Şimdi Ara

logitech driving force gt H shifter mod (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
37.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

şöyle olacak joistiklerde toplam 7tane tuş saydım ben ve hepsinide kullandım kare üçgen li olan yerde 4 tane kolun arkasında sağda 2 solda 2 toplamda 8 tuş var 7 ileri 1 geriyi bu şekilde yaptım hiç programlamayla falan uğraşma hazır programı var onun xadapter adı programın bu program 2 joistik desteklemeyen oyunlarda işe yarıyacak yani lfs gibi oyunlar tek joistik desteklemekte bu giibi oyunlarda xadapter açıcaz bu program elindeki joistiğin her tuşuna klavyeden bir tuş atıyacak sende bu tuşları oyunda vites 1 2 gibi gircen ne zahmeti bilgi paylaştıkça çoğalır

haci dedigin programi nerden bulacaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

quote:

şöyle olacak joistiklerde toplam 7tane tuş saydım ben ve hepsinide kullandım kare üçgen li olan yerde 4 tane kolun arkasında sağda 2 solda 2 toplamda 8 tuş var 7 ileri 1 geriyi bu şekilde yaptım hiç programlamayla falan uğraşma hazır programı var onun xadapter adı programın bu program 2 joistik desteklemeyen oyunlarda işe yarıyacak yani lfs gibi oyunlar tek joistik desteklemekte bu giibi oyunlarda xadapter açıcaz bu program elindeki joistiğin her tuşuna klavyeden bir tuş atıyacak sende bu tuşları oyunda vites 1 2 gibi gircen ne zahmeti bilgi paylaştıkça çoğalır

http://s3.dosya.tc/server22/zA0F23/Xpadder.rar.html yeni sürümü çıkmış olabilir ki muhtemelen çıkmıştır ben bunu kullanıyorum sorunda yaşamadım

• quote:

quote:

quote:

http://s3.dosya.tc/server22/zA0F23/Xpadder.rar.html yeni sürümü çıkmış olabilir ki muhtemelen çıkmıştır ben bunu kullanıyorum sorunda yaşamadım

win 7 de calisirmi bu ha bide ben bu oyun kolundan ikitaneye yapsam calistirabilirmiyim. yani dreksiyon sag sol .gaz .fren .debriyaj . bunlar bi kolun uzerinde olcak.artanlarida diyer kol ile vitesleri tamamliycam ? olurmu calisirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

win 7 de calisirmi bu ha bide ben bu oyun kolundan ikitaneye yapsam calistirabilirmiyim. yani dreksiyon sag sol .gaz .fren .debriyaj . bunlar bi kolun uzerinde olcak.artanlarida diyer kol ile vitesleri tamamliycam ? olurmu calisirmi?

evet olur ben vitesi ayrı debriyajı ayrı kolla yaptım bide diraksyon var 3 driver ediyo programın uyumluluk modundan xp ye getirip çalıştırınca çalışıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet olur ben vitesi ayrı debriyajı ayrı kolla yaptım bide diraksyon var 3 driver ediyo programın uyumluluk modundan xp ye getirip çalıştırınca çalışıyor

hmm anladım tanıtmak ıcınde bakıyım işi aşamazsam yardım alcam senden bende en yakın zamanda başlıyorum projeye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wathercooler -- 11 Mayıs 2014; 19:36:48 >

• hocam konu güncelmi sorum olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udjah

hocam konu güncelmi sorum olcak

evet günceldir elimden geldiğincede güncel tutacağım
  • oh çok iyi bu öncelikle bugün gidip 15 yl ye usb kol aldım onu hemen açtım kendime aksesuarcıdan vites topuzu aldım 5 tl ye hurdacıdan ona uygun pasolu demir buldum 0,50 kuruşa leyim makinası aldım 20 tl ye kablolarım hazır her şey tamam ama ben izmir de karşıyaka da ve çiğlide siviç bulamadım tek eksiğim bu bir diğer sorunum şu vitesi analok kola nasıl sabit licem onu çözemedim
  • quote:

oh çok iyi bu öncelikle bugün gidip 15 yl ye usb kol aldım onu hemen açtım kendime aksesuarcıdan vites topuzu aldım 5 tl ye hurdacıdan ona uygun pasolu demir buldum 0,50 kuruşa leyim makinası aldım 20 tl ye kablolarım hazır her şey tamam ama ben izmir de karşıyaka da ve çiğlide siviç bulamadım tek eksiğim bu bir diğer sorunum şu vitesi analok kola nasıl sabit licem onu çözemedim

bazı arkadaşlar vitesi analoga bantlayada bi şekilde eritip vs sabitliyor ama bu şekilde sağlıklı olmuyor benim yaptığım yöntem daha zor olsada bitince daha az uraştırıyor oyuna tanıtma vs joystickin içini açın 8tane switch alın izmirde hiçbir fikrim yok nerde bulabileceğiniz konusunda ama elektronikçilerden rahatlıkla temin edebilirsiniz telefona resmini atıp bundan derseniz verirler şu şekilde olacak bağlama şekli her bir switch içinhttps://store.donanimhaber.com/76/f5/c0/76F5C068BB419AB9995718DD8AC2C177.png bitincede buna benzer bir şey çıkıyor ortayahttps://store.donanimhaber.com/ab/a3/be/ABA3BE2078AD003CA1582FBE64416518.jpg

• anladım resim leri indiriyorum pc ye peki bir sorum olcak analoğu aktif edebilmek içinde kablo çekilmelimi yani kutuya butan yada düğme aç kapa şeklinde birde sizin vites kutusunun ölçüleri nedir marangoza gittim adam 35 tl istedi 50 cm uzunluğunda 15 cm yüksekliğinde 30 en olcak dedi
  • quote:

anladım resim leri indiriyorum pc ye peki bir sorum olcak analoğu aktif edebilmek içinde kablo çekilmelimi yani kutuya butan yada düğme aç kapa şeklinde birde sizin vites kutusunun ölçüleri nedir marangoza gittim adam 35 tl istedi 50 cm uzunluğunda 15 cm yüksekliğinde 30 en olcak dedi

benim yaptığımda usb ye takıldımı direk çalışıyor analog için anladığım kadarıyla siz sadece vites yapacaksınız ? saece vites için analog kullanmaya gerek yok onun haricinde 2. şekilde yapıcaksanız vitesi evet kabloyla oraya bir tuş bağlayığ uzaktan kontrol edebilirsiniz ben kutunun tüm parçalarını fazla karyolanın başlığından kestirdim tanıdıktı 5 tl aldı ama baya dandik ve baştan salma oldu kesimi
  • peki bu kolun üstündeki tuşların hepsini kullanabiliyormuyuz yani buna yapmış ken el fireni eklemek veya oluyorsa debriyaj eklemek yapılabiliniyormu
  • quote:

peki bu kolun üstündeki tuşların hepsini kullanabiliyormuyuz yani buna yapmış ken el fireni eklemek veya oluyorsa debriyaj eklemek yapılabiliniyormu

evet kulanıla biliyor yanlış hatırlamıyorsam bi joystickin üzerinde 10 civarında tuş bulunuyor 8 ini vitese kullanınca 2 tane boşta kalıyor debriyaj içinde analoglar kullanılıyor
  • anladım analoğun birini vites diğerini debriyaj için kullanabilirim denicem bakalım
  • kafam bir şeye takıldı vites kolunu analoğa sabitlemiyomuyuz kabloları siviç e çekip onlara temas ettiğinde vites geçmiş oluyor yanlışmı anlamışım
  • quote:

kafam bir şeye takıldı vites kolunu analoğa sabitlemiyomuyuz kabloları siviç e çekip onlara temas ettiğinde vites geçmiş oluyor yanlışmı anlamışım

2 çeşit vites yapabilirsin 1.si benim yaptığım bu hem daha sağlam hemde daha kullanışlı ve basit yapımı daha zor olsada bide burdaki arkadaşın yaptığı gibi vites kolunu analoga bağlıyarak yapabilirsin ki böyle max 5ileri 1 geri 6 vites elde edersin daha kolaydır ama daha amatörce bir vites olmuş olur ve Xpadder gibi programları kullanmadan vitesi kullanamazsınız siz hangisini yapmak istiyorsanız ona göre anlatıyım analoglamı swich lemi

• quote:

Orijinalden alıntı: byflash

http://forum.donanimhaber.com/m_91878238/f_/key_driving%252Bforce%252Bgt//tm.htm#91878626

Satılıktır arkadaşlar.

valla çok temiz çalışmışsınız orjinalden hiçbir farkı kalmamış ama g25 ler şuanda forumda yarış koltuğuyla beraber 400tlye satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 15 Mayıs 2014; 15:04:07 >
  • Orijinalden alıntı: zeroplayer06

valla çok temiz çalışmışsınız orjinalden hiçbir farkı kalmamış ama g25 ler şuanda forumda yarış koltuğuyla beraber 400tlye satılıyor

Teşekkür ederim kardeşim. O ilanda vites ve direksiyon tuşları yok maalesef. Pedalların zeminide yok. Bende görüşmüştüm arkadaşla.
  • Orijinalden alıntı: byflash

Teşekkür ederim kardeşim. O ilanda vites ve direksiyon tuşları yok maalesef. Pedalların zeminide yok. Bende görüşmüştüm arkadaşla.

neyse önemli olan nekadar iyi ve temiz el işçiği çıkardığınız ellerinize sağlık denilecek bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.