Şimdi Ara

Logitech G19 (böyle hata olurmu ya!)>>Mutlu son ürün değiştirildi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargo kodu filan vermedilermi kargo şubesi ne diyor paket için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

en sonunda tüketici haklarına şikayet edicem zaten çünkü cevap bile vermiyolar. yarında uğraşıcam net bir cevap almak için yine olmazsa şikayet etmeyi düşünüyorum.

hepsiburada.com nedense cevap vermiyor. 2 hafta önce aldığım şey eksik çıktı, hala cevap yok ya.
  • geri gönderip değişim isteyebilirsin bence öyle yap ama ben öyle yaptığım halde sorun yaşıyorum görüyorsunuz

@Baveran

kargo kodu filan almadımki hepsiburada.com sayfasından ürünün garanti sürecini takip ederken servisden döndüğü yazıyordu bende yoldadır diye düşündüm baktımki 2 gün geçmesine rağmen gelmedi kargoyu aradım öle bir gönderi yok dedi bende hepsiburada.com a mesaj çekip durumu açıkladım onlarda lojistik incelemesi yapılarak size dönülecek dediler 2 gündür bekliyorum bugün yine mesaj attım ama ses yok hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 31 Mart 2010; 18:49:02 >
  • Arkadaşlar klavye servisden döndü ama içi açılarak tuşu değiştirilmiş vidanın kenarında bariz tornavida izleri var yani ürün değiştirilmemiş resmen içi açılmış ve tuş değiştirilmiş şimdi ürünü tekrar hepsiburada.com a yollamak istiyorum. ben yeni aldığım sıfır ürünün içini açtırmak zorundamıyım arkadaşlar?. kısacası logitech çokda ciddi bir marka değilmiş burdan bu anlaşılıyor, bu gibi durumlarda daha 1 günlük yeni aldığınız ürünün içini açıp tamir etmeye kalkabiliyorlar. eğer talebim yerine getirilmezse yasal yollara başvurucam sanırım. bu tür durumlarla karşılaşabilirsiniz logitech marka ürün alacakların aklında bulunsun.

• Oha yok artık nasıl içini açıp yapmışlar şakamı bunlar? Logitech in garanti ve müşteri memnuniyetinin çok iyi oldunu bilirdim ama.... bu işin içinde ya başka bişi var yada ben yanlış biliormuşum.
  • evet bende öyle sanıyordum ama sanırım logitech bozmuş artık eskisi gibi değil demekki. hepsiburada.com a tekrar değişim için başvurdum sonucu yazarım. umarım bu firmaları şikayet etmek zorunda kalmam
  • Arkadaşlar klavyeyi tekrar hepsiburada.com a yolladım yenisi ile değiştirilmesini istedim son durum bu. ölmek var dönmek yok bu hatayı telafi etmeleri gerekiyor.
  • Logitech türkiye yi araryıp Türkiyede servisinin olup olmadığı hakkında bilgi alın. Ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama Türkiye'de logitech servisi yok diye hatırlıyorum. Tuşu değiştirmek için içini açmak gerekiyor mu acaba G15 de gerekmiyor da

Geçmiş olsun Logitech TR yi arayın
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim senin bu olumsuz gelişmeni gün gün takip ediyorum inan çok üzüldüm aynı ürünü bende kullanmaktayım şükür hiç bi sorunu yok.Benimde bildiğim kadarıyla logitech in türkiyede teknik servisi bulunmamakta eğer logitecin bilgisi dışında cihazda bir kurcalama açılma vs. varsa daha sonra oluşabilecek sorunda garanti kapsamı dışına çıkmasınada neden olabilir bu yüzden kesinlikle cihazın değiştirilmesini talep et aksi yönde bir gelişime olursa logitech in ücretsiz müşteri hizmetlerini ara ve hepsiburda.com dan aldığım g19 klavyem hakkında böyle böyle sorunlar çıktı durumu izah et gerekirse şikayet et cihazımın yenisini istiyorum de kesinlikle sorununu çözeceksin.

Müşteri hizmetleri.

Çalışma Saatlerimiz:
    Haftaiçi 10:00-19:00

00800 44 882 5862
  • Almış olduğunuz üründe sizden kaynaklanan bir durum söz konusu olmadığı için fatura tarihinden itibaren 30 gün içerisinde değiştirilmesi gerekli normalde. Fakat Türkiye deki satıcı ve distribütör firmaların işine çoğu zaman gelmediği için bunu uygulamıyorlar. Ürününüzün onarımı konusunda logitech markasının bir ilgisi ve sistemlerinde bir bilgisi olacağını sanmıyorum. Siz ürünü satıcıya yolladığınızda oda distribütörüne yolluyor. Ürünün onarımını yapan firma distribütör. Evet Türkiye de onarım konusunda logitech e ait bir teknik servis yok ama getiren firmalar bu tür uygulamalar içerisindeler. Kısa sürede çözüm istiyorsanız. Eğer baktıysanız garanti belgesi üzerindeki distribütöre ulaşın. Haklarınızı bildiğinizi belli edin. Normalde bu tür bir durum için satıcının distribütöre iade kesmesi gerekir ama iade edemezsem diye gelen ürünü doğrudan yolluyorlar.

• önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar klavye hepsiburada.com a mersasistem diye bir firma tarafından temin edilmiş ve logitech in yetki verdiği firmalardan biri gibi görünüyor. dediğiniz gibi kutunun içine tam olarak ürünün yenisi ile değiştirilmesini istediğim bir açıklama metni koydum. ürünün içi açılmıştı yani arkasındaki vidalardan bile belliydi vida deliğinin kenarında sıyrık bile oluşmuş o derece yani. dediğim gibi eğer sorun çıkarmaya devam ederlerse yasal yollara başvuracağımı artık anlamaları gerek bunu kutuya koyduğum açıklamada da belirttim bekleyip ne kadar anladıklarına bakıcam. pazartesi ellerinde olur heralde.
  • varmı bi haber üstad?
  • hala bekliyorum ama mersasistem den aradılar sanırım değişecekler. klavye henüz servise ulaşmamış hala hepsiburada.com da bekliyor ama sitedeki sayfamda servise gönderildi olarak görünüyor. sanırım daha göndermeden o mesajı yazmışlar. bugün servise gideceğini tahmin ediyorum. bakalım ne olacak buradan bilgi vericem
  • Evet arkadaşlar klavyeyi tamamen değiştirerek geri yolladılar. ürünün tedarikci firması mersasistem den muharrem bey çok yardımcı oldu kendilerine burdan da teşekkür ederim.
  • eline geçtimi klavye. sevindim adına.
  • saol
  • Bende bunu alıcaktım ama stokta kalmadığı için birde beklemeyi sevmeyen biri olduğum için microsoft sidewinder aldım, gayet memnunum :p tuşlara alışmak biraz zaman alıyor..
  • sidewinder mause var bende gayet güzel logitech falan hikaye geçiceksin. Mausede en iyi F/P Sidewinder. Logitech cok gereksize kaçıyor hep. mause si çok güçük mesela G9 olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

sidewinder mause var bende gayet güzel logitech falan hikaye geçiceksin. Mausede en iyi F/P Sidewinder. Logitech cok gereksize kaçıyor hep. mause si çok güçük mesela G9 olan.

ee bana görede sidewinder hikaye napcaz şimdik ?
  • nesi hikaye ??? Roman olmuş mause ye hikaye diyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.