Şimdi Ara

Logitech G G300s Optik Oyuncu Mouse 127 TL Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• En sonunda aldıracaksınız şunu, şu ana kadar kaç kez önüme çıktı haddi hesabı yok.

O kadar mı iyi acaba.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Aynı fiyat olsa g102 al derim ama bu fiyata alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo + vergiyi yazmamissiniz

• ürün tam bir f/p ürünü. ihtiyacı olan varsa tereddüt etmeden alabilir. fiyatıda gayet iyi.

• Kargo + vergi + en az 15 gün tedarik = Meh

• Sepet fiyatı 194,51TL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

En sonunda aldıracaksınız şunu, şu ana kadar kaç kez önüme çıktı haddi hesabı yok.

O kadar mı iyi acaba.

İYİ FİLAN DEGİL SAKIN ALMA

• küçük ve bol tuşlu maus seven alsın bence kötü bir maus değil.

• Kronik çift tıklama sorunlu mouse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün yurtdışından geliyor yalnız. vergi ve kargoyla 195 tl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 5 Ekim 2020; 18:6:27 >
  • Almayın sorunlu mause

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Logitech'in bir sürü mouse'u evde yatıyor benim. İnternette gördüğüm birçok yöntem denedim ama işe yaramadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu modeli tavsiye etmiyorum aldim 1 ay kullanmadan tekrar mouse aldim hassasiyeti sanki kotu gibi linkteki urunu almistim 189a zamnlanmis ama tavsiye ederim

www.hepsiburada.com
    Lenovo Legion M500 Ww Oyuncu Mouse GY50T26467 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-m500-ww-oyuncu-mouse-gy50t26467-p-HBV00000NOQSB?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zaten 150 liraydı ama ekleyince gümrük vergisiyle vs 180 liraya çıkıyordu fiyatı. Şimdi ise fiyatı gümrük dahil 140 olmuş. Bence sıcak denebilir ancak kupon kullanırsanız çok iyi olur.

EDİT: Trendyolun 100/40 kuponuyla dahi 144,5 TL oluyor. Bence HB'den kuponla 120 liralara alınırsa iyice fiyatı öldürmüş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 5 Ekim 2020; 22:12:36 >
  • 2-3 sene oldu olmadı switch bozuldu benim. o yüzden önermiyorum. Ağır da mouse, ben hafiflerden yanayım.

•  Logitech fareleri sorunlu ayrıca  logitechte malzeme kalitesi düşük (500 - 1000 tl lik mouse hariç)

Eylül 2019 69 tlye Rapoo VPRO V25S aldım kullandığım  Logitechleden çok daha kaliteli 

Logitechte bunların hepsini kullandım hepsi de kalitesiz çok çabuk bozuldu bugüne kadar mouse 100 tl den fazla para vermedim Logitech sadece ismi var

Logitech M330 (7-8 aydır kullanıyorum)

Logitech M705 (6 ay da çöp oldu)

Logitech G MX518 ( 1 yıldan az kullandım çöp)

Logitech M500 (1,5 yıl kullandım çöp)

Şuan kullanıyorum tavsiye ederim ele oturuyor bugüne kadar kullandığım en iyi mouse

Logitech G G300s Optik Oyuncu Mouse 127 TL Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ekim 2020; 23:0:47 >

• küçük eli olanlar için güzel mouse ama yukardaki arkadaşlarında söylediği gibi o çift tıklama sıkıntıları can sıkıyor. ve çok fazla kir tutuyor yani malzeme kalitesi baya sıkıntılı. ben fare de steelseries dışında almıyorum artık

• Her bilgisayar cının çekmecesinde bir adet sağtuş tıklamayan bir g300 vardır..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.