Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: phantom_coal

en iyisi mavibilgisayardan almak.

Diğer fiyat çekenleri yazmıyorum ama şunu bilin 470 ila 610 lira arasında değişen fiyatlar var Kadıköy piyasasında.Benim gibi faturasız aramayın,bulamassınız en uygunu mavi bilgisayar,Ordan alıcağız artık

Maviden aldım kardeş agzımın suyu akaraktan bekliyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilir_kisi

quote:

en iyisi mavibilgisayardan almak.

Diğer fiyat çekenleri yazmıyorum ama şunu bilin 470 ila 610 lira arasında değişen fiyatlar var Kadıköy piyasasında.Benim gibi faturasız aramayın,bulamassınız en uygunu mavi bilgisayar,Ordan alıcağız artık

Maviden aldım kardeş agzımın suyu akaraktan bekliyorum :D

Hayırlısı olsun kardeşim. Bu arada logitech i microsoft satın alıcak dedikoduları ortalıkta dolanıyor.
  • ya ben kutusuz ürünler die bi yerden salı günü alıcam ne diosunuz önerileriniz nelerdir acaba?...direk elden alıcam şişlideymiş yeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya ben kutusuz ürünler die bi yerden salı günü alıcam ne diosunuz önerileriniz nelerdir acaba?...direk elden alıcam şişlideymiş yeri

Elden alıyosan sorun olmaz. Bir şey çıkarsa gider değiştirirsin.
  • salı günü inşallah alıcam pir
  • quote:

salı günü inşallah alıcam pir

Hayırlı olsun şimdiden...
  • çok saol dostum takılırsam yardım istiicem sizden
  • quote:

Hayırlısı olsun kardeşim. Bu arada logitech i microsoft satın alıcak dedikoduları ortalıkta dolanıyor.

eğer bu haber doğrı çıkarsa işte o zmn Xbox360 a G25 desteği gelir ve tadından yenmez..
  • @crazytown_ salı günü alıyormuşsun G25 hadi hayırlı olsun diyeyim şimdiden Bende öğlen üzeri Cevahir'e gittim orada Teknosa'ya girip G25 i bir kere daha kullandım allahım bir direksiyon seti bu kadarmı güzel ve kaliteli olur canım O direksiyon simidinin kalitesi nedir öyle ya, her dokunuşumda daha da çok hoşuma gidiyor valla artık dayanamıyorum illa ki bu set almam gerekiyor ne yapıp edip. Artık kredi kartına taksit mi yaparım bilemiyorum ama en kısa sürede alacağım o kesin Setin pedallarından da bahsetmemek olmaz o kadar güzel ayarlanmış ki ağırlıkları yani anlatamam size ama yine de deniyeyim Gaz tam olması gerektiği gibi ne çok ağır ne hafif, fren ise olması gerektiği gibi yani ağır, debriyaj ise orta ağırlıkta ve metal olmaları da ayrı bir güzellik. Yok yok ben bu seti almadan rahat edemeyeceğim anlaşıldı

• hayırlı olsun.. Güle güle kullan.
    Bununle ne carbon oynanır
  • carbon falan deil de GTR 2 ve LFS süper olur DIRT de tadından yinmez
  • En iyisi TDU dur TDU Gerçi GTR2 de G25 e tam destek veriyor o oyunla da inanılmaz zevkli olacaktır.
  • platine bende girdim sordum 600 den 500 e indirmişler eleman öyle dedi
  • 500 çok ya Exa Bilgisayarda peşin ödemede 422 ytl yapıyor Mavi Bilgisayar'da biraz daha ucuz ama ben alırsam Exa'dan alırım heralde. Sanal Marketim'de de Exa da olduğu gibi peşinde 422 ytl ye satılıyor.
  • nie kutusuz ürünlerden almıosunuz gayet uygun fiyatı bence
  • ARkadaşlar rfactor ile sorunu olan arkadaş vardı. Araç kendi kendine gidiyor diye. Sanırım araç otomatik pilotta başladığı için oluyor. AYRICA AYNI GERÇEK ARABADA OLDUĞU GİBİ ARACIN STOP ETMESİNİ İSTİYORSANIZ F1 TUŞUNDAN F12 YE AKDAR (ABS VE TCS HARİÇ) HERŞEYİ KAPATIN... (HERŞEYİ KAPADIĞINIZDAN EMİN OLMAK İÇİN ENTER TUŞUYLA ARAÇ EKRANINDAN TAKİP EDİN)AUTO CLUCTH I KAPADIĞINIZDA ARAÇ STOP ETMEYE BAŞLAYACAKTIR....
  • quote:

nie kutusuz ürünlerden almıosunuz gayet uygun fiyatı bence

Sebebi sitenin Sıkca Sorulan Sorular bölümünde mevcut aslında yani benim açımdan

Soru : Kutusuz ürünler ne demektir?
    Cevap : İthalatçı ve distrübütör firmaların elinde mevcut olan; modeli geçmiş, teşhir, demo ürünleri, üzerinde çizik olan ürünler, kutu deformasyonu oluşmuş ve/veya parça değişikliği yapılmış ürünlerdir. Ürünlerimiz üretici/ithalatçı firma garantilidir. Kullanılmamış ürünler kategorisindedir. Sitemizde garantisi olmayan ve 2. el ürünlerin satışı yapılmamaktadır. Bu yönüyle �Türkiye�nin ilk teknolojik outlet e-ticaret sitesi�dir.

Aldığınız ürünün teşhir ürünü olduğu düşünsenize veya bir hasarı olduğunu yani bu durum benim içime hiç sinmedi açıkcası o nedenle G25 i bu siteden almayı hiç düşünmüyorum. Sen ne yaptın alabildin mi G25 i?

NOT: Gerçi ürünlerin alt kısmında ne tür bir defosu olduğu yazıyor G25 te kutusu hasarlı ibaresi var ama ben gidip ürünü görmeden güvenmem valla. Yeri Şişli'deymiş eğer 422 ytl yi toparlayamassam bir ihtimal düşünebilirim ama dediğim gibi orada ürünü görmem şart. Psp mi satılığa çıkardım bile satar satmaz alacağım G25 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 15 Ocak 2008; 21:49:43 >

• ya ben aldım ordan sanırım yarın öğleden sonra filan elimde olucak ama sanmıorum öyle 2.el teşhir filan olucağını kutusu hasarlı bi şekilde sanıroum alacağım ama sonuçta 2 senelik bi garantisi var bi şey olursa kafasına geçiririm adamın ya da logitech'in
  • herkes bir tane edinmek ister ama biz anca uzaktan hayali ile yetiniriz ne yaparsın öğrenci hayatı off off
  • Mavi den 390 Ytl ye aldım hemen geldi

Alet dedikleri kadar varmıs

GTR2, DIRT, TDU hemen tanıdı ayarlaması çok kolay oldu. Özellikle DIRT ve GTR2 apayrı oldu

Yakında internet üzerinden LFS satın alıp yarışlara başlayacağım alanlara duyurulur
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.