Şimdi Ara

Logitech G19 (böyle hata olurmu ya!)>>Mutlu son ürün değiştirildi :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CriticalWave

nesi hikaye ??? Roman olmuş mause ye hikaye diyorsun

Senin romana bi film çekerler artık.
  • çekildi bile geç kaldın
  • quote:

nesi hikaye ??? Roman olmuş mause ye hikaye diyorsun

Bill Gates amcan mı yazmış ?
    Böyle çocuksu karşılaştırmalar yapacaksak,o zaman g9x 10 dalda oskara aday bir film gibidir,sidewinder x8'ede bin basar..ayrıca teke tekte sidewinderi döver.
  • Hiçbir fonksiyonalitesi yok olsada hep kullanılan bir özellikmi?? ... gerekmeyen herşeyi koymuşlar ben 1000 DPI da Sidewinder ı zor kullanıyorken kim 3500 dpi ya kolayca ihtiyac duyarki. G9 uda kullandım. Sidewinder ide.
    Sidewinder çok çok kaliteli ve parasının hakkını veriyor hem görsel hem konfor hemde teknolojisi açısından. 3 senedir kullanıyorum. gene alıcak olsam Sidewinder alırım. Logitech her zaman gereksizliğe (sözde uç ürünler.) önem vermiş ve pahalı ürünleri satıyor. şimdiye kadar Logitech Z5500 ü beğendim diğer sattığı ürünlere tenezzül bile etmem..
  • quote:

Hiçbir fonksiyonalitesi yok olsada hep kullanılan bir özellikmi?? ... gerekmeyen herşeyi koymuşlar ben 1000 DPI da Sidewinder ı zor kullanıyorken kim 3500 dpi ya kolayca ihtiyac duyarki. G9 uda kullandım. Sidewinder ide.
    Sidewinder çok çok kaliteli ve parasının hakkını veriyor hem görsel hem konfor hemde teknolojisi açısından. 3 senedir kullanıyorum. gene alıcak olsam Sidewinder alırım. Logitech her zaman gereksizliğe (sözde uç ürünler.) önem vermiş ve pahalı ürünleri satıyor. şimdiye kadar Logitech Z5500 ü beğendim diğer sattığı ürünlere tenezzül bile etmem..

İşte senin bu bahsettiğin olaylar kişi'den kişiye değişiyor..Kiminin eline G9 daha konforlu ve güzel görünümlü gelirken,kimine sidewinder oluyor..Hepimiz burda kullandığımız ürünler için fanboy olacaksak,bu forumun F/P amaçlı öneri mekanizması çöker..

• mause almadan önce G9 uda Sidewinder da kullandım. ve sidewinder daha oturaklı ve daha kullanılabilir geldi bana. Sidewinder daha doğru tercihtir, microsoft bana maaş bağlamış değil sidewinderi savunmam için. benim incelemelerim doğrultusunda söylüyorum. Logitechler F/P ürünüde değildir 350 TL klavye ve fiyat performans??? kullananlarda söylüyor bi yorumda 4 aydır klavyenin LCD sini kullanmayan var ve aldığı için yakınanlarda var.. Gaming tuşları sola konumlandırılmış ve WSDA tuşlarına uzak kalıyor. FPS oyunları için pek iyi değil. A4TECH G800 mu ile daha iyi oynanıyor emin ol çünkü WSDA tuşlarından ayrılmadan diğer Gaming tuşlarını kullanabiliyorsun

• Logitech in hiç bir ürünü hikaye falan değildir. Kimisi f/p kimisi daha üst düzey kullanıcıya hitap eder. Ben 5 sene g5 kullandım, çok iyi bir mousetu. Şimdi razer mamba kullanıyorum, buda çok iyi. Ayrıca bende de g19 var. Klavyenin görselliği bile baktıkça bakasını getiriyor insanın. Tuşların değişebilir renkleri olsun, renkli ekranı olsun, tuş kalitesi olsun, her bakımdan üst düzey bir ürün. Ben o ekranı sürekli kullanıoyrum, oyunlarda, sistemin genel bilgilerini, sıcaklık,hız vs... özelliklerini sürekli gözümün önünde tutmakta, bazen resim vidyo açıyorum bir yandan, çok güzel her bakımdan.
  • Klavyenın LCD için 350 TL vereceğime 2. monitör alır istediğim programı daha geniş ekranda kullanırım. bi tuş aydınlatması işe yarıyor zaten oda x8 klavye dede var
  • quote:

Klavyenın LCD için 350 TL vereceğime 2. monitör alır istediğim programı daha geniş ekranda kullanırım. bi tuş aydınlatması işe yarıyor zaten oda x8 klavye dede var

Mantığa bak çay demle.
  • ne özelliği var arkadaşım LCD den başka....?? oyun oynarken hiçbir performans sağlamaz. ben Crysis ONLINE oyuncusuyum PRO anlamda. Hiçbir + yönde iyi oynamamı sağlayacak bir özellik konumlandırılmamış. sözde GAMING klavyesi???? Emin olun A4tech in G800MU daha iyi özelliği var ondan ;) 3x hız örnek ve gecikme değerinin düşmesi.
  • quote:

ne özelliği var arkadaşım LCD den başka....?? oyun oynarken hiçbir performans sağlamaz. ben Crysis ONLINE oyuncusuyum PRO anlamda. Hiçbir + yönde iyi oynamamı sağlayacak bir özellik konumlandırılmamış. sözde GAMING klavyesi???? Emin olun A4tech in G800MU daha iyi özelliği var ondan ;) 3x hız örnek ve gecikme değerinin düşmesi.

Binlerce oyun için mod var..
    Bunlardan en önemlsii World of Warcraft,BF 2 gibi oyunlar ve daha nice eklenebilir oyun var..
    Facebook,Ventrillo gibi çevrimiçi siteler ve programlar için olan modlar
    İstediğin rengi atama gibi süper bir özelliği var.
    Bunların dışında ekran kartı,cpu,sıcaklık ve % gibi değerleri göstermesi var
    Call of oynarken LCD'de haritayı görmek var..
    Ve daha niceleri...

• TS vent msn face.. gibi özellikleri 2. monitöre sahip olan kişilerde kullanır. bende dıyorumki o klavyede LCD var diye 350 vermek yerıne 2. monitör alınır 19" o dediğin özellikleri aynı anda görmeye sahip olursun. bu arada LCD de harita görüyorsun tamam . o klavye olmadan göremiyormusun??. çok bir ayrıcalık sunmuyor hatta o haritaya bakacağım diye gözlerini Monitörden ayırıyorsun ve bu zaman kaybı o anda ölme riskin cok... ben Cod4 deki map a bakarken bile ölüyorken o klavyeye bakmak.... gereksiz diyorum hala

• quote:

TS vent msn face.. gibi özellikleri 2. monitöre sahip olan kişilerde kullanır. bende dıyorumki o klavyede LCD var diye 350 vermek yerıne 2. monitör alınır 19" o dediğin özellikleri aynı anda görmeye sahip olursun. bu arada LCD de harita görüyorsun tamam . o klavye olmadan göremiyormusun??. çok bir ayrıcalık sunmuyor hatta o haritaya bakacağım diye gözlerini Monitörden ayırıyorsun ve bu zaman kaybı o anda ölme riskin cok... ben Cod4 deki map a bakarken bile ölüyorken o klavyeye bakmak.... gereksiz diyorum hala

Heh işte ben de sana diyorum ki;Uyan artık dünya senin etrafında dönmüyor,sen beğenmiyorsun diye o klavyeye 350 değmez diye birşey yok.
    Bir çok kişi parasını hakettiğini düşünüyor o klavye'nin..Ayrıca net fiyatı 350 lira değil,daha ucuza bulabilirsin..

Ek olarak;Bu kadar açıktan sadece logitech ürünleriin kötülemeye devam edersen,millet logitechten bir kuyruk acın olduğunu düşünmeye başlıycak.

• haha:D hiç bi logitechden acım olmadı... Garanti konusunda çok çok iyiler. fakat gel görki gereksiz ürün yapıyorlar.bunu söylemeye çalışıyorum anlıyormusun??

G19 a has bir özellik yok ? anca alıp hava basmaya yarar oda 2 gün sonra biter.elinde patlar kalır LCD de 350 tl sabit fiyat değil 200 liraya LCD 19" var 150 lirada yanına kâr kalır
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31803597/mpage_1/key_G19/tm.htm

bak buradaki yorumlar åziz ve CaReTTa_99 in yorumunu oku mesela onda benimle hemfikir demek istediğimi çok iyi anlatmış

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CaReTTa_99

Evet Logitech fazla bi indirime gideceğini düşünmüyorum. Bende G15 kullanıcısıyım fakat LCD ekran ne kadar gerekli o düşünülür !!!

Selamlar

Aynı fikirdeyim çok gereksiz olduğunu aldıktan 1 hafta sonra anladım. Aldığıma pişman olduğum tek logitech ürünü G15V2 diyebilirim.

LCD si çok gereksiz bakmıyorsun ayda yılda bir oyunlarda hiç işe yaramıyor yok mermi kaç tane kalmış görebiliyormuşsun, ona bakarken kafan yiyiorsun mermiyi
    Aldım arkadaşla klavyeyi 1 -2 gün içinde satmaya çalışıyorduk Hatta bendeki LCD deki platik hala üzerinde duruyor satacaktık alan olmadı.

Ciddi ciddi çok gereksiz bir klavye arkadaşlar. LCD ni kullanmıyorsunuz

• aşağıları okuduysan mene adlı arkadaşda 1-2 şey yazmış.
  • o arkadaş 2.5" küçücük LCD yi kullansın 24" ler rabet görürken.

Eyefinity de boşa cıktı dımı ? 5040x1050 çözünürlükde oyun oynamak varken 32x16 da oynarsınız siz artık güzel mantık devam et.
  • quote:

o arkadaş 2.5" küçücük LCD yi kullansın 24" ler rabet görürken.

Eyefinity de boşa cıktı dımı ? 5040x1050 çözünürlükde oyun oynamak varken 32x16 da oynarsınız siz artık güzel mantık devam et.

sen hâlâ olayı idrak edememişsin..Bu zevk meselesidir parayı veren alır..
    Orda bi arkadaş çok güzel örneklendirmiş olayı
    araba karşılaştırması yaparak..
    Yine tekrar ediyorum dünya senin etrafında dönmüyor,senin bu klavye'ye vercek paran yoksa diğerleride vermiycek diye birşey yok..Bu kadar basit bir olayı ne diye uzatıyorsun anlamadım.

• işte dünya benım etrafımda dönmedini göstermek için orada benımle aynı fikirde olan kişilerin mesajlarını gösterdim sende idrak edememişsin?
  • klavyenin monitörü en çok oyun esnasında ekran kartı, işlemci v.s ısılarını ve bileşenlerin o anki durumunu ve oyundaki fsp durumu gibi bana göre önemli ayrıntıları görmek için çok iyi oluyor. onun dışında çok önemli bir artısı görünmüyor. ama ben bu bahsettiğim değerleri oyun içinde görebilmek istiyordum o yüzden bu klavyeyi tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 19 Nisan 2010; 20:10:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.