Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mavinin malları hakkında bilgi sahibi olsam alıcam ama daha önce böyle bi alışveriş yapmadığım için tereddütteyim acaba ordan alışveriş yapan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

mavinin malları hakkında bilgi sahibi olsam alıcam ama daha önce böyle bi alışveriş yapmadığım için tereddütteyim acaba ordan alışveriş yapan var mı?

bn bizzat gidip elden laptop aldım daha sonra 2 arkadaşım kargoyla aldılar laptopları kampanyadan ayrıca bi mouse alışverişimde olmuştu ordan hiç bi sorun olmadan gönderdiler zamanında
  • sanırım bende bi g25 yapıcam burdan hayırlısı bakalım
  • G25'im 8 aydır masamda takılı ve hiç çıkarmayı düşünmedim düşünmüyorum Devamlı kullanıyorum ben. Tavsiye ederim
  • g25 ile hangi oyunları tavsiye edersiniz

ps3 te granturismo prolouge hariç full destek veren oyunlar yok??
    pc de hangi oyunlar oynamaya değer,yani cidden araba kullanıyormuşum hissi versin bana,Carbondaki gibi vapur sürüş şeklinde olan oyunları saymmayın :)
  • gtr2, race 07, rfacor, test drive unlimited..
  • GTR
    GT Legends
    GTR 2
    RFactor
    Live For Speed
    Race 07 WTC
    F1 2002
    Test Drive Unlimited

vsvs aklima bu kadar geldi
  • En üst sıraya ben olsam Live For Speed yazarım. Gerçek araba hissini bu kadar veren bir oyun yok

Ayrıca webcam kullanarak (Cam2Pan programın adı) kafa hareketlerinizle oyunlarda sağa sola bakabilirsiniz. Tavsiye ediyorum simulasyonu ayrı bir boyuta taşıyor. (TRACKIR ALAMAYANLAR İÇİN )

GTR serisi çok abartı arabalar olduğundan sıkıyor beni

TDU'nun havası ise apayrı... Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan diyebilirim. Ama gerçekçilikte LFS kadar yok tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 7 Ocak 2008; 19:52:07 >

• bu saydığınız oyunlar hiç bir yerde bulamadım
    newsgrouplara bakyıroum ne gtr ne lfs nede diğerleri çıkıyor.Eski oyunlar olduğu için bulaamadım,kadıköydede yok.
    nerden bulabiliriz.
    LFS nin grafikler nasıl ??
  • ya bende aldığımda direk live for speed oynicam da bulamadım hiç bi bilgisayrcıda bunu biraz araştırma yaptım netten indirip satın alınan bi oyunmuş s1-s2 die gidio ama tam ayrıntılı bilmiorum online filan oynanıo gayet güzel bi şekilde die yorumlar görüorum hep
  • Arkadaşlar LFS eski bir oyun değil sürekli yenileniyor. En son yılbaşında baya bi gelişme gösterdi.

www.liveforspeed.net adresi. Demo indirebilirsiniz (Bildiğimiz demolar gibi kısıtlı değil)

GTR 2 ise fazla tanınmadığından bilgisayarcıda bulamamışsınızdır.
  • condor peki s2 versiyon filanb die bi çeşidi var sanırım ben yüklediğimde demoyu normal olarak updatemi edio kendini yoksa bi daha mı s3 çıktığında yüklmeme gerekio netten
  • Kendisi update ediyor. Şu an Patch Y var. Sanırım Z'de çıkar sonra S3'e çevirirler. Oyunu korsan şekilde çalıştırmak yeni versiyonlarda imkansız. O yüzden satın almak en iyisi
  • eyvellah condor çok saol yardımların için bir an önce satın alıcam oyunu
  • tanıdık bir abide var G25 ,daha önce saydığınız oyunlar iyi diyor ama g25 özellikle RACE07 ile oynanmalı diyor.G25 ile full uyumlu.Youtube da videolarıını izledim güzel bir oyun formuladan tut mini ye filan herşey var.Zaten resmi motor sporları federasyonunun simulasyon oyunu.
  • onuda oynarım be fantomcum seni mikırıcam hele bi aliim
  • RACE 07 oynunu orjinal edinin arkadaşlar..online oyun G25 ile mükemmel.
  • arkadaşlar bende aldım g25 dün akşam geçti elime..elimde pek oyun olmadığı için tam çalştıramadım,rfactor ü yükledim ama oyunda gaz-fren-debriyaj hiç işlemiyor direksiyon ve vites arttırıp azaltabiliyorum araba kendiliğinden gidiyo yolun durumuna göre kendi yavaşlayıp hızlanıyor..bunu nası ayarlayabilirm.?birde debriyaja uyumlu yarış oyunu değilde similasyon tarzı böyle normal yolla sakin sakin gidebilmek istiyorum..bu tarz oyunlar varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelake

arkadaşlar bende aldım g25 dün akşam geçti elime..elimde pek oyun olmadığı için tam çalştıramadım,rfactor ü yükledim ama oyunda gaz-fren-debriyaj hiç işlemiyor direksiyon ve vites arttırıp azaltabiliyorum araba kendiliğinden gidiyo yolun durumuna göre kendi yavaşlayıp hızlanıyor..bunu nası ayarlayabilirm.?birde debriyaja uyumlu yarış oyunu değilde similasyon tarzı böyle normal yolla sakin sakin gidebilmek istiyorum..bu tarz oyunlar varmı acaba?

TDU önereceğim her ne kadar tam anlamıyla bir simulasyon olmasa da tam anlamıyla arcade tarzda bir yarış oyunu değildir gerçekci bir sürüşe sahiptir. Hawaii adasında istediğin kadar gezebilirsin bu oyunda İlla yarış yapmana gerek yok birinden oyunun tek kişilik bölümü bitmiş bir save alırsın (bende verebilirim.) o save ile istediğin araca binip sakin sakin gezebilirsin ayrıca oyun, kullandığınız direksiyon ile tam uyumlu yani her özelliğini kullanabilirsiniz Ben de bir türlü alamadım gitti şu G25 i

• teşekkürler ama bi sorunum var liveforspeed indirdim ondada aynı,rfactor dede..pedal takımı işlemiyo deiştiremiyorum,kendi menusünde test ederken hepsi çalışıyor ama oyunlarda pedalları ayarlayamadım lfs de sadece direksiyon dönüyo ne pedal ne vites..rfactorde araba kendi gidiyor yol düzleştikçe hızlanıyor bişe olunca yavaşlıyor vites deiştirip yön verebiliyorum sadece..nerden ayarlrım bunları?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.