Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kutusuzurunler.com'dan aldım 340 ytl'ye ödememi yapıtıktan ertesi gün sonra kutulu garantili bi şekilde teslim ettiler...tavsiye ederim
  • @crazytown_ kusura bakma bugün adam akıllı giremedim DH e o nedenle senin için G25 ayarlarımı koyamadım buraya. Yarın ilk iş G25 ayarlarımı buraya koyacağım iyi geceler
  • @crazytown_ ben Logitech'in yazılımından herhangi bir profil oluşturmadan oyunlara giriyorum o oyunlarda ayarlarımı yapıyorum TDU için ayarlarımın resmini çektim veriyorum göz atarsın
     LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ
    Bunun dışında G25 in kendi yazılımından sadece dönüş açısını 900 dereceye getirdim onun haricindeki ayarlar fabrika ayarlarında yani default Farklı kombinasyonlar denedim ama en şu an için en rahat kullanım ayarlarım bunlar. TDU da direksiyon tepkileri çok gerçekci yani araç hareketsiz iken veya yavaş giderken direksiyon daha ağır ama yüksek hızlara çıktığınızda hafif bir hal alıyor normali de bu o nedenle ben G25 te ayar konusunda bir sıkıntı yaşamadım herşey olması gerektiği gibi çok rahat bir şekilde araç kullanabiliyorum. Ha belki FF etkilerini daha fazla hissetmek istersiniz o zaman da G25 in ayar menüsünden bu parametreyi biraz yükseltirsiniz eski direksiyonum olan Logitech Momo'da FF etkisini %115 te tutuyordum ama G25 te bu değer %100 de duruyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

... Oyun esnasında vitesi kullanıyorum ama debriyaja basmama gerek kalmıyor nedense yani vitesi debriyaja basmadan değiştirebiliyorum heralde biraz dikkat etsem çözümü bulurum TDU dan başka oyunlara bakmaya fırsat olmadı ki

GTR serisindeki araçlarda gerçektede debriyajsız vites değişebiliyor özellikle sıralı şanzımana sahip olanlarda(Dogbox diye anılıyor galiba). Senkromeç yok herhalde o sayede debriyajsız değişebiliyor. LFS de gti gibi yol tipi araçlar olduğu için vites geçmiyormuş. Bende yabancı forumlarda aynı problemi araştırırken okudum bunları... Sonra bazı gerçek videolarda da izleyince mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipo16v -- 21 Ocak 2008; 23:31:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Bu tip direksiyon pedal setlerinde pedalların eski mercedes 302 otobüslerdeki gibi pozisyonu hep rahatsız etmiştir beni. Benim gibi düşünen bir vatandaş olayı çözmüş.

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=276823

Daha birçok G25 modifikasyonunu bu sitede bulabilirsiniz.

http://forum.racesimcentral.com/

Güzel fikirde kıyılmaz ki gül gibi sete Biraz eskimesi lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya bi sorunum var da yardımcı olursanız çok sevinirim ya ben profil oluturuorum her oyun için race 07'nin ayarlrını farklı yaptım ama oyuna geçtiğimde tdu ayarlarıyla oynuorum ve rahatsız edio bu şekil kullanmak mesela direksiyon sert olsun istiorum yarış yaparken ama tdu:'da yumuşak ama bi türlü ayarlayamdı oyun ayarlrı çok güzel kadediorum windowsta herşey normal ama oyuna gheçtiğimde tdu ayarlrı devreye girio...yardım bekliorum

Oyunu nerden açıyorsun? Ayarların geçerli olması için Logitech profiler ın içinden açman lazım.

• bugün hayırlısıyla eksa dan alıyorum baktım dolar hızla yükselmeye başlamış cuma alacaktım ama bugüne erteledim :) sonrada gelsin tdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

bugün hayırlısıyla eksa dan alıyorum baktım dolar hızla yükselmeye başlamış cuma alacaktım ama bugüne erteledim :) sonrada gelsin tdu

Hadi hayırlısı dostum Evet dolar daha da coşmadan almak lazım, setini aldığın zaman yorumunu yaparsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

Bende sonunda g25 ime kavuştum.

http://img99.imageshack.us/img99/1043/img0420wj4.jpg

off kardeş süper ya çok kıskandım

o monitör falan ne öyle

çok şanslısın
  • Güle güle kullan bu arada ses sistemine hasta oldum tamda oturduğun yerin önünde sesi açtığında oturduğun yer titriyodur ben 5+1 Sistem kullanıyorum ama yeni eve çıkalım o zaman oda daha müsait olcak senin gibi ses sistemi kurcam sağlı sollu 2 büyük kolon
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

Bende sonunda g25 ime kavuştum.

http://img99.imageshack.us/img99/1043/img0420wj4.jpg

off kardeş süper ya çok kıskandım

o monitör falan ne öyle

çok şanslısın

Monitör falan iyi herşey on numara ama o viteste tesbihi gördüm yerlerdeim tam minibüs havasına girmiş bide oturduğun koltuğun arasına falan " Liselim" Yapıştırsan tam süper olur

Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 22 Ocak 2008; 21:53:48 >

• Sağolum arkadaşlar,inşallah allah sizede nasip eder, sizde alırsınız daha iyi tv,ses sistemi,direksiyonlar.(bu arada o monitör değil Tv

5 gündür evden çıkmadan g25 ile oynuyordum.Dün dışarı çıkayım artık dedim eve kök salıcağım.Arabaya bindim binbirtürlü saçmalık yapmaya başladım.Otomatik arabayla hep aklım vites değiştirmeye gidiyor.Virajlara sert girdim,direksiyonu gereksiz yere sert çevirmeye başladım.Arabayı boşa almaya çalıştım filan bin bir türlü saçmalık anlıyacağınız .

G25 şöförlüğünüzü köreltebilir ,ben bunu anladım ve acaba şu an kafamda satsam mı diye bir fikir oluştu.Düne kadar süper zevk aldığım aletten soğudum açasım gelmiyor,gerçekçilik bumu.Araba yarışlarını gamepad ve klavyeyle oynama kdaha mantıklı.Eğer etkilemezse sizi . İkisini birbirine ne zaman karıştırmam o zaman tekrar oynarım )

• arkadaşlar kusura b akmayın konunun tamamına bakamadım,atlamış olabilirm. ben de bugün g25 aldım fakat TDU da çalışmıyor meret. logitech profiler ı güncelledim. oyunu da. ama oyun başladığı zaman hiçbirşey olmuyor.araba öylece duruyor. klavyedeki gaz ve fren tuşları çalışıyor sadece.hareket etmiyor.yardım edebilirimsiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: vegeto

arkadaşlar kusura b akmayın konunun tamamına bakamadım,atlamış olabilirm. ben de bugün g25 aldım fakat TDU da çalışmıyor meret. logitech profiler ı güncelledim. oyunu da. ama oyun başladığı zaman hiçbirşey olmuyor.araba öylece duruyor. klavyedeki gaz ve fren tuşları çalışıyor sadece.hareket etmiyor.yardım edebilirimsiniz??

Oyunun kontroller kısmından tuşların hepsini direksiyonunua atamadıysan nasıl haraket etsin değil mi? Önce kontrollerden direksiyonu altif (enable) et sonra vitesli kullanmak istiyorsan H-Shifter özelliğini de aktif et daha sonra gaz,fren,motoru çalıştırma,vites ayarları gibi temel tuşları G25 ine atamayı unutma sonra rahat rahat oynayabilirsin TDU yu

• ewet arklar sonunda yarın alıyorum mini bir incelme pc ve ps2 için yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 28 Ocak 2008; 21:50:36 >
  • ayaklar felaket güle güle kullan
  • bugün büyük gün kutusuz ürünlerden aradılar ürünüm gelmiş adamlar gerçekten çok ilgileniyorlar yawww yani beni 2-3 kere aramışlardır.hatta arayın biz sizi yoldan alalım gibi bişey söylediservis hizmeti gibi neyse şimdi kısa bir işim var onu halledip hemen g25ime kavuşmaya gidecem dün de dediğim gibi pc de lfs , gtr2 bide kasa kasa tdu deneyeceğim ps2 ise gt4 pro .
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

bugün büyük gün kutusuz ürünlerden aradılar ürünüm gelmiş adamlar gerçekten çok ilgileniyorlar yawww yani beni 2-3 kere aramışlardır.hatta arayın biz sizi yoldan alalım gibi bişey söylediservis hizmeti gibi neyse şimdi kısa bir işim var onu halledip hemen g25ime kavuşmaya gidecem dün de dediğim gibi pc de lfs , gtr2 bide kasa kasa tdu deneyeceğim ps2 ise gt4 pro .

Hadi hayırlısı Alınca yorumunu yazarsın buraya artık

• Bende 340 ytl na kutusuz ürünler.comdan aldım tdu yu oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Bende 340 ytl na kutusuz ürünler.comdan aldım tdu yu oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Sizin G25 iniz de hayırlı olsun o zaman Ayrıca bana göre G25 ile tam uyumlu ve oymanası en zevkli araba yarışı TDU
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.