Logitech M705 (6 ay da çöp oldu) demişsin hocam bence mouseden hiç anlamıyorsun |
Logitech G G300s Optik Oyuncu Mouse 127 TL Hepsiburada (2. sayfa)
-
-
Tıklamasında sorun vardı çöpe atmıştım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu mouse'u KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.
6 ay dolduktan sonra başparmak koyma kısmındaki lastikte erime oldu. Mouse zaten aşşırı küçük. Ek olarak 11. ayda çift tıklama sorunuyla karşılaştım.1 yıl kullanamadan yeni mouse almak zorunda bıraktı bu mouse beni.
Bundan sonra aldığım Razer Deathadder Elite'i ise 4 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Her gün her gün mouse'a para verebilecek birisi de değilim. Malımın kıymetini de çok iyi bilirim. Ancak bu G300s modeli gerçekten çok kalitesiz.
Mouse'u insan gibi kullansan öyle olmaz vs. diyeceklere şunu diyebilirim. Geçen sene bu mouse'u alan arkadaşımın da 7. ayda parmak koyduğu yerde erime oldu. 2 ay kadar daha kullandı gitti Steelseries Rival 600 aldı. 2 aydır da onu kullanıyor şimdi.
Demem o ki, 6 ayda 1 mouse değiştirmek istiyorsanız alabilirsiniz.
-
Valla logitechin bugüne kadar kulaklık mouse klavye neyini kullandıysam hiç birinin kalitesinden memnun kalmadım ve gerek elektronik gerek mekanik bozulmalar yaşadım zaman içinde.
Tek bir ürün hariç, sanırım 7 sene falan oluyordur alalı, hala g700s mouse kullanıyorum. Arada nasıl olsa yakında bozulur diye bir razer mouse alıp kullandım 1 sene içinde bozuldu, buna geri döndüm ve hala garip bir şekilde taş gibi çalışıyor. Şuana kadar gömdüklerinin listesi 2 usb kablo 1 şarjlı pil (2. nin de ömrü tükeniyor) 1 razer mouse.
Ama şuan gidip logitech hayatta almam 10 üründen biri taş gibi çıktı ve arkadaşların dedigi gibi yüksek fiyatlı bir ürün, f/p ürünlerinin neredeyse tamamı çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 6 Ekim 2020; 1:10:56 > -
Bu mouse küçük. Küçük mouse severim ama çok sorunlu beyler. Kaç tane arkadaş aldıysa 2 yılı zor gördü. Kalite olarak çok kötü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterKonuyu sabote etme, yolundan saptırma. 144hz ve üzeri isteyen adamlara sırf paneli kaliteli, ayağı pivot vs diye 75hz ya da istemediği boyutta monitör öneremezsin, dünya senin etrafında dönmüyor. Son iki monitörüm de IPS olmasına rağmen çok fazla gözüm yoruluyor, senin tavsiye ettiklerini alınca gözlerime iyi gelecek mi? Hayır. FPS oyuncusu olan bana 75hz monitör aldırabilir misin? İmkansız. O yüzden boş yapmayı bırakıp insanların konusundan uzaklaş.
-
İndirim filan yok insanları kandırmayın kargo + gümrük vergisi ile 199 lira oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Logitech in gömüldüğü konu olmuş bu .Ben de almam bundan sonra
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün indirimli değil pek. Ama yorumları okudum, ya ben çok şanslıyım ya da millet fareyi nasıl kullanıyo merak ediyorum.
Çok uzun yıllardır bu fareyi kullanıyorum. Son derece de memnunum. Kir tutma muhabbeti haricinde. Onun dışında çift tıklama sorunu vs hiç olmadı.
1 2 sene öncesinde kablonun usb ile birleştiği yeri kırdım yanlışlıkla. Arada bağlantı kopup geri geliyordu. Logiteche yazdım. Ürünün fotoğrafını bile istemeden 4 gün sonra kapıma yeni bir g300s gelmişti. Hollandadan gelen kargoya tek bir kuruş ödemeden yeni bir g300s im olmuştu. Hala da onu kullanıyorum.
Sırf bu müşteri memnuniyeti için bile logitechten şaşmam. Bana göre farenin tek sıkıntısı biraz küçük olması. Onun haricinde çok memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g300, g300s, g300s olmak üzere son 3 mouseum bu modeldi. Millet ne tür fanteziler deniyor bilemiyorum ama bendekiler ortalama 2'şer sene dayanıyor. Uyguna bulursam yedek alacağım. Mouse hafif ve ufak. eliniz çok büyükse önermem. Ağır mouse seviyorsanız önermem. Onun dışında ucuza bulunursa güzel mouse. 200tl vermek istemem ama. hakkı 140-150tl
-
Bunu demek için girdim, harbiden biri yazmış. Artıladım gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-En sonunda aldıracaksınız şunu, şu ana kadar kaç kez önüme çıktı haddi hesabı yok.
O kadar mı iyi acaba.
kronik sorunlu bi mouse alma sakın
-
SATICI HEPSIBURADA DEĞİL ALMAYIN
-
quote:
Orijinalden alıntı: whidbeykronik sorunlu bi mouse alma sakın
Alıntıları GösterYok almıyorum zaten, maus almıştım birkaç ay önce.
Ama bu o kadar çok çıkıyor önümüze onun için demiştim.
-
Bizde 1 adet pert ettik kronik sorunundan dolayı.tuş bozuluyor bir süre sonra
-
Aldanmayın ona 200 liraya falan geliyor
Geçenlerde G102 Lightsync aldım ben de 200 lira civarına geldi,şimdilik memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X