media markt LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g-pro-x-superlight-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-1217540.html |
LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah - 2263 TL
-
-
Konusu açılacak kadar ne albenisi var bu mousenin , hemde bu fiyata
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel fiyat maalesef kur uçunca. :( Ninjutso Sora da bakılabilir bu fiyatlara. Superlight'larda kopyadan kopyaya kalite değişebiliyormuş, son kopyalar daha iyi diyorlardı.
-
22 bin liraya ekran kartının konusu olursa bunun da konusu olur....
-
Yetişemedik. 2829 TL olmuş.
-
Hala aynı.. Ödemede düşmüyor fiyat evet.. kotu olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoLBaN -- 10 Ocak 2023; 23:37:40 > -
İlk çıktığı zaman 1200 seviyelerindeydi. Nereden nereye gelmiş.
-
"Neredeen Nereye" gelmeyen bişi kaldı mı?
-
Omron 20m var, anlayan anlamıştır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok değil 3 hafta önce superlight olmasa da normal g pro x modelini 1400 tlye aldım
-
Bu nasıl ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Superlightın tahtını yıkacak bir fare, tavsiye ederim
-
Aynı sensörün G Pro Superlight formunda olanı da çıktı bu attığınız model ile aynı anda. G Pro nun şekil olarak kopyası resmen.
Not : Viper serisinde v2 yazıp bunda v3 yazması aklınızı karıştırmasın. Viper serisi 1 numara geriden geliyor fakat aynı sensör ve aynı anda çıkan iki model bunlar. İkiside yeni yani.
akakce.comRazer Deathadder V3 Pro Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/arama/?q=Razer+DeathAdder+V3+Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 11 Ocak 2023; 16:35:43 > -
Hangisini tavsiye edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alternatiflere de yönelebilirsiniz...
Katana Sora
Katana Superlight
Pulsar X2
Lamzu Atlantis
vs vs vs
-
şundan 3 adet satın aldım. ilk aldığımı 1500 liradan alıp 1700 liraya satmıştım 4 ay kullanıp. daha sonra uyguna buldum 1300 liradan alıp 3 ay kullanıp yine 1700 liraya sattım.
en sonuncuyu 1600 liradan alıp 2000 liraya sattım. bu mouse zarar ettirmiyor :D
-
geçen sene bu vakitler 1499 dan almıştım öncesine bile gerek yok 1 senede geldiği durum bu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Neredeen Nereye" gelmeyen bişi kaldı mı? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X