Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bilir_kisi

Mavi den 390 Ytl ye aldım hemen geldi

Alet dedikleri kadar varmıs

GTR2, DIRT, TDU hemen tanıdı ayarlaması çok kolay oldu. Özellikle DIRT ve GTR2 apayrı oldu

Yakında internet üzerinden LFS satın alıp yarışlara başlayacağım alanlara duyurulur

Hayırlı olsun. KDV dahil fiyatmı bu?

• @bilir_kisi hayırlı olsun dostum bende alacağım inşallah kısa zamanda
    @@NTARES evet o fiyat kdv dahil Şu an için en ucuz Mavi'de satılıyor G25 daha sonra da Exa Bilgisayar ve Sanal Marketim geliyor 422 ytl ile
  • Sagolun beyler

Evet KDV dahil, havale fiyatı yanlız (%5 indirimli)
  • Bende bu akşam itibariyle Exa Bilgisayar'dan G25 ime kavuştum İnanılmaz bir direksiyon şimdiye kadar bu kadar iyisine sahip olmamıştım. Çok direksiyon aldım zamanında en son kullandığım direksiyon ise Logitech Momo idi ama G25 bambaşka bir şey hele TDU ile G25 birleşince off off değmeyin keyfime Direksiyonu satın almamda bana yardımcı olan spawn12 dostuma buradan teşekkürlerimi iletiyorum saol dostum
  • hayırlı olsn venom gerçekten direksiyon setiyle (bnde momo var) tdu oynamak ayrı bi zevk ama kesinlikle gtr2 yi flnda denemen lzm
  • Teşekkürler joe-black Zaten TDU dan sonra denediğim favori simulasyon oyunum olan GTR2 idi Çok sevdiğim bir oyundur GTR2 ve G25 ile tadından yenmez hale geldi diyebilirim. Pist yarışları çok hoşuma gider pc de de kaliteli pist yarışlarını ele alan simulasyon oyun pek yok (toca, GTR gibi bir iki oyun o kadar.) o nedenle GTR2 benim için çok değerli Ama tam olarak kontrollere biraz daha detaylı bakmam gerek. Oyun esnasında vitesi kullanıyorum ama debriyaja basmama gerek kalmıyor nedense yani vitesi debriyaja basmadan değiştirebiliyorum heralde biraz dikkat etsem çözümü bulurum TDU dan başka oyunlara bakmaya fırsat olmadı ki

• bu seti alanlara soruyorum aklımda hep bir soru var "yaa aldıktan sonra bi kenara koyup öylece izlersem" die sizde böyle birşey hiç oldumu ? ben daha önce g25 ile simulasyon keyfi yaşadım ve verdiği zevk inanılmaz orası ayrı fakat alıp 2 hafta bir heves lfs veya gtr2 oynayıp sonra kenara kaldırmak bana çok dokunur, şimdi alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Düşünceleriniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

bu seti alanlara soruyorum aklımda hep bir soru var "yaa aldıktan sonra bi kenara koyup öylece izlersem" die sizde böyle birşey hiç oldumu ? ben daha önce g25 ile simulasyon keyfi yaşadım ve verdiği zevk inanılmaz orası ayrı fakat alıp 2 hafta bir heves lfs veya gtr2 oynayıp sonra kenara kaldırmak bana çok dokunur, şimdi alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Düşünceleriniz?

Kendi adıma konuşacak olursam ben küçüklüğümden beri arabalara özelliklede süper araba diye tabir edilen hızlı ve pahalı arbalara büyük bir ilgi duymuşumdur ama mali durumum bu süper arabalardan birini almaya elvermediğinden dolayı onları sanal ortamda kullanmak bana büyük haz veriyor. İlk başlarda direksiyon alacak kadar da param yoktu sonra ilk direksiyonum olan Microsoft Sidewinder ı aldım titreşimsiz versiyon idi sadece hidrolik özelliği vardı o kadar ama araba yarışlarından ne kadar çok zevk aldım anlatamam sonra FF (Force Feedback) etkisini hissetme ihtiyacı duydum ve yine Microsoft'un Sidewindet FF direksiyonunu aldım ellerimle direksiyonu kavradığım noktalar kavuçuk idi ve üründe FF etkisi vardı ve tatmin olmuştum ama SW ın kapanmasıyla Microsoft bu ürünlere sürücü desteği vermeyi kesti ve Windows Xp ile Microsoft SW FF direksiyonu arasında bir uyuşmazlık oldu sürücü anlamında. Çoğu oyunda FF etkisi çalışmıyordu bende bunun üzerine Logitech'in üretmiş olduğu Momo Racing FF Wheel adlı direksiyonu aldım o ana kadar kullandığım en iyi direksiyon idi ve 3 yıl boyunca hiç problesiz olarak bu direksiyonu kullandım ta ki G25 çıkana ve benim o direksiyona sahip olma isteğimin başlamasına kadar. Direksiyonun 900 derecelik dönüş açısı ve gelişmiş FF etkisi beni çok etkilemişti ama benim için en önemli etken ürünün manuel vites kullanımına uygun olmasıydı yani 6 ileri vites ve bir debriyaja sahip olması benim için harika bir olaydı sonuç olarak G25 sahibi oldum. Ürün gerçekten ucuz bir ürün değil yani o kadar para verip bir kaç simulasyon oyunun iki üç hafta oynayıp direksiyonu kenara koymak insanın içine oturur ama bu direksiyonu alan kişi zaten bu işe büyük ilgi duyan birisidir o nedenle bu üründen bir kaç haftada vazgeçmesi düşünülemez yani eğer hakikaten yarış oyunlarını çok seviyorsanız ve araçlara karşı bir meraknız varsa bir de bu araçları sanal ortamda tüm gerçekciliğiyle kullanmak istiyorsanız G25 ten sıkılmanız mümkün değil ki ben Momo yu sıkıldığım için değiştirmedim G25 in tüm isteklerimi karşılayan bir direksiyon olduğunu anlayınca değiştirdim. G25 olmasaydı daha uzun yıllar Momo kullanmaya devam ederdim ama şimdi durum değişti G25 tam istediğim direksiyon ve ondan sıkılmak gibi bir niyetim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 17 Ocak 2008; 13:17:47 >

• Benim bu ilk direksiyonum Direk G25 ile başlamak ilginç oldu araba kullanmaya ferrari enzoyla başlamak gibi oldu sanırım.

Dün evde arkadaşlarla sırayla oynadık çok eğlendik :D

Bilgisayarıma hiç ilgi göstermeyen insanlar bir anda biz de oynıcaz biz de oynıcaz diye dadandılar

Gören oynayan süper diyor. Eğer arabaları, yarış oyunlarını seviyorsanız ve akşam oyun oynamak icin 1-2 saatiniz varsa kesinlikle fiyatını hakeden bir ürün.

Arada Counter oynamak icin LCD nin arkasına koyuyorum sonra 30 saniyede yine takıyorum büyüklüğü hiç sorun olmadı.
  • iyi ozamn şu finaller bi bitsin hele ozamn alırsam mavi bilgisayardan almayı düşünüyüyorum herkez memnun
  • Bu tip direksiyon pedal setlerinde pedalların eski mercedes 302 otobüslerdeki gibi pozisyonu hep rahatsız etmiştir beni. Benim gibi düşünen bir vatandaş olayı çözmüş.

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=276823

Daha birçok G25 modifikasyonunu bu sitede bulabilirsiniz.

http://forum.racesimcentral.com/

• Bende sonunda g25 ime kavuştum.

http://img99.imageshack.us/img99/1043/img0420wj4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 18 Ocak 2008; 13:42:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

Bende sonunda g25 ime kavuştum.

Hayırlı olsun tesbih de güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Bu tip direksiyon pedal setlerinde pedalların eski mercedes 302 otobüslerdeki gibi pozisyonu hep rahatsız etmiştir beni. Benim gibi düşünen bir vatandaş olayı çözmüş.

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=276823

Daha birçok G25 modifikasyonunu bu sitede bulabilirsiniz.

http://forum.racesimcentral.com/

vay be yaratıcılığın biç sonu yok be. Hiç böyle bişey aklıma gelmezdi valla

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

Bende sonunda g25 ime kavuştum.

Hayırlı olsun tesbih de güzelmiş

eee turk işi oldugu belli olsun dedik, sağol

• ya bi sorunum var da yardımcı olursanız çok sevinirim ya ben profil oluturuorum her oyun için race 07'nin ayarlrını farklı yaptım ama oyuna geçtiğimde tdu ayarlarıyla oynuorum ve rahatsız edio bu şekil kullanmak mesela direksiyon sert olsun istiorum yarış yaparken ama tdu:'da yumuşak ama bi türlü ayarlayamdı oyun ayarlrı çok güzel kadediorum windowsta herşey normal ama oyuna gheçtiğimde tdu ayarlrı devreye girio...yardım bekliorum

• ayaklarını bilerek mi koydun oraya
  • ya profil konusnda yardımcı olun bana çok sert direksiyon ayarlrdan da becermeedim
  • venom ayarların nasıldır bi print screen yapsana ben ayarlayamdım bi türlü
  • merhabalar öncelikle

bende g25 alıcam acaba bana yardımcı olurmusunuz? en ucuz nerede satılır güvenilir tabii? bidre ortalama fiyat?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.