Şimdi Ara

Logitech driving force gt en ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar electro worldde 199 tl oyun + direksiyon dahil ama bende oyun zaten var

başka nerden alabilirim en ucuza? hemen bugün alacağım çok teşekkürler

• sağdan soldan 99 tl ye 12 taksit 3 ay erteleme yaptırdım en ucuz ben aldım demesini biliyorsunuz ama dimi arkadaşlar?

çok teşekkürler.
  • 99 tlye nerden aldın dfgtyi ?
  • Şu an GT5'i olmayanlar için en uygunu hepsisony'den DFGT + GT 5 = 270 lira. Hiç uğraşmadan set şeklinde hepsi geliyor işte. Başka türlü alsanız 105 lira civarı en ucuz GT5, 170 lira civarı da DFGT. Ayrı yerlerden almak zorundasınız kargosudur cart curt beklemekle uğraşmak istemeyenler böyle yapsın bence. Biraz önce aldım bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Aralık 2010; 0:58:17 >
  • ben forumdan bir arkadaştan aldım,sıfır gibi 100 tlye aldım,şu anda sıfırı da elektroworld da 140 tl sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Şu an GT5'i olmayanlar için en uygunu hepsisony'den DFGT + GT 5 = 270 lira. Hiç uğraşmadan set şeklinde hepsi geliyor işte. Başka türlü alsanız 105 lira civarı en ucuz GT5, 170 lira civarı da DFGT. Ayrı yerlerden almak zorundasınız kargosudur cart curt beklemekle uğraşmak istemeyenler böyle yapsın bence. Biraz önce aldım bu şekilde.

bnce daha ucuzu var ewden dfgt al 140 a sony shoptanda 100 tl ye oyunu 240 TL...
  • Electro worldde 199 tl oyun + direksiyon kampanyası devam ediyorsa bu şekilde al oyunuda GG den yada forumdan sat. En ucuz bu şekilde temin edebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT-Xbox?
    13 yıl önce açıldı
    Logitech Driving Force GT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevahir teknosada 1 tane kaldı.135 tl alan alsın.
  • Bursa Mediamarkt'ta ve bursa electroworld'de 139'a gördüm.
    Mediamarkt kampanya şeklinde bazı zamanlar böyle satıyor ancak electroworld'de birkaç aydır 139tl. daha ucuza satan bir yer görmedim.
  • sahibindede 120 ye görmüstüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Jensen -- 31 Aralık 2010; 17:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Şu an GT5'i olmayanlar için en uygunu hepsisony'den DFGT + GT 5 = 270 lira. Hiç uğraşmadan set şeklinde hepsi geliyor işte. Başka türlü alsanız 105 lira civarı en ucuz GT5, 170 lira civarı da DFGT. Ayrı yerlerden almak zorundasınız kargosudur cart curt beklemekle uğraşmak istemeyenler böyle yapsın bence. Biraz önce aldım bu şekilde.

http://www.hepsisony.com/pinfo.asp?pid=2588

Bundle olarak 290TL olmuş GT5 aynı sitede 109 lira DFGT 180 liraya geliyor yani saçmalık resmen.

Electroworld'e bir bakayım DFGT 140TL civarındaysa fiyat iyi GT5 le birlikte arttı zaten değeri.Oyunu ayrı alacağım DFGT yi ayrı yinede hepsisony den ucuza geliyor.

• electroworldden 140 tl ye aldım bende 19 aralıkta.
  • bende bu dfgt alacagımda 99€ peşin fiyatına 4 taksıt yapıyor elemanlar...lakin geçen gün elemanın biri getirdi frende sorun var dıye idae etti iki hafta kullanmıs verdı gerı aldı parasını falan..bende gecen hafta bı direksiyon aldım 180 derece bıle donmuyordu 90artı45 gıbı bı donus acısı vardı verdım ıdea ettım logic3 drivertopgt adında bı direksiyon aldım onuda bı ıkı hafta kullanı memnun kalırsam devam edım dıyorum 60€ ama buda aynı 90 atrı 45 derece donuyor o yonden bıraz sıkıntım var..ama tamamen uyumlu ps3 ve gt5 ıle..
    simdi beklıyorum dfgt yok pıyasada ıkı hafta gelır dedı eleman..en cok sevdıgım yonu dfgt 900derece donmesı ama su fren sorunu bı yandna kafa bulandırıyor..
    karar veremedım ne yapsam beyler bi akıl fikir düşünce paylasın bi zahmet !!
    happy new year guys !!
  • DFGT freninde bir problem yaşamadım, ayrıca 900 derece konusunu kafana takmamanı öneririm, o dereceyle yarışmak cok zor. Az bir açı içerisinde hallediyorsun herşeyi yarışırken. Benim GT5 900 dereceyi algılamadı hatta 270 derece oynuyorum gayet memnunum
  • Hiç bir mağazada stokta yok şansıma tüküreyim.
  • Bu aralar yok satıyor o yüzdendir. İthalatçısı Mersa elektronikte bile yoktu geçen sordurmuştum.
  • avcılar vatan bilgisayarda var 2, 3 tane ben bugün aldım 170 liraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: on3ruh

avcılar vatan bilgisayarda var 2, 3 tane ben bugün aldım 170 liraya..

Hayırlı olsun ama bu alet 110TL'den satıldı mağazalarda sırf GT5 patlaması yüzünden ya stokta yok yada fiyatı uçuk.140TL civarında bulsam alacağım bende ama inat ettim daha fazla vermeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: on3ruh

avcılar vatan bilgisayarda var 2, 3 tane ben bugün aldım 170 liraya..

Hayırlı olsun ama bu alet 110TL'den satıldı mağazalarda sırf GT5 patlaması yüzünden ya stokta yok yada fiyatı uçuk.140TL civarında bulsam alacağım bende ama inat ettim daha fazla vermeyeceğim.

ben 10un üzerinde mağaza dolaştım bakırköy, şişli,taksim, topkapı, beylikdüzü filan en sonunda avcılarda buldum ama oda bozuk çıktı galiba = / teknosa da 150 lira ancak stoklarında yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 4 Ocak 2011; 20:13:14 >

• ula ne iştir ,hiçbir yerde bulamıyorum bu aleti yuh be
    silip süpürmüş millet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.