Şimdi Ara

Logitech M705 Marathon bir sorun var sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
13.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , arkadaşlar pazar günü M705 mouse aldım Vx Nano ile arasında çok gidip geldim ama bu ele biraz daha oturuyor diye bunu tercih ettim ancak mouse'da sanki bir anormallik var çözemedim bir türlü yani simetrik hareket etmiyor sayfada gezinirken kendi kendine yavaşlıyor keza oyunlarda öyle , bir yavaş bir seri yani bir düzensiz hareket ediyor mouse logitech optic notebook mouse'um bundan çok daha rahat geliyor bana hatta A4 ün kablolu eski model optic mouse var o bile bundan daha rahat bilemiyorum çözemedim ve çok pişmanım 70 lira para verdim ama mouse bir garip yani anlatamıyorum da kasılıyor gibi kendi kendine , sanki lag sorunu var gibi resmen mouse'da mı sorun var benim mi beklentilerim fazla yüksekti bu mouse için çok şaşırdım açıkcası kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilirlerse sevinirim.

• Ayni durum bendede var. Acaba sorun bende mi dedim ama baskalarindada var gorunuyor. Sizin isletim sistemi ne bu arada? belki bir fark ediyordur
    su anda vista var bende
  • Merhaba arkadaşlar, aynı mouse'dan ben de kullanıyorum. Benim sorun da şu şekilde; Normal bir masa üstünde örtüsüz, pad vs. olmadan kullandığımda kasıyormuş gibi hareket güçlüğü var.
    Acaba standart 5 liralık bir mouse ile takılmadan kullandığım masa üzerinde bu kadar para verip aldığım mouse kullanacamayacak mıyım? Yoksa benim mouse sorunlu mu?

Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız ürünü garantiye yollayıp yollamamak arasındaki ince bağı çözmüş olacağım. Teşekkürler...
  • mail attim verdikleri cevap
    Serhat, as I understand from your email, your Marathon Mouse M705 cursor does not move and based on our records, you have already done the steps on our FAQ 13800 to no avail.
    With regard to your issue, please try the following steps:

-plug the receiver directly at the back of your tower preferably into a working 2.0 USB port
    -switch off the mouse
    -remove the batteries of the mouse
    -gently press the left and right button as many times as you can for 1 minute to clear the cache and drain the capacitor
    -re-install the batteries of the mouse
    -connect the mouse using the unifying software;

Launch the Logitech Unifying Software:

* Windows: Start > Programs > Logitech > Unifying > Logitech Unifying Software

-test the mouse and observe

If the issue occurs, please try the device on a different computer with and without the software installed.
    If the device works on another computer, you have to contact your computer manufacturer for the proper installations and updates of your system.
    However, if the issue still occurs on another computer, we can offer a warranty replacement provided that the unit is under a three year-warranty period from the date of purchase.

• Serhat mailinden anladığım kadarıyla senin Marathon Mouse M705’in göstergesi hareket etmiyor ve bizim kayıtlarımıza göre değil. FAQ 13800 ümüzdeki adımları boşuna yapmışsınız.

Lütfen aşağıdaki adımları izlemeye çalışınız:
    -Alıcıyı doğrudan kule arkasındaki özellikle de çalışan bir 2.0 USB çıkış yerine takın.
    - Mouse’u kapatın.
    - Mouse’un pillerini çıkarın
    - Yavaşça sağ ve sol tuşlarına bir dakika içinde basabileceğiniz kadar çok kez basın.
    - Mouse’un pillerini geri doldurun
    - Mouse’u birleştirici software’i kullanarak bağlayın.

Logitech Birleştirici Software’i Başlatmak

• Windows: Start > Programs > Logitech > Unifying > Logitech Unifying Software
    • Mouse’u test et ve gözlemle

Eğer sorun devam ederse, aygıtı yazılımı yüklü olan ve olmayan farklı bir bilgisayarda deneyin.
    Eğer aygıt başka bir bilgisayarda çalışırsa, sisteminizin uygun yükleme ve güncellemeler için bilgisayar üreticisine başvurmanız gerekir.
    Ama sorun başka bilgisayarda devam ederse, satın alma tarihinden itibaren üç yıllık garanti süresi altında olması şartıyla bir garanti değişimi sunabiliriz.

Önerileri böyle bir şey olmuş. Deneyelim görelim ne kadar faydalı olacak.

• Ben yukarıda yazdığım şikayetlerim ile mouse'u servise gönderdim herhangi bir sorun yoktur diye geri gönderdiler üstüne birde servise çiziksiz yolladığım 3 günlük mouse'u yere düşürmüşler üzerinde bir darbe ile bana geri yolladılar kaldı ki görevliye özellikle kontrol ettirmiştim hiç bir yerinde çizik vuruk bir hasarı yok diye geri gelince de kabul etmediler o ayrı meselede , servise yollarsanız alacağınız cevap büyük ihtimal ile aynı olacaktır . Benim tavsiyem hiç servise yollamayın direk mail ile Logitech'e başvurun ve sorununuzun önerdikleri adımları takip etmenize rağmen devam ettiğini belirtip değişim talep edin hatta Vx nano isteyin bi 10 lira kaybınız olur ama rahat edersiniz .
    Bu arada ben mouse'u win 7 de denedim ayrıca win xp kurulu başka bir pc de daha denedim yani kesinlikle sistemlerim de sorun yok güncel yazılımları kurulu şekilde denedim nafile sonuç yok .

• Mouse'nun başına gelenlere üzüldüm. Her şeyi göze alarak bugün ben de servise vermeyi düşünüyordum ki son kez kurcalamak istedim. Ne olsa giden sağlam gelmiyor... Tabi kurcalamak diye tabir ettiğim içini dışını sökmek değil :) Neyse...

Mouse komple bilgisayardan söktüm, ve mouse üzerinde olan pilleri falan da çıkarttım açtım cihazı tuşlara sürekli basarak içerisinde olan enerjiyi de boşalttım. Sonrasında görev yöneticisine girerek yüklü tüm driver'larını kaldırdım. Tabi driver'lar normal de görünmüyor o yüzden görev yöneticisine girdiğiniz de görünüm sekmesinden "gizli aygıtları göster" ibaresine tıklayın tümü görünecektir. Burada mouse ait yüklü bildiğim bilmediğim ne varsa kaldırdım. Mouse elime aldığımda lazer kısmına şöyle baya bir üfleyerek (nefesim kuvvetlidir :D) gözde biriken toz parçacıklarını da uzaklaştırdım.

Son olarak alıcıyı bilgisayara taktım kurulumunu tekrar kendisi yeni aldığımda olduğu gibi kurdu. Ben de mouse açtım baktım takılıyor bir iki açtım kapattım ve ilk aldığım da bile gitmeyen mobilya masanın üzerinde aktığını gördüm :D bu beni çok mutlu etti. Ama daha önce kullandığım koltuğun üzerinde sanki biraz takılır gibi gelmeye başladı gözüme ya da masanın üzerinde aktığında öyle geliyor bilmiyorum.

Kısaca sorunum çözüldü gibi isterseniz bir de böyle deneyin umarım kendi kendimize çözmüş oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    2 hafta önce açıldı
    Logitech G105 genel problem
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24saatonline

Merhaba arkadaşlar, aynı mouse'dan ben de kullanıyorum. Benim sorun da şu şekilde; Normal bir masa üstünde örtüsüz, pad vs. olmadan kullandığımda kasıyormuş gibi hareket güçlüğü var.
    Acaba standart 5 liralık bir mouse ile takılmadan kullandığım masa üzerinde bu kadar para verip aldığım mouse kullanacamayacak mıyım? Yoksa benim mouse sorunlu mu?

Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız ürünü garantiye yollayıp yollamamak arasındaki ince bağı çözmüş olacağım. Teşekkürler...

cok güzel anlattın aynısı bendede var deli oluyorum vurup parçalayasım geliyor mausu vatan bilgisayardan aldım garantiye versemmi napsam

yerine alınabilecek mause varmı siz neler kullanıyorsunuz şuanda

mause pad almayı düşünüyorum 50 60 tl lik düzelirmi dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Merhaba arkadaşlar, aynı mouse'dan ben de kullanıyorum. Benim sorun da şu şekilde; Normal bir masa üstünde örtüsüz, pad vs. olmadan kullandığımda kasıyormuş gibi hareket güçlüğü var.

cok güzel anlattın aynısı bendede var deli oluyorum vurup parçalayasım geliyor mausu vatan bilgisayardan aldım garantiye versemmi napsam

yerine alınabilecek mause varmı siz neler kullanıyorsunuz şuanda

mause pad almayı düşünüyorum 50 60 tl lik düzelirmi dersiniz

razer goliotus

• 3 defa bimeks mağazasından üzerine not yazdırıp gönderdiğim mouse her seferinde sorun yok olarak geri geldi artık yoruldum bıktım. 4. seferde mouse teslim aldım. Ürünlerinin arkasında durduğu için çooook teşekkür ederim. logitech e... bir daha evime sokmamm! Boşuna gönderip zaman kaybetmeyin sonuç aynı olacaktır.
  • quote:

3 defa bimeks mağazasından üzerine not yazdırıp gönderdiğim mouse her seferinde sorun yok olarak geri geldi artık yoruldum bıktım. 4. seferde mouse teslim aldım. Ürünlerinin arkasında durduğu için çooook teşekkür ederim. logitech e... bir daha evime sokmamm! Boşuna gönderip zaman kaybetmeyin sonuç aynı olacaktır.

Bende de mk 710 modeli var. ilk günler hiç sorun yaşamamıştım ama ne zaman mouse hem evdeki hemde işteki bilgisayarda kullanmak istedim o zaman sıkıntılar başladı. Bir cismi sürüklemek için tuttuğunda hemen geri bırakıyor. Tek tıkladığımda çift tıklamış olarak algılıyor.Logitech unifiyng software kullanarak tanıtmaya çalıştığımda vericiyi taktığımı görüyor ve alttaki butonu off dan on a getirmemi istiyor. Ona getiriyorum ama tanımıyor:S bunun bi çözümü yokmudur arayalım distribütöre şikayet edelim yada direk logitech in kendisine şikayet edelim distribütör destek vermiyor diye

• maus pad le ( 5 tl ye aldığım uyduruk bişi ) sorunsuz çalışmakta. Fakat farklı yüzeylere geldiğinde sorun yaratabiliyor. Kasma hiç olmadı bende bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

quote:

3 defa bimeks mağazasından üzerine not yazdırıp gönderdiğim mouse her seferinde sorun yok olarak geri geldi artık yoruldum bıktım. 4. seferde mouse teslim aldım. Ürünlerinin arkasında durduğu için çooook teşekkür ederim. logitech e... bir daha evime sokmamm! Boşuna gönderip zaman kaybetmeyin sonuç aynı olacaktır.

Bende de mk 710 modeli var. ilk günler hiç sorun yaşamamıştım ama ne zaman mouse hem evdeki hemde işteki bilgisayarda kullanmak istedim o zaman sıkıntılar başladı. Bir cismi sürüklemek için tuttuğunda hemen geri bırakıyor. Tek tıkladığımda çift tıklamış olarak algılıyor.Logitech unifiyng software kullanarak tanıtmaya çalıştığımda vericiyi taktığımı görüyor ve alttaki butonu off dan on a getirmemi istiyor. Ona getiriyorum ama tanımıyor:S bunun bi çözümü yokmudur arayalım distribütöre şikayet edelim yada direk logitech in kendisine şikayet edelim distribütör destek vermiyor diye

Edelim de ilgileneceğini pek sanmıyorum uğraşmıyorlar çalışıyor diyerek geri yolluyorlar :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

quote:

Edelim de ilgileneceğini pek sanmıyorum uğraşmıyorlar çalışıyor diyerek geri yolluyorlar :(

İyide hocam durumudistribütöre yada firmanın kendisine bildirme imkanımız yok mu?

• Ben Donanımhaberdeki tüm yorumları okudum. İçimde bir kuşku ile satın aldım. Tek kelimeyle çok iyi. Memnun kalmayanların ya faresinde bir sorun var ya da bilgisayarlarında. Bu gune kadar 5 tane fare elimde eridi o derece kullanırım düşünün :D m705 in kaplaması çok iyi kolay aşınır bir malzeme değil. unifly alıcısı ile klavyeyi de tek alıcıdan kullanıyorum. ne takılma var ne bir yavaşlık.... Ayrıca 3 sene pil ömrü nedir.
    BF3 oynadım Adobe illustrator kullandım hiç sorun yok Ben fiyat performans ürünü derim.
  • Arkadaşlar Logitech'in setpoint isimli yazılımı var. Sizlere tavsiyem onun en son sürümünü indirip kurmanız. Orada Enable Smart Move denilen bir seçenek var. Belki de windows sürücüleri bu seçeneği default olarak aktifleştiriyordur. Sizlere tavsiyem bu yazılım ile ayarları değiştirerek denemeniz...
  • Setpoint yazılımının ayarlarıyla alakalı bir durum. Gerekli gördüğü yerlerde hassasiyeti arttırıp azaltıyor, bu da garip garip yavaşlama-hızlanmalara sebep oluyor.

Yukarıda arkdaşın dediği gibi, Setpoint'ten mouse ayarlarına girin ve acceleration, smart move gibi özellikleri kapatın. Sonra da manuel olarak hassasiyeti kendiniz ayarlayın.

Zamanında az uğraştırmamıştı beni de...
  • ayarlarla alakası yok benimki iyice sapıttı artık klasörü 30 saniye tutup gezdiriyorum masa üstünde düşüyor düşürüyor tuttuğum şeyi

mause pad de aldım khan az bi etki yaptı

oyun oynicaksanız kesinlikle alınmaması gereken bir ürün..

farkı bir yol söylim güzel kullanım için arka kapağını cıkarın mausun kıc kısmına bastırarak kullanın baya bi düzelme oluyor o zaman..
  • 70 lira para verdim sonuç iğrenç daha 1 yıl olmadı mouse ile sürükle bırak yapamıyorum, oyunlarda kendi kendine hareket ediyor

bir daha logitech mi
  • Arkadaşlar bende bugün farkettim mouse da sol tıkladığımda arada 2 kez tıklıyor nasıl düzeltebilirim,garantiside vardı gidip versem alırlarmı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.