Şimdi Ara

logitech driving force gt H shifter mod (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
37.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerem31

quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

quote:

hocam konu güncelmi bişey sorcaktım siviclerle ilgili

evet hocam buyrun sorabilirsiniz

hocam şimdi vitesi bire takıcaz mesela o sırada sivice bi kere basması yeterli oluyormu yoksa vites 1 deyken sürekli sivicde basılımı olması lazım ? inşallah anlatabilmişimdir

hocam yaptığım sistemde vitese devamlı basıyor bazı oyunlarda bir kere vitese basması yeterli oluyor ama bazı oyunlarda 1.vitese basmayı bıraktığı anda vites boşa atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam şimdi vitesi bire takıcaz mesela o sırada sivice bi kere basması yeterli oluyormu yoksa vites 1 deyken sürekli sivicde basılımı olması lazım ? inşallah anlatabilmişimdir

hocam yaptığım sistemde vitese devamlı basıyor bazı oyunlarda bir kere vitese basması yeterli oluyor ama bazı oyunlarda 1.vitese basmayı bıraktığı anda vites boşa atıyor

saoğolun hocam bende sistemi ona göre yapıyım diye sordum sadece ets 2 oynamayı düşünüyorum ama şimdi vites varken bakarsın tüm oyunları indiririm :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saoğolun hocam bende sistemi ona göre yapıyım diye sordum sadece ets 2 oynamayı düşünüyorum ama şimdi vites varken bakarsın tüm oyunları indiririm :D

valla hiç belli olmuyor bende sadece yarış oyunu oynamak için yapmıştım sonra ets'dede az direksiyon sallamadım

• Çok gaza geldim 12 tane micro switcher 4 tane buton 3 metre kablo aldım finaller bitince çalışmalara başlayacağım

edit: buton altına switcher koymak gerekmiyor sanırım switcherları fazla aldık boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 9 Ocak 2016; 15:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Çok gaza geldim 12 tane micro switcher 4 tane buton 3 metre kablo aldım finaller bitince çalışmalara başlayacağım

edit: buton altına switcher koymak gerekmiyor sanırım switcherları fazla aldık boşuna

Kolay gelsin 7ileri 1 geri için 8 tane micro switcher eğer debriyaj yapıcaksanız 1 tane analoğu başlatmak için buton geriye isteğe bağlı işlev atıyabileceğiniz 3 buton oluyo yani aslında tam almışsınız
  • zeroplayer06 kullanıcısına yanıt
    butonlara switcher koymak gerekiyor mu hocam?

debriyaj belki ilerde eklerim ama şu an düşünmüyorum o beni aşar gibi
  • quote:

butonlara switcher koymak gerekiyor mu hocam?

debriyaj belki ilerde eklerim ama şu an düşünmüyorum o beni aşar gibi

hocam valla tam anlıyamadım ama her vitese 1 tane micro switch koymak gerekli butonlar ekstra
  • Butonlara icinde gerekiyorsa tam almisim evet
    8 tane viteslere gidicek dort tanede butonlara, bugun su vitesi tutan L Seklindeki zimbirti demiri arayacagim insallah bulurum

Edit:hocam bu arada gamepad in boardini kutuya nasil sabitlediniz altina japon surup yapistirsak boarda zarar verir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 11 Ocak 2016; 10:42:34 >
  • quote:

Butonlara icinde gerekiyorsa tam almisim evet
    8 tane viteslere gidicek dort tanede butonlara, bugun su vitesi tutan L Seklindeki zimbirti demiri arayacagim insallah bulurum

Edit:hocam bu arada gamepad in boardini kutuya nasil sabitlediniz altina japon surup yapistirsak boarda zarar verir mi acaba

ben sıcak silikon ile sabitledim vida yerleri var board üzerinde ordanda kutuya vidalıyabilirsiniz japonun ne yapıcağını hiç bilmiyorum denemedim
  • L demirine gerek yok imzamdaki vitese göz atabilirsiniz

• evet buda bir yöntem benim elimdeki klipsler büyükmüş kutuya sığdıramamıştım yanyana
  • Zeroplayer hocam vaktin varsa benim yaptığım gerçek direksiyon modunu öneririm. Ets2 oyunu başka bir boyuta geçiyor. Ama yarış oyunlarında olmaz direksiyon büyük kalıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 23 Ocak 2016; 3:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Zeroplayer hocam vaktin varsa benim yaptığım gerçek direksiyon modunu öneririm. Ets2 oyunu başka bir boyuta geçiyor. Ama yarış oyunlarında olmaz direksiyon büyük kalıyor :)

hocam valla benim ets ile aram iyi değil yarış oyunlarında takılıyorum zaten bu senede hiç doğru düzgün oynamak nasip olmadı üniversite sınavı yüzünden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Zeroplayer hocam vaktin varsa benim yaptığım gerçek direksiyon modunu öneririm. Ets2 oyunu başka bir boyuta geçiyor. Ama yarış oyunlarında olmaz direksiyon büyük kalıyor :)

hocam valla benim ets ile aram iyi değil yarış oyunlarında takılıyorum zaten bu senede hiç doğru düzgün oynamak nasip olmadı üniversite sınavı yüzünden

Hocam bende nedense yarış oyunlarını direksiyondan oynayamıyorum, klavyeyle ama çok iyi oynuyorum, neden anlamadım 😛

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.