Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu g25 in pedal setini bir yerden bulsam, benim momo racing force a takabilirmiyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

bu g25 in pedal setini bir yerden bulsam, benim momo racing force a takabilirmiyim??

Takabileceğini pek zannetmiyorum da,
    Pedal seti niye ki?
    G25'in asıl farkı vites... Pedal yok mu sanki Momo'da?
  • debriyaj yok. şu an debriyaj istiyorum
    g25 in asıl farkı vites değil. 900 derece dönebilen direksiyonu, çift motorlu titreşim sistemi, pistonlu ve debriyajlı pedal sistemi...
    vites dediğin H-shifter ayrıca satılıyor, istesem bulup alırım. bana debriyaj gerek

cevabı olan varmı?_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 13 Nisan 2008; 14:50:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERK_RS

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Hocam hayırlı olsun.. Güle güle kullan.

Ben de almak için elimden geleni yapıyorum ancak Ankara'da 2 Bimeks var ikisinin de stoğuna hiç girmemiş Hızlı sistem bayilerinden de 2sini aradım onlar da hala gelmedi (Hatta birisi Türkiye'ye girmedi) dedi.. Ankara'da gören olursa lütfen haber versin

mavi bilgisayarda var arkadaşım. fiyatı da 480 taksitli, 450 nakit.

Ben seti alalı 1 yıl 1 ay oldu Geç gördün galiba biraz

• @dikmenibo bağlayamazsın pedal setini momo ya bağlantı şekli tamamen farklı.
    direksyonun altında 9 pin lik giriş ile bağlanıyor.
  • gameman@
    verdiğin güzel ama üzücü cevap için teşekkürler
    peki mesela usb den bağlanan tipte falan debriyajlı pedal setleri varmı? öyle bir bilgin varmı?? veyada bi çevirici aparat ile g25 pedalları benim direksiyona uyarmı?
  • usb den çalışan pedal seti bulsan bile G25 ile kombine çalışmasını sağlayamazsın.bütün iş direksiyon kutusunda bitiyor.
  • ben momo sahibiyim g25 e en azından 400ytl veremeyeceğim için debriyajlı pedal seti arıyorum, yani tek derdim debriyaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22489471/mpage_3/tm.htm arkadaslar bu konuda da belırttıgım gıbı yardım ıstıyorum akıl verebılcek cozum uretebılecek bırısı var mı...? aletı aldım ama koyacak yerım yok su an..nasıl bırsey ayarlayabılırım..?
  • Kardeş git bir mobilyacıya.
    40-50 liraya satılan mutfak yemek masaları-ders çalışma masaları var.
    Al onlardan bir tane.
    Kur üstüne oyna.

Ayak kısmına dikkat et ama. Pedallara sorun olacak ara demiri olmasın.
    Gerçi olursa da kesersin. Ben öyle yaptıydım

Vitesi de 4lü sehpa setlerinin ortancasına yerleştirdiydim ben.
    Vites dediğin aşağıda olur diye.
    Bir sehpa da vites için bul.

Rahat rahat oyna sonrasında.
  • logitech neden el freni koymuyor setlerine bunu birine sormuştum bana verdiği cevap el freninde sadece ayakla bastığın freni oraya alıyorsun ve el freni hissi veriyormuş gibi oluyor dedi, yoksa yanlış bilgimi..?
    eğer el freni önemliyse logitech bunu koymazmıydı sistemlerine buda ilginç piyasanın en dandik setlerinde el freni varken momo ve g25 de olmaması da biraz ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

logitech neden el freni koymuyor setlerine bunu birine sormuştum bana verdiği cevap el freninde sadece ayakla bastığın freni oraya alıyorsun ve el freni hissi veriyormuş gibi oluyor dedi, yoksa yanlış bilgimi..?
    eğer el freni önemliyse logitech bunu koymazmıydı sistemlerine buda ilginç piyasanın en dandik setlerinde el freni varken momo ve g25 de olmaması da biraz ilginç

Piyasanın en dandik setlerinde el freni var demek.
    Merak ettim şimdi...

Hangi dandik setler bunlar?....??
  • @ysselim galiba @volkan_kolay arkadaşımız Diamod, Snoopy, Kontorland gibi fason markaları kasdetti bu saydığım markaların bazı modellerinde el frani var ama bu setler genel anlamda kalitesiz ve dayanıksız olduklarından dolayı bunların olması pek bir şey ifade etmiyor doğrusu. Logitech'in neden hala direksiyon sistemlerinde el frani kullanmadığı bende bilemiyorum. Yapamayacağından değil de işte biraz ticari bir hamle gibi geliyor bana. Eminim istese debriyaj ve el frenine sahip çok kaliteli bir set yapar ama şu ana kadar öyle bir set görmedik Logitech'den. Belki de G25 ten sonraki amiral gemisinde bu tür bir detayı atlamaz kim bilir

Snopy'nin bir modelini buldum gerçi oldukça kötü bir görüntüsü var ama bu sette ek freni kullanmış buyurun model bu:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd98874#tablnk
    Bu Jwin denilen markanın direksiyon seti:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd96871
    Bu da aralarında belki de en berbat tasarıma sahip Kontorland direksiyon seti:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd97121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 17 Nisan 2008; 22:26:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@ysselim galiba @volkan_kolay arkadaşımız Diamod, Snoopy, Kontorland gibi fason markaları kasdetti bu saydığım markaların bazı modellerinde el frani var ama bu setler genel anlamda kalitesiz ve dayanıksız olduklarından dolayı bunların olması pek bir şey ifade etmiyor doğrusu. Logitech'in neden hala direksiyon sistemlerinde el frani kullanmadığı bende bilemiyorum. Yapamayacağından değil de işte biraz ticari bir hamle gibi geliyor bana. Eminim istese debriyaj ve el frenine sahip çok kaliteli bir set yapar ama şu ana kadar öyle bir set görmedik Logitech'den. Belki de G25 ten sonraki amiral gemisinde bu tür bir detayı atlamaz kim bilir

Snopy'nin bir modelini buldum gerçi oldukça kötü bir görüntüsü var ama bu sette ek freni kullanmış buyurun model bu:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd98874#tablnk
    Bu Jwin denilen markanın direksiyon seti:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd96871
    Bu da aralarında belki de en berbat tasarıma sahip Kontorland direksiyon seti:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd97121

evet venom dostum aynen.. bu tip setlerde el freni var ama logitech bu konuda hala ısrarcı değil, neden koymuyor anlamıyorum bende şimdi g25 modelinde birde el freni olsa tadından yenmez ya..gerçi şimdi de tadından yenmiyor ama böylesine profesyonel bir sette olması gereken unsur..

mesela bir bmw m3 challenge oyununda viraja girdiğiniz zaman el frenini çekip debriyaj pompalayarak virajı el freniyle yan yan gitme zevki başka olurdu, logitech böylesine zevkli bir olayı neden atladı bilmiyorum..geçen sene sırf drift yapmak için bir doğan kiraladık bu senede bir bmw kiralayacağız, o el frenine asılarak yanlanmanın zevkini anca gerçek otomobil kullananlar bilir keşke logitech g25 modelinde böylesine güzel bir ayrıntıyı atlamasaydı diye düşünüyorum..

• ürün tanıtımındaki şu yazı dikkatimi çekti: " Pedallar da gerçekten bir devrim niteliğinde. Gaz pedalı tıpkı arabalardaki gibi hafifçe? Fren ise bastıkça sertleşiyor. Yani sizde balataların, diskleri sıktığı hissini uyandırıyor. Debriyaj da orta karar. Fakat şu anda debriyaj oyunlar tarafından desteklenmiyor.."

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.012/
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@ysselim galiba @volkan_kolay arkadaşımız Diamod, Snoopy, Kontorland gibi fason markaları kasdetti bu saydığım markaların bazı modellerinde el frani var ama bu setler genel anlamda kalitesiz ve dayanıksız olduklarından dolayı bunların olması pek bir şey ifade etmiyor doğrusu. Logitech'in neden hala direksiyon sistemlerinde el frani kullanmadığı bende bilemiyorum. Yapamayacağından değil de işte biraz ticari bir hamle gibi geliyor bana. Eminim istese debriyaj ve el frenine sahip çok kaliteli bir set yapar ama şu ana kadar öyle bir set görmedik Logitech'den. Belki de G25 ten sonraki amiral gemisinde bu tür bir detayı atlamaz kim bilir

Verdiğiniz linklerdeki direksiyon setlerine baktım ve ben de bir fikir beyân etmek istedim. Benim bundan 6 sene önce aldığım direksiyon seti gibi bu linklerdeki setler, onun da el freni vardı ve ucuz bir setti ve ne oynarken iyi bir performans alabiliyordum ne de görünümü şıktı, kalitelisizdi, zaten aldıktan bir süre sonra da gaz pedalı tamamen çalışmaz olmuştu, bu tür ucuz direksiyon setleri maalesef pek kaliteli değil, Momo, G25 gibi setlere yaklaşamaz bile, "el freni olsa ne olur olmasa ne olur?" dedirtiyor.

Sonra Momo Racing aldım, oyunları keyifle oynuyorum, el freni olmamasına rağmen o ucuz setlerle kıyaslamam pek mümkün değil. G25 ise Momo'nun da üstü zaten... İleride Logitech de el freni olan bir set çıkaracaktır G25'in üstü olarak dediğiniz gibi ama daha epey var kanımca, çünkü G25 çıkalı çok olmadı ve hâlâ fiyatı pek düşük değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 18 Nisan 2008; 0:02:03 >

• Arkadaşlar bugüne kadar bütün simülasyon yarış oyunları klavyeden oynamış (ve yarış oyunu hastası) biri olarak bu seti alsam becerebilir miyim acaba..rFactor de güzel F1 modları var..Hele hele debriyaj isteyen f1 1988 moduna bittim ama ne yazıkki oynayamıyorum..Şimdi siz bana madem bu kadar yarış hastasısın neden daha evvel direksiyon almadın diyebilirsin..Almadım çünkü her deneyişimde (arkadaşda PS2 direksiyonu vardı) kullanamadım..Araba bir sağa bir sola döndü bir türlü toplayamadım..Ama dediğim gibi bu yeni f1 modlarında arkadaşlar sağolun hemen hemen hiç çekiş kontrol koymadıkları gibi şimdi yeni çıkan modlarda debriyaj da koymuşlar..Ne yapim kararsız kaldım..G25 mi alim yoksa momo mu..Bir yardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Arkadaşlar bugüne kadar bütün simülasyon yarış oyunları klavyeden oynamış (ve yarış oyunu hastası) biri olarak bu seti alsam becerebilir miyim acaba..rFactor de güzel F1 modları var..Hele hele debriyaj isteyen f1 1988 moduna bittim ama ne yazıkki oynayamıyorum..Şimdi siz bana madem bu kadar yarış hastasısın neden daha evvel direksiyon almadın diyebilirsin..Almadım çünkü her deneyişimde (arkadaşda PS2 direksiyonu vardı) kullanamadım..Araba bir sağa bir sola döndü bir türlü toplayamadım..Ama dediğim gibi bu yeni f1 modlarında arkadaşlar sağolun hemen hemen hiç çekiş kontrol koymadıkları gibi şimdi yeni çıkan modlarda debriyaj da koymuşlar..Ne yapim kararsız kaldım..G25 mi alim yoksa momo mu..Bir yardım..

Simulasyon türü yarış oyunlar direksiyonla daha keyifli ve gerçekçi oluyor, almanı öneririm. Ayrıca sorduğun iki ürün arasında epey para farkı var ve tabii ki G25 daha iyi bir direksiyon, tabii fiyatı göz önüne alırsak Momo da gayet iyi, hangisine bütçen yetiyorsa onu al derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Arkadaşlar bugüne kadar bütün simülasyon yarış oyunları klavyeden oynamış (ve yarış oyunu hastası) biri olarak bu seti alsam becerebilir miyim acaba..rFactor de güzel F1 modları var..Hele hele debriyaj isteyen f1 1988 moduna bittim ama ne yazıkki oynayamıyorum..Şimdi siz bana madem bu kadar yarış hastasısın neden daha evvel direksiyon almadın diyebilirsin..Almadım çünkü her deneyişimde (arkadaşda PS2 direksiyonu vardı) kullanamadım..Araba bir sağa bir sola döndü bir türlü toplayamadım..Ama dediğim gibi bu yeni f1 modlarında arkadaşlar sağolun hemen hemen hiç çekiş kontrol koymadıkları gibi şimdi yeni çıkan modlarda debriyaj da koymuşlar..Ne yapim kararsız kaldım..G25 mi alim yoksa momo mu..Bir yardım..

G25 seni mali olarak zorlamayacaksa, direk git al.
    Oynarken zorlanmazsın.
    Oynadığın oyuna göre değişir ama, ona göre de ayarları var sonuçta.
    Force Feedback'i kapatabilir, ya da kısabilirsin.
    Ama normal araba gibi tepki veren oyunlarda, hayatta kapatmak istemeyeceksin.
    G25'e alıştıktan sonra da FF'i olmayan direksiyona dokunmak bile istemeyeceksin.

TDU-NFS-CMR vs. hepsini rahat oynarsın da, G25'le en zevk aldığım oyun TDU oldu benim.
    Harbiden Ferrari kullanıyorsun hissi veriyor.
    Her araba, farklı bir sürüş hissi veriyor.

İçerden görünüşe alıp, yolda sakince gezmek bile zevkli bir olay.

• bnde momo var bi arkadaşımda g25 mevcut yani arada büyük fark var oynanış olarak direksiyona alışmayı ise kafana takma momo bnm ilk dirksiyonumdu hiç bi sorun yaşamadım dirt haricinde dirttede garip bişey var bırak kontrol etmeyi arabayı yolda bile tutamadım bişey var ama anlamadım, sonuç olarak bnmde kafamda g25 almak vardı ama öğrenci evine baya lüks kaçacağı için ve muhtemel kuvvetle senesi dolmadan bozulacağı için almaya kıyamadım ama az kaldı öğrenciliğin bitmesine kendi evime çıkınca ilk iş g25
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.