Şimdi Ara

Logitech G19 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır sorunsuz kullandığım klavyeme bugün birseyler oldu.
    Normal calısan klavyem, bilgisayarım uyku modundan normal moda gecerken acilmadı.
    Klavye ekranına menüler gelmedi, LCD ekran yanıp yanıp sönmeye başladı. Halen de aynı sorun devam ediyor.

Yazılımı kaldırıp yeniden en güncel sürümüne yükledim. Güç kaynağı kablolarını kontrol ettim. Ancak herhangi bir gelişme kaydedemedim..

Klavyenin normal tusları şu an çalışıyor, ancak G fonksiyonlarını kullanamıyorum.

Logitech oyun yazılımda ise yazılım sadece fareyi algılıyor, klavyeyi algılamıyor.

Sizce bu problem neden kaynaklı olabilir?

• Simdi klavyeyi laptopuma da bagladım. yne aynı sekilde. yazılımı kurmama rağmen klavyeyi görmüyor :(
  • SanCreaL kullanıcısına yanıt
    Hocam usb hub flan kullanıyorsanız guc yetmıyor olabılır.Direk usb cıkısna takın.Baska bılgısayarlarda deneyın.Yıne aynı ıse kabloların dıplerını bıraz oynatın belkı kablosunda temassızlık vardır.Buyuk ıhtımal bence kabloda temassızlık vardır.Garantıye yollayın.
  • usb hub kullanmıyorum, direk usb çıkışına bağlı. diğer pcye de bağladım onda da görmedi.

Birde usb de sıkıntı olsa su an yazı yazabilmem mümkün müdür?

Yarın gold'a gideceğim ama bu gece oyun yarım kaldı :(
  • Hocam bendede bir kere benzer bir sey oldu lcd de beyaz ekran kaybolmuyordu fisi cikarttim usb yi cikarttim yazilimi tekrar kurdum taktim duzeldi bir deneyin ama buyuk ihtimal denemissinizdir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise göndermiştim, tamir edilmiş. 1 hafta kullandım.

Ancak an itibari ile yeniden aynı hata olustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanCreaL

Servise göndermiştim, tamir edilmiş. 1 hafta kullandım.

Ancak an itibari ile yeniden aynı hata olustu

distribütörü aradan çıkarıp logiteche mail at şu ana kadar klavyenin başına ne geldiyse anlat.
    kesin hallolur demiyorum ama daha net bi sonuca ulaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.