Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTR2 oyununda g25 ayarları nasıl yapılıyor? İlk açıldğında G25 ayarlarını kendim ayarlıyorum malum kendisi otomatik almadığı için.. Bütün ayarları yapıyorum ama neutral tuşuna vitesin neutralını atayamadım bir türlü.. Vites boş olduğu için kendi alması lazım ama almıyor.. Ayrıca araba stop ettiğinde kalkmak için vitesi 1 e atıyorum ilk başta görmüyor sonra 2 ye atıp 1e atınca görüyor.. Direksiyonda hiç bir sorun yok ama bunla uyumu sağlayamadım bir türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkışlalı -- 18 Aralık 2007; 2:02:21 >
  • Bende dün akşam arkadaştan ödünç aldım. Bir süreliğine deneme turu atacağım. Dün akşam kutulamaya çalıştık. Ama o mereti nasıl o kutuya sığdırmışlar anlayamadık. Bi şekilde kutuladık getirdim kurdum eve. Gerçekten kalitesi övgüye değer. Kullanımı ne kadar zevkliyse sökülmesi takılması bi o kadar zahmetli. Ne diyelim her gülün dikeni vardır. Ama alışırsam nasıl bırakacam orası meçhul tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 18 Aralık 2007; 23:48:56 >
  • dün exa dan 430'a g25 aldım ps3'te nfs por street'te denedim ama otomatik vitesten normal vitese geçemedim bana nasıl ayar yapıcamı anlatırsanız sevinirim
  • Bu da benim çocuk :

Kesinlikle fiyatını hakkeden bir alet. Vites geçişlerinin yumuşaklığından
    şikayetçi arkadaşlar için nette bulabileceğiniz basit ama etkili mod lar mevcut,
    merak eden varsa yardımcı olabilirim.

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

• arkadaşım bende almak istiyorum hangi modla vites arası geçiş sertleşiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatheist

Bu da benim çocuk :

Kesinlikle fiyatını hakkeden bir alet. Vites geçişlerinin yumuşaklığından
    şikayetçi arkadaşlar için nette bulabileceğiniz basit ama etkili mod lar mevcut,
    merak eden varsa yardımcı olabilirim.

playseat güzel olmuş..zamanında bende yapacaktım kendime profilden,herşeyi çizdim ufak ayrıntısına kadar ama portatif bir şey yapmak gerekiyor yer darlığından dolayı..pro. yarış koltuğu araştırmasında oldukça yüksek fiyatlar karşıma çıktı..250 euro ile 400 euro arasında.şimdilik bekleme durumunda hayalimm. ilerde yapacağım inş..
  • umutcan_funfighter :

Vitese yapabileceğin bir çok modifikasyonun fotolu anlatımı şu adreste mevcut :

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?p=3639605

gameman :

Pro. yarış koltuğu değil benimki ama bildiğin araba koltuğu, çiftinin fiyatı 350ytl idi,
    arkadaşla ortak aldık paylaştık. Ağaçlar, vida, köşebent ıvır zıvır da 70 lirayı geçmedi.

Portatif birşey istersen PVC boruları kullanıp tasarım yapanlar var, öyle bir işe girebilirsin,
    istersen onlara da link bulabilirim.
  • satan yok mu yahu bu direksiyondan almak istiorum makul fiyatlara
  • @crazytown_ dostum ürünü en ucuza satan yer Mavi Bilgisayar Bende almayı düşünüyorum hemde ilk çıktığından beri ama bir türlü para ayarlayamıyorum zaten ürün pahalı ama bu sitede epey bir uygun fiyat var.
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4156 peşinde 393 ytl yapıyor bence gayet makul. Çoğu yerde 450-500-550 ytl ye satılıyor ama burada hakikaten fiyat uygunmuş.

• ya venom hiç alışveriş yapmadım ki internetten güvenemiorum açıkcası alışveriş yapan varsa buradan biraz bilgi verirse aliim hemen
  • Valla ben yaptım da bu siteden yapmadım bende bilemiyorum nasıldır güvenilir midir acaba? Fiyat olarak en ucuz G25 burada var ama güvenilir bir yer midir bilemiyorum açıkcası.
  • valla ben salı günü asya card almak için başvurucam 18 ay taksitle 370 ytl be abi yuh yani dahad a almazsak döverler diorum
  • peki sanalmarketim'den alışveriş yapan var mı ordan da havale ile 400e geliyor. başka ürün alanlarda iyi şeyler duymuştum.
  • Bizim burda fiyati 220 Euro ,cok yakinda , az kaldi ,bekle beni G25
  • sen neredesinki
  • quote:

Orjinalden alıntı: elameyn

peki sanalmarketim'den alışveriş yapan var mı ordan da havale ile 400e geliyor. başka ürün alanlarda iyi şeyler duymuştum.

güvenle alışveriş yapabilirsin 8800gt aldım en zor bulunan dönemde 1 günde gönderdiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elameyn

peki sanalmarketim'den alışveriş yapan var mı ordan da havale ile 400e geliyor. başka ürün alanlarda iyi şeyler duymuştum.

Ben oradan epey alışveriş yaptım hiç sorun çıkarmadılar saolsunlar Oradan satın alınabilir bence

NOT: Bu arada 2008 yılında ki ilk mesajımı atmış bulunuyorum hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 1 Ocak 2008; 13:09:33 >
  • Teşekkürler arkadaşlar ben de ordan ısmarlayacağım galiba.
  • Şu anda elimin altında MOMO var ama mavideki fiyatı görünce G25 almak farz oldu momoyuda kardeşime veririm evde karşılıklı yarışırız artık. Bu arada TDU'yu LAN'da karşılıklı oynayabiliyormuyuz???
  • mavi de fiyat 414 olmuş ya
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.