< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backwall -- 15 Haziran 2020; 0:11:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (169. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arızalardan baya muzdarip olan var sanıyorum, geçen bende ikinci el satın aldım arızalı çıktı...
Biraz uğraşıp bir iki parça değiştirince düzeldi. Titreme sorunu soranlar olmuş, sanırım kronik bir sorun. Bu aldığım GT'de de aynı sorun var, elimde G27 de var GT'ye göre çokdaha güzel ve prüzsüz, bu kadar fahiş fiyatlar istenmesi hiç mantıklı gelmiyor...
Bu hafta T150 bekliyorum, duruma göre 3'ünden birisini satacağım sanırım, öncelik büyük ihtimal GT olur. O vakte kadar kalın sağlıcakla -
Direksiyonla ilgili olarak bende bir problem yaşıyorum.
Direksiyon USB bağlantısı ve adaptör ile güç bağlantısı yaptığımda, direksiyon kendini merkez konuma alıyor ve feedback motoru kendini kilitliyor, yani çok sert şekilde merkezde duruyor-çevirilmiyor direksiyon.
Eğer adaptör bağlantısını sökersem direksiyon normal şekilde hafif halde çalışıyor 900 derece.
Başka bir amaç ile x360ce yüklediğimde bu sorun oldu gibi hissettim ama emin değiliim. Direksiyon kendi driverını kaldırıp yeniden kurdum ama değişen birşey olmadı.
Problem nerede olabilir, neler yapabilirim bilgisi olan varsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GT modeli mi? -
Evet, Logitech Driving Force GT.
iyi günler benim direksiyon oyun oynarken aniden bir koku geldi yanık tarzı hemen çıkardım usb den ve artık direksiyon takılı değilken daha sert ve takınca direksiyon sağa doru çok az bir şekilde döne döne ilerliyor ve ışığı yanmıyor usb yi oynatınca ışık yanıp sönüyor sonra tekrar ışık sönüyor motorunda problem olduğunu düşünüyorum öyle ise nasıl tamir edebilirim bilginiz varsa çok iyi olur
direksiyon odamda duruyor ve eskiden çok kolay dönerdi(boşta iken) şimdi kendini kitlemiş gibi aşırı sert -
Arkadaşlar driving force gt direksiyon konsolumu satıyorum. Kutusu ve içindeki poşetlerde mevcuttur. Sorunsuz çalışıyor ve hiçbir parçası eksik değil. İstanbul içi elden teslim ederim. Şu an nakite ihtiyacım var. Pazarlıksız fiyatı 700₺. İlgilenen varsa, pm atabilir.
Edit: SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FK5896 -- 18 Temmuz 2020; 16:11:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu set hala alınabilirmi. Çocuğa düşünüyorum. Ets2 yeni nfs vs oyunları desteklermi. 700 lira istiyor sahibindende. hakediyormu bilmiyorum. Bu konuda başka alternatifler nedir tavsiyesi olan varmı. Snopy falan almamda.
malesef o fiyatlarda alternatifi pek yok.rampage diye bi marka var 900 civarı ama buna gelemiyor.
2.el olarak 1500 civarı g25 ve 27 var..onlarında sıfırı piyasada yok gibi.. -
2 gün önce letgodan alıp yerimin küçük olması nedeniyle kullanamadığım sıkıntısız çalışan Logitech dfgt satılıktır. Pm atabilirsiniz. -
Elinde DFGT yedek parçası olan var mı?
-
Arkadaşlar yeni aldım. İlk aldığımda adaptör takılı iken direksiyon feedback kullanabiliyordum. Ama nolduysa şuan adaptöre takıl iken, direksiyonu ne masaüstünde ne de oyunlarda döndüremiyorum. Çok hafif sağ ve çok hafif sola döndürebiliyorum. Bunun bir çözümü var mı nerde yanlış yapıyorum
-
ayarlarıyla oynamışsındır. Ayarlar kısmını kurcala veya driver ve yazılım sil tekrar kur.
-
Adaptörle ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Adaptör takılıyken yapıyo bunu çünkü. Sanırım Feedback ile ilgili bir sıkıntı
-
Adaptörü takınca feedback çalışıyor. Onunda ayarları bozuk olduğundan yapıyor yüksek ihtimal dereceyi kısıp sertliği arttırmışsındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: refsakAdaptörü takınca feedback çalışıyor. Onunda ayarları bozuk olduğundan yapıyor yüksek ihtimal dereceyi kısıp sertliği arttırmışsındır.
Peki nerden yapıyoruz ayarlarını? Var mı resim ya da söyleyebilir misin?
-
-
-
Dfgt arıyorum
Sakarya olursa elden olur şehir dışı sadece referanslı satıcılar yazsın(face gruplarıda kabuldür)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba ben ikinci el bir dfgt aldım ama arkadaş orjinal adaptörünü kaybetmiş leptop adaptörü verdi ve 6 aydır böyle kullandığını söyledi değerleri 19V 5.71A benim bildiğim amper fazla olsa sıkıntı olmuyor volt az olursa amperden karşılıyor diye biliyorum böyle kullanmamda sakınca varmıdır? Orjinal adaptör 100 lira almalımıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X