Şimdi Ara

Logitech f710 tuş basma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yıllardır kullandığım gamepad imde son analog tuşunda tıklama özelliği çalışmıyor baya denedim ama yok hiç algılamıyor, sizce içini açsam yapabilecek bir şey var mıdır, bunla ilgili deneyimi yada bilgisi olan var mı ?

• Hocam youtube da bi sürü sökme takma videosu var, yardır gitsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Hocam youtube da bi sürü sökme takma videosu var, yardır gitsin .
    sökerim sökmesinede acaba faydası olurmu bilemedim söküp de tuş sorunu düzelten varmı acaba hiç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Haziran 2020; 23:45:35 >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından aklında kalmaz. Ha yok benim gibi üşengeç biriysen birşey diyemem.
  • quote:

Hocam en azından aklında kalmaz. Ha yok benim gibi üşengeç biriysen birşey diyemem.
    valla biraz üşeniyorum sanırım nette bir video gördüm kendi kendine basan tuşlara wd40 sıkıyolar düzeliyor benimde lt tuşunda arada oluyor bu, onu deneyecem en azından
    Bu wd40 ıda her halta kullanıyorlar, yakında yemeklerin yanına sos olarak koyacaklar . Yalnız hocam genelde bu durumlarda yağsız kontak sprey kullanılır diye biliyorum. Wd40 ın öyle bir türevi olmasın, durduk yere perişan etmeyin ganepadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu wd40 ıda her halta kullanıyorlar, yakında yemeklerin yanına sos olarak koyacaklar . Yalnız hocam genelde bu durumlarda yağsız kontak sprey kullanılır diye biliyorum. Wd40 ın öyle bir türevi olmasın, durduk yere perişan etmeyin ganepadi.
    Teknolojikyoutube
    Logitech F710 RT ve LT Buton Onarımı
    https://www.youtube.com/watch?v=0PAx3FRM3Z4

valla şu video yorumlarında wd40 kullandım çözdüm falan yazmış çoğu kişi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam videoda kullanılan sprey benim dediğimden, yani yağsız kontak sprey. Bende potansiyometre temizliğinde kullanıyorum. Kullandıktan sonra uçar gider, ardında atık bırakmaz. Wd40 ın bildiğimiz yağlayıcı özellikli spreyi normalde böyle durumlarda kullanılmaz. Ha birde videoda göstermek için azıcık sıkıp bırakıyor, ben bayaa bir boca ediyorum .

• quote:

Hocam videoda kullanılan sprey benim dediğimden, yani yağsız kontak sprey. Bende potansiyometre temizliğinde kullanıyorum. Kullandıktan sonra uçar gider, ardında atık bırakmaz. Wd40 ın bildiğimiz yağlayıcı özellikli spreyi normalde böyle durumlarda kullanılmaz. Ha birde videoda göstermek için azıcık sıkıp bırakıyor, ben bayaa bir boca ediyorum .
    kardeşim bu wd40 adam ya basmayan tuşu bile düzeltti sorun çözülmüş gibi görünüyor, boşa masraf çıkmadı 300 tl den aşağı yok bu ayarda gampad ler vallahi :) logitech evladiyelik maşşalah :)
    İyi hadi bakalım, masraftan kurtattın . Yalnız normal wd40 yağlıdır, sorun çıkar diyordum. Gerçi ben pek kullanmıyorum ama bendeki f710 da sorun çıkarırsa geceden wd40 a yatırıyım .

• quote:

İyi hadi bakalım, masraftan kurtattın . Yalnız normal wd40 yağlıdır, sorun çıkar diyordum. Gerçi ben pek kullanmıyorum ama bendeki f710 da sorun çıkarırsa geceden wd40 a yatırıyım .
    aslında o diğer contact cleaner da yağlı olarak geçiyor satıldığı yerlerede okudumda, emektar gamepad valla bukadar soruna bişey diyesim gelmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Haziran 2020; 21:39:1 >
    Benimkinde sorun yok ama wd40 sıksam fifada peste daha iyi oynarmıyimki acabakine . Ben şimdi bu kontak spreyleri boşunamı almış oldum, bari sineğe falan sıkıyım belki kurutur öldürür .
  • quote:

Benimkinde sorun yok ama wd40 sıksam fifada peste daha iyi oynarmıyimki acabakine . Ben şimdi bu kontak spreyleri boşunamı almış oldum, bari sineğe falan sıkıyım belki kurutur öldürür .
    olsun hocam sen onlarıda dene :) benim kol rahat 5-6 senelik var ama normal bence bayada dikkatli kullandım ben gerçi :)
    Hazır aklıma gelmişken soruyim. Eğer yaptı isen win 10 nun 2004 güncellemesinde f710 nu tanımıyormuş galiba, sende durum ne?
  • quote:

Hazır aklıma gelmişken soruyim. Eğer yaptı isen win 10 nun 2004 güncellemesinde f710 nu tanımıyormuş galiba, sende durum ne?
    kardeşim ben hiç win 10 geçmedim vallahi win 8.1 pro ile yola devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.