Şimdi Ara

logitech driving force gt H shifter mod (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
37.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet doğru onu yazmayı unuttum ordaki vites borusunun altında bir yay var o yayın bir ucu kutuya bağlı kutunun tabanına diyeri ise boruya benim yayım tam borunun içine giriyordu onun için boruya müdahele etmeme gerek kalmadı o yay vites kolunun ortada durmasını sağlıyor.

Bir diğer alternatif ise bunu internette görmüştüm ama benim projeme pek uygun olmadığı için yapmadım araba bagaj lastiği kullanarak 2tane borunun etrafına sarıp diyerinide çapraz şekilde sarıp kutuya tutturuyoruz böylelikle bagaj lastiği onu ortada tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 4 Temmuz 2013; 3:14:12 >
  • zeroplayer06 kullanıcısına yanıt
    Çok saol en kısa zamanda bende çalışmalara başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

her swich in 3. bacağının ne işe yaradığını bilmiyorum ben elektronik okumuyorum düzden okuyorum bende tamtmen internetten öğrendim çizim biraz kötü ama hemen hemen böyle oluyor bitincehttp://sketchtoy.com/42858714 yani swichin bi kablosu tuşun yuvarlağına diyeride her tuşun yanındaki küçük gri yere burda joystick ler ayrılıyor çünkü her joystick in iletildiği o küçük gri nokta aynı olmuyor en basitinden bende böyle yaptım elinize ir ölçü aleti alın onun düdük bölümü var ona getirdiğinizde uçlar birşekilde birleşirse öter yani aletin bir ucunu bir kablonun ucuna diyer ucunuda aynı kablonun diyer ucuna bağlarsanız öter bundan yola çıkarak ordaki tuşun bastığı yere değdireecğiz bir ucunu diyer ucunuda teker teker küçük grilere deniyeceğiz örneğin benim joystickin o gri noktaları hepsinin bir yerde toplanıyor bende tüm swichlerin bir ucunu tuşun altına diyer uclarını ise ölçerek bulduğum küçük gri noktaya lehimledim ve çalıştı

Heh cok yordum seni ama güzel bir cevaptı teşekkür ederim . Ölcü aletim var burda 8 tl ye joystickli oyun kolu var ondan alcam sorularıma tam cevap bulunca =)
    Peki ben başka bir şey soracam
    mesela
    x = V1
    # = V3
    vs. vs.
    Biz o tuşların hepsini nasıl programlayacağız? Programlamayı öğrendik diyelim vites + ve vites - var o zaman 1 de de 2 de de 3 de de vites atcak 6 ya kadar tekrar 1 e alsak ta atcak sadece geri de düşcek o nasıl ayarlıcaz ? KAfamda deli sorular

• şöyle olacak joistiklerde toplam 7tane tuş saydım ben ve hepsinide kullandım kare üçgen li olan yerde 4 tane kolun arkasında sağda 2 solda 2 toplamda 8 tuş var 7 ileri 1 geriyi bu şekilde yaptım hiç programlamayla falan uğraşma hazır programı var onun xadapter adı programın bu program 2 joistik desteklemeyen oyunlarda işe yarıyacak yani lfs gibi oyunlar tek joistik desteklemekte bu giibi oyunlarda xadapter açıcaz bu program elindeki joistiğin her tuşuna klavyeden bir tuş atıyacak sende bu tuşları oyunda vites 1 2 gibi gircen ne zahmeti bilgi paylaştıkça çoğalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 4 Temmuz 2013; 21:27:17 >
  • quote:

şöyle olacak joistiklerde toplam 7tane tuş saydım ben ve hepsinide kullandım kare üçgen li olan yerde 4 tane kolun arkasında sağda 2 solda 2 toplamda 8 tuş var 7 ileri 1 geriyi bu şekilde yaptım hiç programlamayla falan uğraşma hazır programı var onun xadapter adı programın bu program 2 joistik desteklemeyen oyunlarda işe yarıyacak yani lfs gibi oyunlar tek joistik desteklemekte bu giibi oyunlarda xadapter açıcaz bu program elindeki joistiğin her tuşuna klavyeden bir tuş atıyacak sende bu tuşları oyunda vites 1 2 gibi gircen ne zahmeti bilgi paylaştıkça çoğalır

Ne yani şimdi U2 yi 1 e takıp 1 de 5 e takıp 5 te mi oynuıycaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

quote:

şöyle olacak joistiklerde toplam 7tane tuş saydım ben ve hepsinide kullandım kare üçgen li olan yerde 4 tane kolun arkasında sağda 2 solda 2 toplamda 8 tuş var 7 ileri 1 geriyi bu şekilde yaptım hiç programlamayla falan uğraşma hazır programı var onun xadapter adı programın bu program 2 joistik desteklemeyen oyunlarda işe yarıyacak yani lfs gibi oyunlar tek joistik desteklemekte bu giibi oyunlarda xadapter açıcaz bu program elindeki joistiğin her tuşuna klavyeden bir tuş atıyacak sende bu tuşları oyunda vites 1 2 gibi gircen ne zahmeti bilgi paylaştıkça çoğalır

Valla ne yalan söyliyeyim hiçbişi anlamadım

• hocam konsol derken bildiğimiz pesde maç yaptığımız kollardan dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AquaSs -- 5 Temmuz 2013; 4:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

hocam konsol derken bildiğimiz pesde maç yaptığımız kollardan dimi.

evet
  • Hocam ben bu gün malzemeleri aldım herşeyi hazrladım başlayacaktım ama bişeye takıldım. Kaça kaç lık bir kutudan yapmam lazım. 15x15 gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Valla ne yalan söyliyeyim hiçbişi anlamadım

Underground 2 de yani o vittesi kullanabilcekmiyiz 1. den 5e direk attırabilcekmiyiz

• Underground 2 gibi oyunlarda vites desteği bulunmaz nfs nin son oyunlarında vites desteği var hoş en son mw2 yi çıkardı ama ondaad yoktu evet 1den 5e atarsında araba kalkmaz vites yapacaksan daha çok similasyon oyunlarına yönelmelisin r factor lfs gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

Hocam ben bu gün malzemeleri aldım herşeyi hazrladım başlayacaktım ama bişeye takıldım. Kaça kaç lık bir kutudan yapmam lazım. 15x15 gibi.

kutu size kalmış tamamen ölçüleri ama kutunun ölçülerine göre boru ve içini tasarlıyacağınızıda unutmayın
  • quote:

Underground 2 gibi oyunlarda vites desteği bulunmaz nfs nin son oyunlarında vites desteği var hoş en son mw2 yi çıkardı ama ondaad yoktu evet 1den 5e atarsında araba kalkmaz vites yapacaksan daha çok similasyon oyunlarına yönelmelisin r factor lfs gibi

Benim pc biraz eski de
    Çalıştırabileceğim oyun listesi var mı eliniz de ?
    Ya da zaman bulup bana pm atarmısınız aklınıza geldikce ?
  • quote:

quote:

Underground 2 gibi oyunlarda vites desteği bulunmaz nfs nin son oyunlarında vites desteği var hoş en son mw2 yi çıkardı ama ondaad yoktu evet 1den 5e atarsında araba kalkmaz vites yapacaksan daha çok similasyon oyunlarına yönelmelisin r factor lfs gibi

Benim pc biraz eski de
    Çalıştırabileceğim oyun listesi var mı eliniz de ?
    Ya da zaman bulup bana pm atarmısınız aklınıza geldikce ?

lfs yi çalıştırır ben ekran kartsız laptopta oynadım onu r factor içinde azıcık bir sistem olsa yeter sonra StreetLegal Redline var mod sayesinde vies kullanımı açılıyor world racing 2 var bunuda açma ihtimali yüksek internetten bunlara bakabilirsiniz aklıma bunlar geliyor bende bunları oynuyorum zaten

• vites kutusu güzel olmuş
  • Kardeşim bu h shifter sana kaça patladı? Ve kaç gününü aldı? Birde ben similasyon oyunu olarak city car driving de çalıştırabilir miyim? Malum o oyunda vites atma da var ?
  • evet ben oynuyorum city car drivingi ben yayarak yapmıştım 10 günümü almıştı ama yayarak yapmıştım normal çalışma ile 3 4 günde biter bütçe olarak bi30 tl gerekli
  • tekrar meraba konuyu biraz daha inceledimde
    benim önceki çalışmamdan kutu kaldı fakat 5 ileri 1 geri vitesli :D neyse onu öyle kullanırız

ihtiyacım olan malzemeler şuan sadece swicth-kablo-joystick kol
    lehim makinası falanda buldum herşey tamam ama hala çözemediğim bir nokta kaldı

swictden gelen kabloyu joysticke nasıl bağlıyacam çünkü joystickin tuşlarının değdiği yer plastik gibi bişey kablo falan yok nereye lehimliyecem switch den gelen kabloyu orayı bir çözsem şimdi gidim alacam eksik malzemelerimi :D

sizin o kısmı baya yakından fotoğrafını çekme şansınız varmı ? Veya baya detaylı anlatma şansınız o kısmı anlayamadım :D
  • şu resmi buldum

demek istediğim switchden gelen kabloyu bunun neresine lehimleyecemki

bu benim kol değil ama benim alıcağımda sonuçta böyle olacak

logitech driving force gt H shifter mod
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

şu resmi buldum

demek istediğim switchden gelen kabloyu bunun neresine lehimleyecemki

bu benim kol değil ama benim alıcağımda sonuçta böyle olacak

logitech driving force gt H shifter mod

bu resimdeki kol benimkinden biraz değişik xbox360 gibime geldi normal joistiklerin içi biraz daha değişik

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.