Şimdi Ara

Logitech G G300s Optik Oyuncu Mouse 127 TL Hepsiburada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • max ömrü 1 yıl. denendi onaylandı. alınmaz

• Biraz da ben gömeyim. ben bu fareyi aldım çokda fazla kullanmadığım halde sağ click takılıyordu tık sesi gelmiyodu garantisinin bitmesine yakın dedimki göndereyim sağ clikc yapmışlar ama bu kezde lazerini bozmuşlar :):) bende çok kullanmadığım için geç farkettim garanti bitti fare oldu çöp arada macrosunu kullanıyorum okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: tazemühendis

max ömrü 1 yıl. denendi onaylandı. alınmaz

Bir yıl bir ay oldu hala sapasağlam kullanıyorum ne çift tıkladı ne üçüz.

Logitech G G300s Optik Oyuncu Mouse 127 TL Hepsiburada
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazemühendis

max ömrü 1 yıl. denendi onaylandı. alınmaz

Logitech G G300s Optik Oyuncu Mouse 127 TL Hepsiburada

2 ay sonra 3. Yılına girecek. Taş gibi mouse. 3 yılda bir sürü online oyun oynandı. Sinirden masaya defalarca kez vuruldu. Hala bana mısın demedi. Sapasağlam duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık üç senelik yoğun kullanımdan sonra tuşlar cortlamıştı. Bu model eskidi artık.

• 2 sene içinde 1 kez sağ tık bozulduğu için değişim yaptırdım gelende 1 sene dayandı ve aynı problemle karşılaştım. Aranızda malı benden değerli bi arkadaş belkide yoktur ama bu mausu 2 kez bozmayı başardım bu yüzden gözümde çinli üzerine etiket yapıştırılmış farelerden farkı yok rahatlığı kullanımı açısından bir sıkıntım yoktu ama bozuluyor eleman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni de yarıyolda bırakmışlığı var bu mouse un bi anda scroll bozulmuştu sol tuş içine gömülmüştü

• ben 4 senedir kullanıyorum,garantisi varken click garanti kapsamında değişmişti,onun haricinde taş gibi

• 4 ayda çift tıklama sorunu çıkarttı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.