Şimdi Ara

logitech driving force gt H shifter mod (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
37.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski Snopy Setimin Pedallarını Kullandım Normal Pot Temassızlık Yapıyo Ama Setin İçindeki Potta Öyle Bi Sorun Yoktu Kablolarını Cıkartıp joystick'in İçinde Gereken Yere Bagladım
  • Ateş41 kullanıcısına yanıt
    benimde micro swicth pazartesi getircekler ondan sonra atarım buraya kardeşim ama bağlama kısmında biraz terreddütüm var
  • Kardeşim Sana Verdigim Baglantı Yanlışmış Yaptıktan Sonra Test Ederken Fark Ettim Switch'de 3 Tane Ayak Var Com No Nc Bütün Comları Birbirine Baglayıp No Larıda Tuşlara Bagladım Joistickin Üstündeki Şu Yerlere
     logitech driving force gt H shifter mod

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateş41

Kardeşim Sana Verdigim Baglantı Yanlışmış Yaptıktan Sonra Test Ederken Fark Ettim Switch'de 3 Tane Ayak Var Com No Nc Bütün Comları Birbirine Baglayıp No Larıda Tuşlara Bagladım Joistickin Üstündeki Şu Yerlere

ben Switchlerin ayaklarını kısadevre falan yapmadan direk 2 ayağını kullanarak bağladım hesinin şase ayaklarını yoplayıp aynı yere verdim böyle daha kolay oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

quote:

Orijinalden alıntı: Ateş41

Kardeşim Sana Verdigim Baglantı Yanlışmış Yaptıktan Sonra Test Ederken Fark Ettim Switch'de 3 Tane Ayak Var Com No Nc Bütün Comları Birbirine Baglayıp No Larıda Tuşlara Bagladım Joistickin Üstündeki Şu Yerlere

ben Switchlerin ayaklarını kısadevre falan yapmadan direk 2 ayağını kullanarak bağladım hesinin şase ayaklarını yoplayıp aynı yere verdim böyle daha kolay oluyor

Son Mesajımda Anlattıgım Gibi Bende Öyle Yaptım

işaretlediğim yerleremi bağlanılacak ?
  • Evet Ben Öyle Yaptım
  • videoda resmen oyunu çekmiş arkadaş ayrıntılı bi şekilde vites kutusunu çekmediği için anlam veremedim işlevi konusunda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbursali

videoda resmen oyunu çekmiş arkadaş ayrıntılı bi şekilde vites kutusunu çekmediği için anlam veremedim işlevi konusunda :D

konuyu incelerseniz yeterince ayrıntıyı görebilirsiniz önceki yazılarda tamamen vitesin çalışışını çektiğim bir video var

https://www.youtube.com/watch?v=mq0cEOVyVSg&feature=youtu.be&hd=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 2 Şubat 2014; 22:38:22 >
    projen bittimi kardeşimm bide kullandığın kablo nedir?
  • Vites Kutusunu Hazırlıyorum Şimdi Mekanigini,Butonlardan 0,75 le cıktım elimde o vardı joistick ten zil teliyle cıktım kablo olarak senin Proje Ne Alemde
    HALAN micro switch bekliyorum ama herşey hazır ...
  • Kilitleme Sistemini Nasıl Yaptın Kardeşm Attıgın Yeerde Kalıyomu Vites ?
  • http://i01.i.aliimg.com/photo/v1/154159921/nail_clip_cable_clamp.jpg bundan kullanmış gibi duruyor mandal kullananda var
    evet kalıyor ve bundan kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilemre28 -- 5 Şubat 2014; 10:49:18 >
    oyunlarda atamayı nasıl yapıcaksın
  • halilemre28 kullanıcısına yanıt
    sonunda bende projemi bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilemre28

sonunda bende projemi bitirdim

hadi hayırlı olsun foto bekliyoruz
  • Hayırlı Olsun Kardeşim Ne Zamandır Giremiyorum Foruma Şifremi Unutmuştumda Neyse Foto Bekliyorum
    Biraz geç oldu ama sonunda resmi atayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.