Şimdi Ara

logitech driving force gt H shifter mod (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
37.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siviçle olan bağlantıları yapmak istiyorum ben analog kolay yapılabilinir ama senin yaptığın yayı nasıl sabitledin ben sabitliyemiyorum yay bulamıyorum ve siviçte bulamıyorum 2 gündür izmiri taradım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udjah

siviçle olan bağlantıları yapmak istiyorum ben analog kolay yapılabilinir ama senin yaptığın yayı nasıl sabitledin ben sabitliyemiyorum yay bulamıyorum ve siviçte bulamıyorum 2 gündür izmiri taradım yok

yayı nalburlardan temin edebilirsiniz çeşitli sertlikte ve çapta yaylar mevcut ankarada olsaydınız yardımcı olurdum switch konusunda ama izmirde araştırdığım kadarıyla çankaya elektronik çarşısında temin edebilirsiniz...
  • Kardeşim Ankaradaymışsın. Bana yardımcı olursan ve facebook'tan iletişime geçersen çok iyi olur birsürü soracağım soru var :D

https://www.facebook.com/YDemirkol99
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufDemirkol

Kardeşim Ankaradaymışsın. Bana yardımcı olursan ve facebook'tan iletişime geçersen çok iyi olur birsürü soracağım soru var :D

https://www.facebook.com/YDemirkol99

Ekledim kardeşim
  • Öncelikle merhabalar bütün mesajları okudum ama analogla debriyajı nasıl yaptığınızı yazmamışsınız galiba benim direksiyon setimin pedallarının kablosu koptuğundan böyle bi çözümle bu sorunu aşarım diye düşündüm anologa nasıl bi bağlantı yaptınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JPK

Öncelikle merhabalar bütün mesajları okudum ama analogla debriyajı nasıl yaptığınızı yazmamışsınız galiba benim direksiyon setimin pedallarının kablosu koptuğundan böyle bi çözümle bu sorunu aşarım diye düşündüm anologa nasıl bi bağlantı yaptınız ?

50k lık bir pot alıcaksınız 3 ayağı vardır joystickin analoguna bağlıycaksınız onunda 3 ayağı vardır ama joystickden siyah küçük potu sökmeden üzerine ek yapacaksınız 50klık potu
  • Kardeşim Kolay Gelsin Konuyu Yeniden Açarak Seni Rahatsız Edeceğim Kusura Bakma Sana Bir Sorum Olacak Senin Kullandığın Kutunun Boyutu Ne Kadar Acaba Ebatlarını Alabilir Miyim Yada Ona Yakın Bir Ebat Söylersen Sevinirim
  • hocam bendede force gt var yardımcı olabilirsen bende bi debriyaj ve vites yapmak istiyorum pm atabilirmisin?
  • zeroplayer06 kullanıcısına yanıt
    Acaba 50k lım potu nasıl bağlamalıyım bi şema falan çizebilir misiniz ?

• Güzel bir çalışma uğraşmak isteyenlere faydanız olacaktır tebrikler.
  • Kardeşim çok güzel bir iş çıkarmışsın.Bende senin gibi h shifter yapmak istiyorum.Bana gereken malzemeleri ve bana anlayabileceğim şekilde biraz ayrıntılı anlatır mısın?
  • abi konuyu hortlatacağım detaylı pm atarmısınız rica etsem bide youtube ye ikinci attığınız video gizlidir diyor bi bakarsanız
  • çok iyi eline emegıne saglık :D
  • Hocam helal olsun
  • tam olarak ne işe yarıyor ?
  • Güzel calisma ben 3 kere yaptim 1 tanesi cok basarili olmasada idare eder ayin sonunda konuyu gene ele aliyorum sana bi sorum olcak su vitesin ic mekanizmasindaki 2 tane bisey var onlar tahmin ediyorum nalburlarda satiliyo bende farkli versiyonu var ama iyi degil onun tam ismi nedir ve gene mekanizmadaki sari gibi sey l demirimi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık hocam cok güzel olmuş
  • hocam konu güncelmi bişey sorcaktım siviclerle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem31

hocam konu güncelmi bişey sorcaktım siviclerle ilgili

evet hocam buyrun sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

quote:

Orijinalden alıntı: kerem31

hocam konu güncelmi bişey sorcaktım siviclerle ilgili

evet hocam buyrun sorabilirsiniz

hocam şimdi vitesi bire takıcaz mesela o sırada sivice bi kere basması yeterli oluyormu yoksa vites 1 deyken sürekli sivicde basılımı olması lazım ? inşallah anlatabilmişimdir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.