Şimdi Ara

Logitech F710 Hakkında bir soru. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gamepad'den almayı düşünüyorumda... bunda Unifing mi ne diyorlar.. ondan yokmuş.. yani 2 tane f710 taktığında 2 sini ayrı ayrı algılamıyormuş.. varmıdır böyle bir sorun ?

ben mesela 2 tane kol almak istiyorum.. hem fifayı online oynayacağım hemde eve arkadaşlar geldiğinde beraber maç yapacağız.... tam f710 alacaktım böyle birşey kafama takıldı vazgeçtim..

Logitech F710 Hakkında bir soru. !

• yokmu bu koldan kullanan :)
  • hacı sen kollardan birini logitech f310 al,rumplepad 2 var bende f310 ile karşılaştırdık,analoglarda rumplepad 2 lerde hassasiyet sorunu var.Bende 1-2 gün içince f310 alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

hacı sen kollardan birini logitech f310 al,rumplepad 2 var bende f310 ile karşılaştırdık,analoglarda rumplepad 2 lerde hassasiyet sorunu var.Bende 1-2 gün içince f310 alacam

hacı vatanda indirim var.. %25... o zaman bi tane kablosuz f710 alcam bitanede F510 mu alsam F310 mu acaba ?.. Rumplepad 2 zaten düşünmüyorum bi arkadaşta var onu kullandım analoglarını beğenmedim..
  • bence f310 al eğer titreşimli olmalı dersen f510 al tek fark titreşim 2si arasında
  • f710 rt-lt tetikleri çok sert tavsiye etmem.
  • ben 6 aydır f710 kullanıyorum ve çok memnunum, tartışmasız şimdiye kadar kullandığım en iyi ve en rahat gamepad.
    ama aynı anda iki tane çalıştırma konusunda bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

ben 6 aydır f710 kullanıyorum ve çok memnunum, tartışmasız şimdiye kadar kullandığım en iyi ve en rahat gamepad.

rt lt kütük gibi değil mi hocam? parmakarım şişmişti benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

ben 6 aydır f710 kullanıyorum ve çok memnunum, tartışmasız şimdiye kadar kullandığım en iyi ve en rahat gamepad.

rt lt kütük gibi değil mi hocam? parmakarım şişmişti benim.

ben tetik şeklinde olmasını çok sevmemiştim ama sertliğinden rahatsız olmadım hiç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.