Herkese merhabalar iyi forumlar, bundan yaklaşık 4-5 yıl önce 50 liraya Logitech g103 ürününü almıştım. Çok memnunum halen de kullanmaya devam ediyorum bir iki tuşundaki ufak sertleşme dışında hiç bir problemim yok sayılır. Şu andaki problemim başlat tuşunu logitech g103'ün sahip olduğu 'Game Mode' sebebiyle kullanamıyo olmam. Bu game mode tuşuna bastığınızda yukarıda aynı num lock gibi aktif oluyor ve başlat tuşunu kullanmanızı engelliyor, amacı oyunlarda yanlışlıkla basıp aşağı atmamak. İyi güzel ama bu tuş uzun süreli kullanımın ardından kendi kendine basmaya başladı, ışık yanıp sönüyor vs. derken ben bu tuşu dedim bi çıkarıp üfleyip geri takayım. Çıkardım fakat geri takamadım, ve oyun modu ne hikmetse açık olarak kaldı ve tuş olmadığı için hiç bir şekilde kapatamıyorum. Bir kalem gibi bişeyle basmayı da denedim ama olmuyor. Uzun lafın kısası şu anda başlat tuşunu kullanamıyorum, ve yapmam gereken tek şey bir şekilde o lanet tuşa basıp yoluma devam etmek. Bilgisayara herhangi bir şekilde o tuşun komutunu gönderebilmem falan gerekiyor olsa gerek. Nasıl olacağını bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
alttaki naylon perdelerin arasına pislik girmiş gibi görünüyor ama klavyenin chip i ile ilgili bir sorun da olabilir, tamamen söküp temizlemeyi denemenizde fayda var ya da hiç bulaşmayıp alt+tab kullanacaksınız
Klavyeyi söküp bi bakabilirim, ama yani yalnızca bir tuşa bir kere basmanın başka hiç bir yolu olmaz mı ya? :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme