Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el satmak isteyen varsa Talibim arkadaşlar...
  • 410 ytl ye 12 ay taksit li fiyat nasıl,almalı mıyım?
  • 397'ye bonus cardla verio mavibilgisyar
  • Word card var valla.
  • aynen bende de var world elimde dolaşıorum bulşamadım ama bekliorum belkiyaparlarsa bi kampanya filan alırım maviden çünkü en uygun onda
  • kararsızım bnde momo ile g25 arasında daha dorusu öğrenci evine g25 alınırmı onun kararsızlığını yaşıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

kararsızım bnde momo ile g25 arasında daha dorusu öğrenci evine g25 alınırmı onun kararsızlığını yaşıorm

Öyle bir hata yapmayasın sakın...İki günde parçalanır valla..

En iyisi şu elli liralıklardan al bir tane..
  • valla ben baş köşeye koyarım orda durur kıyamam heralde oynamaya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

kararsızım bnde momo ile g25 arasında daha dorusu öğrenci evine g25 alınırmı onun kararsızlığını yaşıorm

Öyle bir hata yapmayasın sakın...İki günde parçalanır valla..

En iyisi şu elli liralıklardan al bir tane..

elli liralıklarda zevk vermez heralde momo alacam bakalım kartın limitin açılmasını bekliorm

• ya 2.el satan yokmu hiç?
  • GG de bile yok ben sıfır aldım 400 ytl 12 ay taksit.
  • Valla ben kafayı bozdum bugün Asya kart çıkrdım G25+Z5500 alıyordum son anda taşıyamayacağımı anlayınca vazgeçtim... Br araba ayararsam ilk frsatta alıyorum bu ikisini...
  • Gule gule kullan Nıce yarıslara :)
  • asya carda bitmedimi kampanyası mavininn
  • Kampanya bittide Yıllık kart ücreti alınmadığı için ben Asya kart çıkardım...
  • Ben bu sistemi almak istiyorum mavibilgisayarın fırsatları iyi,güzel fiyat sunmuşlar.ama forumlardan bir çocuk onlardan alma ,güvenilmez dediler ne kadar doğruluk payı vardır.Ordan alsam bir problem çıkarmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

Ben bu sistemi almak istiyorum mavibilgisayarın fırsatları iyi,güzel fiyat sunmuşlar.ama forumlardan bir çocuk onlardan alma ,güvenilmez dediler ne kadar doğruluk payı vardır.Ordan alsam bir problem çıkarmı.

O mu güvenilmez ya? Bana göre Türkiye'nin en büyük ve en uygun teknoloji marketi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

Ben bu sistemi almak istiyorum mavibilgisayarın fırsatları iyi,güzel fiyat sunmuşlar.ama forumlardan bir çocuk onlardan alma ,güvenilmez dediler ne kadar doğruluk payı vardır.Ordan alsam bir problem çıkarmı.

O mu güvenilmez ya? Bana göre Türkiye'nin en büyük ve en uygun teknoloji marketi...

al diyorsun yani,güvenilir anladığım kadarıyla,bir arkadaş bana sorunlu ürün geldi demişti.içime kurt düşürdü,alsam mı almasammı,ikileme düştüm.
    Kadıköyden sıfır faturasız filan bulamazmıyız daha ucuza

• kadıköyde bulamaz olurmusun ya exa ya fln bak ama faturasız olarak almak sana fiyat olarak çok bişey kazandırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 6 Ocak 2008; 23:06:12 >
  • Artık kadıköyde faturasız mal satan dükkan var mı yahu ? Varsa bizde bilelim, yarın öğlen maliyeciler basmadan önce alışveriş yaparız
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.