Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gameman

hiçbir fark yok arkadaşlar ikiside aynı set.en ucuz nerde ise ordan alın.

işin garip yanı aynı sitede bu iki fiyatın yer alması
  • arkadaşlar be bi şey sormak istiyorum...pc her açıldığında bu direksiyon hep dönecekmi iptali bi ayarı filan yokmu...yoksa mecburen döncekmi hep açıldığında...
  • merhaba arkadaşlar toca 3 oyununda g25 ayarlarını yapamadım. düz vites istiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar be bi şey sormak istiyorum...pc her açıldığında bu direksiyon hep dönecekmi iptali bi ayarı filan yokmu...yoksa mecburen döncekmi hep açıldığında...

Yoktur sanırım. Çünkü işletim sistemi başlamadan daha dönmeye başlıyor. Elektrikle alakalı birşey. Enerji gidip geldi mi kendini resetliyor.

Benim gibi yap, bilgisayarı hiç kapama :P
    O zaman sorun olmuyor.
  • bu set çoktandır aklımda var bu olmazsa momo set ama logitech neden direksiyon setlerine el freni koymuyor bu bir eksik değilmi sizce bu setin tek eksiği elfreni değilmi sizce drift yapmak yanlanmak için gerçek otomobil tadını almak için bir el freni konulmalıydı bence yoksa yanlışmıyım..
  • O el frenini sabitleyecek yer bulması sorundur diye koymuyordur.
    Aşağıda bir yerde olması lazım. Olsa olsa sehpa olur. Vitesi sehpaya takıyorum ben sonuçta.

Ee, hangi sehpa yukarı çekilen bir el freninde yerden havalanmaz?

Mercedes gibi ayakla basılan el freni yapsınlar desen, düğmeyle çok farkı kalmıyor zaten.

Ver ayarı düğmeye geç.

Vites-Debriyaj neyine yetmiyor :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

O el frenini sabitleyecek yer bulması sorundur diye koymuyordur.
    Aşağıda bir yerde olması lazım. Olsa olsa sehpa olur. Vitesi sehpaya takıyorum ben sonuçta.

Ee, hangi sehpa yukarı çekilen bir el freninde yerden havalanmaz?

Mercedes gibi ayakla basılan el freni yapsınlar desen, düğmeyle çok farkı kalmıyor zaten.

Ver ayarı düğmeye geç.

Vites-Debriyaj neyine yetmiyor :P

ben sadece gerçek otomobil sürüş havasını verme anlamında dedim sadece.. valla ben onu sabitleyecek biyer bulurdum yeterki olsun yada vitesin hemen arkasında küçük bitane olabilirdi diye düşünüyorum

• g25 için böyle bişey lazım bununla oyun keyfi max çıkar..

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

g25 için böyle bişey lazım bununla oyun keyfi max çıkar..

abi bu ne ya

bunu alsam hanım beni evden kovar herhalde artık...

• şu an hızlıalda fiyatı 415 YTL bence yine de fazla fiyaının 300 ytl civarına gelmesi lazım...bi direksiyona yarım milyar vermek hiç mantıklı değil!!!
  • kutusuz ürünlewrde varsa ordan alın bence 340 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

kutusuz ürünlewrde varsa ordan alın bence 340 ytl

nerede var kutusuz ürün_

bir de özelliği ne ki?
  • bu alet benı bır gıdıklıyor bır gıdıklıyor bu kadar olur yanı almak ıstıyorum gerek var mı dıye soruyorum kendıme...bırde evde bole bılgısayar masası falan yok nereye monte edecegımı bılemıyorum..bı zamanlar dandık bı dıreksıyon setı almıstım ps2 ye 3 kere oynadım oynamadım bır turlu kontrol saglayamıyordum sımdı nerde oldugunu bıle bılmıyorum...kafam allak bullak..alsam mı almasammı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06
    bu alet benı bır gıdıklıyor bır gıdıklıyor bu kadar olur yanı almak ıstıyorum gerek var mı dıye soruyorum kendıme...bırde evde bole bılgısayar masası falan yok nereye monte edecegımı bılemıyorum..bı zamanlar dandık bı dıreksıyon setı almıstım ps2 ye 3 kere oynadım oynamadım bır turlu kontrol saglayamıyordum sımdı nerde oldugunu bıle bılmıyorum...kafam allak bullak..alsam mı almasammı?

Montaj olayı gayet iyi G25'te.
    Monte edecek masa çok sorun değil.
    50 liraya satılan basit mutfak masalarından birine monte etmiştim ben.
    Hatta pedallara denk geliyor diye masanın bacaklarının arasındaki demirleri de kesmiştim.

Vites takımını da herhangi bir sehpaya, ya da masanın kenarına monte edebiliyorsun.

Alma konusuna gelince...
    Bende daha önce Formula 1 vardı Logitech'in gene.
    Pedallıydı falan o da.

Sonra gittim G25 aldım.
    Dağlar kadar fark var valla...

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

kutusuz ürünlewrde varsa ordan alın bence 340 ytl

nerede var kutusuz ürün_

bir de özelliği ne ki?

www.kutusuzurunler.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

bu alet benı bır gıdıklıyor bır gıdıklıyor bu kadar olur yanı almak ıstıyorum gerek var mı dıye soruyorum kendıme...bırde evde bole bılgısayar masası falan yok nereye monte edecegımı bılemıyorum..bı zamanlar dandık bı dıreksıyon setı almıstım ps2 ye 3 kere oynadım oynamadım bır turlu kontrol saglayamıyordum sımdı nerde oldugunu bıle bılmıyorum...kafam allak bullak..alsam mı almasammı?

Montaj olayı gayet iyi G25'te.
    Monte edecek masa çok sorun değil.
    50 liraya satılan basit mutfak masalarından birine monte etmiştim ben.
    Hatta pedallara denk geliyor diye masanın bacaklarının arasındaki demirleri de kesmiştim.

Vites takımını da herhangi bir sehpaya, ya da masanın kenarına monte edebiliyorsun.

Alma konusuna gelince...
    Bende daha önce Formula 1 vardı Logitech'in gene.
    Pedallıydı falan o da.

Sonra gittim G25 aldım.
    Dağlar kadar fark var valla...

sagol dostum bılgılendırme ıcın...ınanılmaz gıdıklıyor ama hanımdanda tırsıyorum ıstıyo aslında ama yarın bıgun pısman olurum dıye korkuyorum...bır de bu araba yarıslarında her zaman manuel vites kullanımda daha ıyı dereceler yapılıyor dıye bılıyorum joystıc ıle bu zor ama g25 ıle daha kolay olur herhalde...butcem cok uygun ama hala kararsızım..fiyat 300 lere duserse kesın alırım ama..

• quote:

sagol dostum bılgılendırme ıcın...ınanılmaz gıdıklıyor ama hanımdanda tırsıyorum ıstıyo aslında ama yarın bıgun pısman olurum dıye korkuyorum...bır de bu araba yarıslarında her zaman manuel vites kullanımda daha ıyı dereceler yapılıyor dıye bılıyorum joystıc ıle bu zor ama g25 ıle daha kolay olur herhalde...butcem cok uygun ama hala kararsızım..fiyat 300 lere duserse kesın alırım ama..

Valla benim hanım bilgisayar oyunlarıyla tamamen zıt da olsa, tetris ve mahjonng dışında bir oyun oynatamamış da olsam, TDU+G25 olunca, oturup oynuyor. Ehliyet alacam diye tutturdu şimdilerde. Antreman yapıyor :P
    Ben 1 yıl önce 600ytl verdiydim. 400 bile iyi bir fiyat bence.

•  LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

ortalığı biraz bulandırayım...
    McLaren mp4-22 nin direksiyonu...
    sanırım g25 üzerine yapılmış...
    bizim rfactor f1 liginden bi arkadaşın canavar gibi direksiyonu...
    ligden ayrıldı ve ben sorularımı soramadan...
    nerden alırım nasıl bulurum bilen varsa söylesin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 10 Nisan 2008; 14:06:49 >
  • arakdaşlar benim daha önceden vardı bitanem satmıştım şimdi gene alcam ama dükkan sahibine ne dicem biraz acemiyim de
    abi bana bi g25 versene demek saçma olur tam oalrak ne dicem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikcakar

arakdaşlar benim daha önceden vardı bitanem satmıştım şimdi gene alcam ama dükkan sahibine ne dicem biraz acemiyim de
    abi bana bi g25 versene demek saçma olur tam oalrak ne dicem ?

Öyle girdiğin dükkanda bulabileceğin bir alet değil ki bu.
    Sigara sorar gibi "Marlboro" dedin mi çıkarıp versinler.

Satan belli başlı bir kaç yer var.
    Önce internetten bir ara bakalım nerelerde varmış.

Satan bir yere gittin mi de, G25 direksiyon dedin mi yeterli olur.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.