Bildirim
logitech driving force gt H shifter mod (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ne kusuru aldığınız kolun içini çekip atarsanız daha kolay yardımcı olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 1 Ağustos 2013; 22:20:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeroplayer06
tamamdır çok teşekkür ederim yarın veya en en geç 2 gün içinde kol alıyım içini çekip atıcam :)
o yuvarlak kısımlarından olmasına gerek yok dimi kullanmıyacaz zaten o kısmı boşuna fazla para vermiyeyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: -numlock-
quote:
tamamdır çok teşekkür ederim yarın veya en en geç 2 gün içinde kol alıyım içini çekip atıcam :)
o yuvarlak kısımlarından olmasına gerek yok dimi kullanmıyacaz zaten o kısmı boşuna fazla para vermiyeyim ?
yok kullanmıyacaz bize tuşları lazım -
kolu aldım içini açtım hiç minik delik falan yok
switch buldum ama adamda 1 tane kalmış sadece onua zar zor buldu bu hafta içinde bi da gel dedi kolun resmini atıcam inşallah şimdi -
-
-
-
-
Çok güzel -
quote:
şu şekilde yapıcakmışım sanırım doğrumu birde senden onay alıyım ? :)
@zeroplayer06
http://r1308.hizliresim.com/1d/5/r4wm5.jpg şekildede olabilir galiba ama hem böyle daha garanti hemde daha kolay en azından 1tane kabloun lehimleneceği yer daha geniş evet tutuyor tutmadımı üzerini çok hafif eğe yada zımparalayınca tutuyo
-
Elinize sağlık hocam -
Valla hocam ne diyelim helal olsun memlekette böyle sivri adamlar olduğunu bilmek huzur veriyor insana -
Şimdi benim anlamadığım bir şey var. Diyelimki vites 3 te 4 e attığımızda vites yükseliyor. Peki tekrar 3 e aldığımızda aynı switch nasıl vitesi düşürüyor sonuçta aynı swicth yükseltmeye programlı değil mi. ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dicee
Şimdi benim anlamadığım bir şey var. Diyelimki vites 3 te 4 e attığımızda vites yükseliyor. Peki tekrar 3 e aldığımızda aynı switch nasıl vitesi düşürüyor sonuçta aynı swicth yükseltmeye programlı değil mi. ?
Arkadas yerine cevapliyim bende
her switch bir vitese ataniyo dusurmek veya yukseltmeye degil.
Ornegin 1. Switch 1. Vitese atiyosun 2 yi 2. Vitese.... istersen 1 den 6 ya at istersen 6 dan bire :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dicee
Şimdi benim anlamadığım bir şey var. Diyelimki vites 3 te 4 e attığımızda vites yükseliyor. Peki tekrar 3 e aldığımızda aynı switch nasıl vitesi düşürüyor sonuçta aynı swicth yükseltmeye programlı değil mi. ?
Arkadas yerine cevapliyim bende
her switch bir vitese ataniyo dusurmek veya yukseltmeye degil.
Ornegin 1. Switch 1. Vitese atiyosun 2 yi 2. Vitese.... istersen 1 den 6 ya at istersen 6 dan bire :D
Hmm. Anladım çok zekice bir şey aslında Ah şu Türk zekası.
-
Ya acayip moralim bozuldu
Switch bulamadim hala delirecem
Bi dukkan gelicek demisti hala gelmemis baska elektronikciye gittim aradi aradi kalmamis dedi
Ne sanssizim ya malzeme bulamamaktan hic istedigimi yapamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bi dukkan gelicek demisti hala gelmemis baska elektronikciye gittim aradi aradi kalmamis dedi
nerde oturuyorsunuz ? ankarada iseniz konya sokakta çok rahatlıkla bulabilirsiniz -
quote:
quote:
nerde oturuyorsunuz ? ankarada iseniz konya sokakta çok rahatlıkla bulabilirsiniz
istanbulda,
karaköyde de kesin bulursun dediler karaköye yakınım ama hevesim kaçtı :D kolu boşuna almış olmamak için yinede uğraşmayı düşünüyorum ama ilk günki gibi heyecan kalmadı 4-5 elektronikçiye gittim,derdimi anlatamam diye aynı resmi yazıcıdan çıkartım ufak not kağıdı boyutunda ona rağmen bulamadım.
-
merhaba bende direksiyon,gaz,fren ve vites yapacağım dediğiniz sistemde joyistik yerine klavye kullansam işimi görürmü yani program klavyeyide destekliyormu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X