Bildirim
LOGİTECH G230 YARDIM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up beyler yardım lütfen -
Hadi ya :( -
ses kartı ayarlarından mikrofon sesini yükseltmeyi dene kardeşim. başka bir mikrofon takılıysa webcam gibi onu da varsayılan olarak görebilir varsayılan mikrofonu kulaklığın mikrofonu olarak düzeltmen gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: muzopi
ses kartı ayarlarından mikrofon sesini yükseltmeyi dene kardeşim. başka bir mikrofon takılıysa webcam gibi onu da varsayılan olarak görebilir varsayılan mikrofonu kulaklığın mikrofonu olarak düzeltmen gerekir.
Miktofonu görüyo ama ses çok az gidiyo karşı tarafa ses yükseltmeyi denedim zaten full
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarbrough -- 15 Ocak 2014; 7:16:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose
quote:
Orijinalden alıntı: muzopi
ses kartı ayarlarından mikrofon sesini yükseltmeyi dene kardeşim. başka bir mikrofon takılıysa webcam gibi onu da varsayılan olarak görebilir varsayılan mikrofonu kulaklığın mikrofonu olarak düzeltmen gerekir.
Miktofonu görüyo ama ses çok az gidiyo karşı tarafa ses yükseltmeyi denedim zaten full
hangi ses kartını kullanıyorsunuz. -
dostum oğuz sasi de almış g230 oda aynısını söyledi kendi yazılımına göre yapıyormuş. Kendi kafasına göre gidiyormuş anlayacağın. Bende Alıcam bu cumartesi inşallah bi sorun çıkartmaz. -
ses ayarlarını iyice kurcala hocam. ben kullanıyorum. dediğin gibi direk takınca sistem tanısada ses az gidiyo ben ayarlardan çözmüştüm bu sorunu. ayar yapınca ses çok iyi -
Bende realtek yazılımı var.Taktığımda mikrofon dedim sonra yazılımdan üstten mikrofonu seçip ses kayıt seviyesini sona aldım - +20 db yi seçtim - gürültü tutmayıda işaretledim.Net bir şekilde ses alıyor şu anda tam ayarında ses seviyesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: qdry
Bende realtek yazılımı var.Taktığımda mikrofon dedim sonra yazılımdan üstten mikrofonu seçip ses kayıt seviyesini sona aldım - +20 db yi seçtim - gürültü tutmayıda işaretledim.Net bir şekilde ses alıyor şu anda tam ayarında ses seviyesi.
Oldu galiba dostum çok sağolasın :D -
quote:
quote:
Bende realtek yazılımı var.Taktığımda mikrofon dedim sonra yazılımdan üstten mikrofonu seçip ses kayıt seviyesini sona aldım - +20 db yi seçtim - gürültü tutmayıda işaretledim.Net bir şekilde ses alıyor şu anda tam ayarında ses seviyesi.
Oldu galiba dostum çok sağolasın :D
durumlar nasil hocam ?
Yarin almayi dusunuyorum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Giraffe Tired
quote:
quote:
durumlar nasil hocam ?
Hocam fiyat performans açısından gayet iyi şu ana kadar bir sorun yaşamadım memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Giraffe Tired
quote:
quote:
durumlar nasil hocam ?
Hocam fiyat performans açısından gayet iyi şu ana kadar bir sorun yaşamadım memnunum
Peki ses konusunda birçok sorun yaşayan kişi mevcut,Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ve son olarak ses kartı kullandıgınız haldemi ses tatmin edici ? Yoksa ses kartı kullanmıyormuydunuz ?
-
BENDE G230 ALDIM KULAKLIKTAKİ SESİ KARSIYA VERIYOR SEBEBİNİ BILIYORMUSUNUZ YA ACIL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X