Şimdi Ara

Logitech M705 Marathon bir sorun var sanırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
13.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Arkadaşlar bende bugün farkettim mouse da sol tıkladığımda arada 2 kez tıklıyor nasıl düzeltebilirim,garantiside vardı gidip versem alırlarmı?

Yardımcı olacak yokmu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende bugün farkettim mouse da sol tıkladığımda arada 2 kez tıklıyor nasıl düzeltebilirim,garantiside vardı gidip versem alırlarmı?

Yardımcı olacak yokmu

Urunun garanti belgesinin uzerinde distributor ismi ve numarasi yer alir. Once onlarla iletisim kur. Eger distributor firma sorunu coz(e)mezse, mutlaka Logitech'e basvur ve tum yaptiklarini anlat, onlar sorununu %100 cozer:http://www.logitech.com/tr-tr/support/support-contactus

• Logiteche ingilizce olarak mail atın sorunları anlatan buradan destek alamadığınız söyleyinç Mouse içinde yer alan Seri numaraları PID numaralarını söyleyin değişimi talep edin hiç bir ücret ödemeden değiştirin bana G700 mouse gönderdiler yeni, X-540 hoparlörüm bozuldu yerine Z506 hoparlör yolladılar müşteri hizmetleri konusunda logitech üstüne tanımam boşverin türkiyedeki distribütörleri. Ama bu mouse yüzey seçiyor Q-pad mousepadde çalışmıyor eşantiyon dağıtılan mouse padde çalışıyor. 3 mousepad denedim ikisinde dediğiniz olaylar oluyor birisinde olmuyor.
  • Ingilizce yazmaniza gerek yok, artik Turkce cevapliyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Logiteche ingilizce olarak mail atın sorunları anlatan buradan destek alamadığınız söyleyinç Mouse içinde yer alan Seri numaraları PID numaralarını söyleyin değişimi talep edin hiç bir ücret ödemeden değiştirin bana G700 mouse gönderdiler yeni, X-540 hoparlörüm bozuldu yerine Z506 hoparlör yolladılar müşteri hizmetleri konusunda logitech üstüne tanımam boşverin türkiyedeki distribütörleri. Ama bu mouse yüzey seçiyor Q-pad mousepadde çalışmıyor eşantiyon dağıtılan mouse padde çalışıyor. 3 mousepad denedim ikisinde dediğiniz olaylar oluyor birisinde olmuyor.

@ozzyco

Çok sağolun arkadaşlar şuan zaten yaz okulu devam etmekte bayramda gideceğim o ara mesaj atmayı düşünüyorum garanti belgeside orada.Daha sonra olan gelişmeleri burayada yazacağım.

• arkadaslar ben alalı 1 hafta oldu gayet güzel kullanıyordum her hangi bir takılma atlama zıplama fln gibi sorunlarım yoktu ama bugun kafayı yedi sanırım Unifying USB vericisinde bir sorun var. bir anda bağğlantısı koptu ilk başta durup dururken ondan sonra mousenin üzerindeki yeşil ışık yanıp yanıp sönmeye başladı. yazılımını sildim tekrar yükledim felan ama care olmadı. vericinin hemen yanında laptopda kullanıyorum mouseyi arada bir şey yok görmemesi imkansiz gibi. unifly ile eşleştirmeye calşıyorum olmuyor.

daha once boyle bir sorunla karsılasan oldumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: musert1121

arkadaslar ben alalı 1 hafta oldu gayet güzel kullanıyordum her hangi bir takılma atlama zıplama fln gibi sorunlarım yoktu ama bugun kafayı yedi sanırım Unifying USB vericisinde bir sorun var. bir anda bağğlantısı koptu ilk başta durup dururken ondan sonra mousenin üzerindeki yeşil ışık yanıp yanıp sönmeye başladı. yazılımını sildim tekrar yükledim felan ama care olmadı. vericinin hemen yanında laptopda kullanıyorum mouseyi arada bir şey yok görmemesi imkansiz gibi. unifly ile eşleştirmeye calşıyorum olmuyor.

daha once boyle bir sorunla karsılasan oldumu acaba

Baska bir bilgisayarda daha deneyin mutlaka.

Bir de Logitech Unifying Yazilimi'ni asagidaki linkten indirip calistirdiginiza emin olun:
    http://www.logitech.com/tr-tr/support/software/6254

Hala olmuyorsa, muhtemelen unifying receiver'da problem vardir. Bu durumda Facebook'ta Logitech Turkiye sayfasina gidin ve Destech bolumunden sorununuzu anlatin, yardim alacaksiniz.

• Bende geçen haftasonu bu mouse tan Bimeks mağazasıdan aldım ve malesef mouse stabil olarak çalışmıyor atlamalar oluyor takılıyor hatta donuyor. Yazılımı baştan yükleyip tekrar eşleştirdim fakat sonuç alamadım Bimeksle irtibata geçtim ki geçmez olaydım hemen tek satırlık bir cümleyle iade/değişim talebi gerçekleştirilememektedir diye dönmüşler halbuki ben onlara ürünü alın ben üzerine parasını vereyim daha üst model alayım dedim. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da malesef bizleri aptal yerine koyup her şeyi biz biliriz siz bir şeyden anlamazsınız modunda olumsuz yanıt verdiler. Allahtan 2 gün önce Logitech firmasına ingilizce olarak değişim talebi ilettim bugünde aldığım yerin olumsuz dönüşünü ekledim. 10 yıldır Logitechten vazgeçmem ama eğer bu iş olumsuza dönerse bir daha almam diye düşünüyorum. Kaldı ki Bimekste sitesinde ilan edip yok ben ürünü geri alırım yok paranı geri iade ederim yok değiştiririm gibi naralar atmasın bence hiç bunlara gerek yok eğer Bimeks kurumsal firmaysa benim çalıştığım yer dünyanın en büyük şirketi. Çünkü ben diğer bir personel yüzünden zarar eden müşterimin o zararını karşılığını cebimden ödeyip sırf mağduriyet yaşamasın diye bunu sineye çeken ve bunu gerekirse her seferinde yapabilecek olan bir zihniyetle yetiştim. Diğer büyük firmayız diye geçinenler müşteri kaybetmeyi göze alarak basit bir şeyi bile 1 satır yazıyla olumsuz dönüş yaparak kendilerini çok yukarılarda görüyorlar malesef güzelim ülkemde. Bunun öreneklerini yaşadığım sayısız firma ismi verebilirim ve üzülerek görüyorum ki kimse tam anlamıyla kurumsal olmayı başaramamış ya da müşterisinin hakkını kanunla dahi olsa aramasına izin vermiyor kısacası bizler yolunacak birer kazdan ibaretiz ve her kazı bir kere yolsalar onlar her türlü kar etmeye bu çarkı döndürmeye devam ederler. Saygılar.

• Bende mouse araştırması içindeyim gerek forumlardaki yorumlar gerek alışveriş sitelerindeki yorumlardan edindiğim bilgiye göre bu mouse da insanı sinir edecek ve aldığın an hemen anlaşılmayan ilerleyen günlerde kendini gösteren kronik sorunlar var. Bahsedilen sorunları hemen hemen herkes farketmiş bu durumda 70 lira değil 15 lira bile etmez bu mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bende mouse araştırması içindeyim gerek forumlardaki yorumlar gerek alışveriş sitelerindeki yorumlardan edindiğim bilgiye göre bu mouse da insanı sinir edecek ve aldığın an hemen anlaşılmayan ilerleyen günlerde kendini gösteren kronik sorunlar var. Bahsedilen sorunları hemen hemen herkes farketmiş bu durumda 70 lira değil 15 lira bile etmez bu mouse

Yuzbinlerce satan ve hic kullanmadiginiz, sadece forumlardan okuyarak bilgi edindiginiz bir urun hakkinda boyle konusmaniz sizce ne derece mantikli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyco

quote:

Bende mouse araştırması içindeyim gerek forumlardaki yorumlar gerek alışveriş sitelerindeki yorumlardan edindiğim bilgiye göre bu mouse da insanı sinir edecek ve aldığın an hemen anlaşılmayan ilerleyen günlerde kendini gösteren kronik sorunlar var. Bahsedilen sorunları hemen hemen herkes farketmiş bu durumda 70 lira değil 15 lira bile etmez bu mouse

Yuzbinlerce satan ve hic kullanmadiginiz, sadece forumlardan okuyarak bilgi edindiginiz bir urun hakkinda boyle konusmaniz sizce ne derece mantikli ?

Forumlar yalan söylemez. En sade, en yalın, en hakiki bilgi senin benim gibi sıradan forum üyelerinden gelir. En yanıltıcı, en yanlış bilgi ürünü satan satıcıdan gelir. Ben bu ürün hakkındaki gözlemlerimi sadece bu forumdaki 5-10 yorumu okuyarak elde etmedim. Yabancı forumlar dahil bir çok teknoloji forumundaki sıradan kullanıcıların yorumuna bakarak elde ettim. Onlarca yüzlerce sıradan forum üyelerinin ürün hakkındaki tarafsız yorumlarına inanmayıp da neye inanacağım. Bu kadar para verilen üst düzey bir mouse un böyle saçma sapan kronik sorunları olması hiç de olumlu karşılanacak bir şey değil.

• ben 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok şu an için,çokta rahat ve kaliteli bir ürün
  • quote:

quote:

quote:

Forumlar yalan söylemez. En sade, en yalın, en hakiki bilgi senin benim gibi sıradan forum üyelerinden gelir. En yanıltıcı, en yanlış bilgi ürünü satan satıcıdan gelir. Ben bu ürün hakkındaki gözlemlerimi sadece bu forumdaki 5-10 yorumu okuyarak elde etmedim. Yabancı forumlar dahil bir çok teknoloji forumundaki sıradan kullanıcıların yorumuna bakarak elde ettim. Onlarca yüzlerce sıradan forum üyelerinin ürün hakkındaki tarafsız yorumlarına inanmayıp da neye inanacağım. Bu kadar para verilen üst düzey bir mouse un böyle saçma sapan kronik sorunları olması hiç de olumlu karşılanacak bir şey değil.

Bence cok zaman harcayici bir ugras edinmissiniz. Ben bir urun icin yuzlerce forum gezmezdim acikcasi.

Demek istedigim su: Yuzbinlerce satilan bir urun icin forumlarda yer alan 50-100 sikayet sizce normal degil mi ? Hangi urunden memnun kaldiginizda forumlara girip topic acip bunu belirtiyorsunuz ? Eger durum oyle olmus olsaydi, binlerce olumlu, onun yaninda da 50-100 olumsuz yorum okumus olurdunuz.

Sizin M705 mouse'unuz olsa ve bir problem yasayip mutsuz olsaniz ve bunu dile getirseniz anlarim da, kullanmadiginiz bir urun icin "sacma sapan" , "15 lira etmez" demek nasil bir istir onu anlayamiyorum.

Ataturk hakkinda yazilan 100 kotu yorum okusaniz, Ataturk hakkindaki fikirleriniz degisir mi ?

Kendiniz bizzat kullanmadan bence hicbir urun hakkinda bu denli kesin ve net konusmayin, zira inandiriciliktan ve samimiyetten uzak oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence cok zaman harcayici bir ugras edinmissiniz. Ben bir urun icin yuzlerce forum gezmezdim acikcasi.

Demek istedigim su: Yuzbinlerce satilan bir urun icin forumlarda yer alan 50-100 sikayet sizce normal degil mi ? Hangi urunden memnun kaldiginizda forumlara girip topic acip bunu belirtiyorsunuz ? Eger durum oyle olmus olsaydi, binlerce olumlu, onun yaninda da 50-100 olumsuz yorum okumus olurdunuz.

Sizin M705 mouse'unuz olsa ve bir problem yasayip mutsuz olsaniz ve bunu dile getirseniz anlarim da, kullanmadiginiz bir urun icin "sacma sapan" , "15 lira etmez" demek nasil bir istir onu anlayamiyorum.

Ataturk hakkinda yazilan 100 kotu yorum okusaniz, Ataturk hakkindaki fikirleriniz degisir mi ?

Kendiniz bizzat kullanmadan bence hicbir urun hakkinda bu denli kesin ve net konusmayin, zira inandiriciliktan ve samimiyetten uzak oluyor.

Ben ürünü satın alıp kullanmak için araştırıyorum zaten. Siz bir ürün alırken araştırmayıp körü körüne mi alıyorsunuz. Valla ben toplu iğne dahi alsam forumlardan ve web mağazalarındaki yorumlardan araştırır alırım.
    Ürünü almış olup değerlendirsem ve bu sorunlarla baş başa kalsaydım daha mı iyi olurdu. Almadan iyi ve kötü yanlarını araştırma yapmak her tüketicinin baş görevi olmalı bence aksi taktirde firmalar müşteriyi saf görüp kazıklamaya devam ederler. Ben aldığım bir çok ürünü memnun kalsam da kalmasam da incelerim. İmzam da son zamanlarda incelediğim iki ürünün linki var bakabilirsiniz. Kötü ve iyi yönlerini oraya yazmışım. Bu yazdıklarıma istinaden isteyen 5 lira bile etmez der isteyen çok iyi ürünmüş der. Herkesin düşüncesine saygım var.

Bu arada sakın Atatürkle karıştırmayın. Ona ve silah arkadaşlarına kötü yorum yazanı sokakta görsem kafasını koparırım. Atatürke kötü yorum yazan bu ülkenin soyundan değildir. Başlı başına vatan hainidir. Ama konumuz bu değil konumuz elektronik ürünler. Üstelik ülkemize ait olmayan ithal edilen bu tür ürünler hakkında yorumları okumak ve değerlendirip bir yorum yazmak bence herkesin görevi aksi taktirde bu yabancı firmalar ülkemizde diledikleri gibi kalitesiz ürünleriyle ve kalitesiz müşteri hizmetleriyle at koştururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 21 Ağustos 2012; 14:55:02 >

• Bahsetmeye calistigim seyi anlamak istememek (diger bir deyisle anlamamazliktan gelmek) ve surekli ayni seyi tekrar etmekte cok deneyimlisiniz (basarilisiniz diyemiyorum). Uzgunum, ayni seyleri defalarca yazmak pek tarzim degildir. Size bol sans dilerim.
  • Valla ben bir yıl önce aldım... Ekran üzerindeki ok senkron hareket etmiyor diye servise de verdim... Lazer'ini değiştirdiler ama sorun halen devam ediyor. Aldığıma pişman oldum... 705 kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Setpoint yazılımının ayarlarıyla alakalı bir durum. Gerekli gördüğü yerlerde hassasiyeti arttırıp azaltıyor, bu da garip garip yavaşlama-hızlanmalara sebep oluyor.

Yukarıda arkdaşın dediği gibi, Setpoint'ten mouse ayarlarına girin ve acceleration, smart move gibi özellikleri kapatın. Sonra da manuel olarak hassasiyeti kendiniz ayarlayın.

Zamanında az uğraştırmamıştı beni de...

Bu bilgi benim sorunumu çözdü teşekkürler.
  • Aynı mouse un kullanıcısı olarak bende bu cihazı kullanamıyorum! türlü türlü mouse padlerde denedim, padsizde denedim. Olmuyor hiç bir yüzeyde iyi yürümüyor takılıyor, yüzeyi algılamıyor. Bu mouse için uygun zemin dünya üzerinde yok.
    kesinlikle tavsiye etmiyorum. 15_tl ye aldığım a4 tech mouse kullanıyorum çatır çatır.
  • bu sorundan bende muzdaribim. Bir kaç mouse pad dışında (tüm mouse padler de de çalışmıyor) mouse umu kullanamıyorum. nerdeyse hiç bir zeminde çalışmıyor takılıyor. Defalarca servise göndermeme rağmen hiç bir sonuç alamadım. Lanet olsun aldığım güne
  • bir hafta oldu kullanıyorum bir sorun yok fakat yatakta vb. rahat kullanılmıyor yüzey seçiyor ayarlanabilir tuşları ise çok güzel masaüstüne KALİTELİ MOUSEPAD ile kulanılırsa tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbdogan -- 30 Mart 2014; 19:44:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.