Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.414
Cevap
72
Favori
316.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra Merhaba, Yıllardır kullandığım emektar Logitech Driving Force Gt için bir mod yaptım. Linkleri aşağıda paylaşacağım. Belki işine yarayan olur.

Mod için 3D Yazıcı gerekiyor.

Bundan Sonraki Düşüncem dişlileri değiştirmek çünkü boşluk var, yapabilirsem ikinci bir motor takmak (düşük bir ihtimal), oda olmadı Belt Drive'a çevirmek...

STL Dosyaları için Driving Force Gt Quick Release by celalll - Thingiverse

F1 Direksiyon Makes of DIY F1 Steering wheel by celalll - Thingiverse

orjinal proje F1 için. DIY F1 Steering wheel by ialm - Thingiverse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 14 Aralık 2020; 11:56:45 >

• ikinci el bir adet buldum masaya sabitleme ayağının biri kırıkmış bu büyük bir sorun olur mu? aldıktan sonra yaptırma şansım var mıdır? varsa ne kadar tutar? ürünü alacağım fiyat 600tl, sizce tek ayağı kırık bir cihaz için uygun mudur? şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

• uucan93 kullanıcısına yanıt

Ayak büyük önem taşıyor. Force çok güçlü, düzgün sabitlenmezse hiçbir verim alamazsınız. tamir hususunda bir şey diyemeyeceğim.

• konuda böyle bir çözüm yazılmıştı

• Arkadaşlar herkese merhaba DFGT kullanıcısıyım fakat sıkıldığım için kullanmıyorum evde yatıyor boş boş.Logitech G29 için üretilmiş H-Shifterı satın alsam DFGT ile uyumlu olur mu ? Eğer uyumluysa sizce almak mantıklı mı yoksa boşu boşuna bir heves mi olur ?

• bynexus22 B kullanıcısına yanıt

iletişime geçebilir misin hocam?

• ANKARA İÇİ LOGİTECH DFGT ARIYORUM ELDEN TESLİM ALINIR 300 İLA 400 ARASI BÜTÇEM VAR KUTU FELAN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL SATAN VARSA PM LÜTFEN.

• ANKARA İÇİ LOGİTECH DFGT ARIYORUM ELDEN TESLİM ALINIR 300 İLA 400 ARASI BÜTÇEM VAR KUTU FELAN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL SATAN VARSA PM LÜTFEN.

• İstanbul içi dfgt aramaktayım. Kardeşim için alacağım temiz olursa sevinirim. Dm yoluyla ulaşabilirsiniz.

• Ankara içi dfgt aramaktayım satan varsa dm olarak ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonedark_01 -- 25 Mart 2021; 9:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarMania kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorun bende var ve foruma girip direk sizin yorumu gördüm. İşaretlediğiniz alanı 0 ayara çektim ve yumuşadı direksiyon. Normalde çok zor dönüyordu. Fakat şimdi direksiyon toplama olayı gitti bu ayarı 0 değere çekince. Bunun başka çözümü var mıdır ? Laptop sarj cihazını takıp denesem problem olur mu ? Yoksa adaptörcüden gidip 1.5 A değerinde bir adaptör mü satın alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 6 Nisan 2021; 8:16:32 >
  • Celalll kullanıcısına yanıt

Dostum konuyla alakasız olacak ama direksiyon simidinde ki mavi yapışkanı nereden temin ettin ? Sarı elektrik bandı alıp taksam olur mu  

• Furkan573 F kullanıcısına yanıt
    1. si çalışmaz 2.si sadece g27 ve g29 ile kullanabilirsin o ayrı alınan shifter'ı 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 6 Mayıs 2021; 11:31:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar arkadaş dfgt kullanıyorum oyun oynarken ara sıra direksiyon duruyor hiçbirşeyi çalışmıyor takıp çıkarınca düzeliyor 3-4 dakka sonra tekrar kitleniyor nasıl çözebiliriz.

• Arkadaşlar "Driving Force Gt Belt Mod" bitti. Sessiz ve pürüzsüz bir sürüşe hazır olun ve beklemede kalın.

• Arkadaşlar bende Amerika fiş girişli modeli var. Normal 24 volt, 5 amper adaptör alıp kullansam bir sıkıntı olur mu? Elimde dönüştürücü mevcut fakat motoru yakarım diye denemedim.

• Varmı bir gelişme

• refsak kullanıcısına yanıt

Ne gibi bir gelişme hocam? :)

• Celalll kullanıcısına yanıt

celalll arkadaşın modundan bahsediyorum

• Misafir_Terliği kullanıcısına yanıt

ben bi ara dizüstü adaptörü ile kullandım:)

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.