı indirim yaptıkları ürünler stokta olmayan ürünler .

• Arkadaşlar geldim:) ben yokken muhabbeti arttırmışsınız...

Varmı sağlam bi gelişme...ufak bi özet geçsek?
  • Çarşamba akşam İngiltere'ye uçuyorum, orada da bakacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.