Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech G25 almak isteyenler için iyi bir fırsat, hızlı_al.com'da 380 ytl. Bence çok iyi fiyat.

http://www.hizli_al.com/uruninceleme.aspx?urunid=21.012.1453.0001
  • quote:

Orjinalden alıntı: waraxe

quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Arkadaslar yeni G25 killer

bu arada G25 in Fiyati 189 Euro ya dusmus bizim burda (belcika)
    bence logitech G25 v2 yi cikaracak

G25in rakibi Porsche 911 direksyon
    http://www.youtube.com/watch?v=-dWjLRhd8w0

G25 değil o. Porsche'un direksiyon seti...

ben G25 mi dedim ?Biliyorum orda ne yaziyor , yeni G25 KILLER ingilizcen olsaydi anlardin

Herkes ingilizce bilmek zorunda mı türkçe forumda türkçe yazın siz de...kutusuzürünlerde 340 ytl fakat stokda yok.. en ucuz da 400ytl'ye **** da buldum..60 ytl fark da az değil beklemek lazım da hevesim kacmadan alsam iyi olucaktı az para degil çünkü bir direksiyon için..bir de kutusuzürünler nasıl bir sitedir ilk defa burda duydum adını...

ben ordan aldım 340 ytl'ye bi sıkıntı olmadı ne zaman dedilerse o gün aldım ve hayrınıda görüorum şu an ben şahsım adına tavsiye ediorum kutusuz filan dio ama ben kutulu aldım yani

• 13 sayfa okumak pek cazip gelmedi

hangi oyunla iyi gider söyleye bilir misiniz?

birde verdiğim paraya üzülür müyüm?
  • Edit:aynı mesajı 2 kere atmışım

birde debriyaj desteği hangi oyunlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 1 Mart 2008; 23:36:01 >
  • Vay be , gerçekten harika ama bu kadar para verilmez bence biraz daha beklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

13 sayfa okumak pek cazip gelmedi

hangi oyunla iyi gider söyleye bilir misiniz?

birde verdiğim paraya üzülür müyüm?

Verdiğin paraya asla üzülmessin tabi eğer gerçekten gerçekci bir şekilde pc de araba yarışı tecrübesi yaşamak istiyorsan Ama G25 alıp da NFS oynarsan ve sonra sıktı dersen olmaz tabi. Bu direksiyonun en iyi gittiği oyunları saymak gerekirse: TDU, GTR2, LFS, Rfactor bu oyunlar G25 in özelliklerini tam olarak destekleyen oyunlar daha da vardır ama benim ilk aklıma gelen oyunlar bunlar. TDU ile G25 harika bir ikili oluyor. TDU, G25 in tüm nimetlerinden faydalanabiliyor debriyaj olsun H-Shifter özelliği olsun 900 derecelik dönüş açısı olsun yani her özelliğini tam destekliyor o nedenle benim tavsiyem G25 alındığı takdirde ilk oynanması gereken oyunlardan biri TDU'dur Tabi Hardcore modda oynandığı takdirde oyundan alacağınız zevk ikiye katlanır gerçekcilik anlamında

• tdu daki h-shifter ne tam olarak?
  • Gerçekten harika ya debriyaj özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

tdu daki h-shifter ne tam olarak?

manuel vites diyelim kısaca,yani triptonik vites gibi değil yukarı ve aşağı.her bir vitesin kanalı var.
    edit : imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 5 Mart 2008; 0:47:27 >
  • G25 var elimde 1-2 ay önce aldım ama üç beş kere kullandım oda 10 ar dakkadan,şimdilik pek beni sarmadı,ztaen tdu ya da bi türlü uyum saglatamadım.ps3 e oyun alıcam gt5 ama acaba degermi, yada yeni cıkıcak oyun varmı bizi eglendirecek :),yoksa burdan satarım,gerçi kutusu nerde bilmiyorum ama :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

tdu daki h-shifter ne tam olarak?

manuel vites diyelim kısaca,yani triptonik vites gibi değil yukarı ve aşağı.her bir vitesin kanalı var.
    edit : imlâ

g25 deki gibi yani
  • Ps3 de en çok zevki yaşatan oyun Formula1. Pc de ise TDU. İkisi de tam uyumlu g25 ile. Ah güzel bir ekran kartım olsa.
  • merhaba arkadaşlar bende g25 aldım fakat bir sorunum var. ilk başta tdu da vites sistemini kurmuştum daha sonra ayarlarını kurcalarken ne yaptıysam tekrar eski haline getiremedim.

ve şu anda vitesler çalıştıramıyorum.fakat gaz,firen falan çalışıyor

bende direksiyonun yanındaki 2 kolu vites artırıp azaltma olarak atadım fakat bu sistemin zevkide zaten debrajı kullanmak yardımcı olursanız sevinirim.

tdu için logitech profiler daki ayarlarınız gerekebilir neden olabilir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinalp66

merhaba arkadaşlar bende g25 aldım fakat bir sorunum var. ilk başta tdu da vites sistemini kurmuştum daha sonra ayarlarını kurcalarken ne yaptıysam tekrar eski haline getiremedim.

ve şu anda vitesler çalıştıramıyorum.fakat gaz,firen falan çalışıyor

bende direksiyonun yanındaki 2 kolu vites artırıp azaltma olarak atadım fakat bu sistemin zevkide zaten debrajı kullanmak yardımcı olursanız sevinirim.

tdu için logitech profiler daki ayarlarınız gerekebilir neden olabilir??

Kullandığın tiptronic (direksiyondan kademeli vites) bir arabaysa manuel vites ve debriyaj çalışmıyor ondan da olabilir. (Ferrariler tiptronic) Zaten sadece H shifter ayarı var bir de vitesleri ayrı ayrı ataman lazım baska ayar yok.

G25 i Live For Speed ve Richard Burns Rally ile deneyin. GTR2 ve DIRT yalanmış diyeceksiniz. Daha gerçekçi bir sürüş deneyimi olamaz. ( İkisi de G25 i tanıyıp ayarları otomatik yapıyor. RBR yi 10 ytl ye D&R lardan alabilirsiniz LFS internet üzerinden satılıp oynanıyor) Hele RBR de gerçekçiliği abartmışlar. Rally gerçekten zor işmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilir_kisi -- 14 Mart 2008; 9:53:50 >

• Sizce El Freninin Düğme Şeklinde Olması bir eksiklikmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :carsi:

Sizce El Freninin Düğme Şeklinde Olması bir eksiklikmi?

Hayır
  • Debriyaj destekli oyunları Liste Halinde Yazabilirmisiniz
  • quote:

Debriyaj destekli oyunları Liste Halinde Yazabilirmisiniz

Lfs oynamıştım bir zamanlar. vardı onda debriyaj
  • quote:

Debriyaj destekli oyunları Liste Halinde Yazabilirmisiniz

LFS, GTR 2, TDU, NFS Pro Street
    Bunlarda debriyaj desteği var.
  • oyunana bilecek oyunlar güzel direksiyon seti hakkında zaten herşey ortada birde fiyatı biraz daha makul olsa tam süper olacak aslında
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.