Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 16 Temmuz 2008; 7:33:21 >
  • Seti alalı epey oluyor ve pişman olmadım verdiğim paraya...Haftada 2-3 kez oturuyorum basına ki oyunlara cok vakit ayırabilen biri değilim..NFS pro street'te deniyim dedim ama bu oyun H vitesi desteklemiyor mu yoksa ben mi bulamadım ayarını..Hatta manuel vites ayarını bile bulamadım.. Var mı G-25 ile pro street deneyen ?
  • arkadaşlar.bu seti(g25) satmayı düşünüyorum.tertemiz ve hala deri kokusu üzerinde.tek sebebi salonun ortasında durup benim de oynamaya vaktim olmaması.ilgilenenler pm den ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 8 Ağustos 2008; 18:05:57 >
  • Benim direksiyonda bir sorun var sanırım.Düz tutarken sağa dönmüş diye gösteriyor nedir bu?
    Ayrıca sol tarafa çevirdiğim zaman bir anda o noktaya geliyor.
    Çok güzel anlattım biliyorum
  • Çok güzel bir üründe 5xx ytl'de verilmez beya
  • 360ytl ye düştü fiyatı.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/4156
  • Arkadaşlar bugün oyun oynarken oldu... Vites R ye geçmiyor 6 ya geçiyor.... Arada sırada canı isterse r ye geçiyor... Sizin başınıza böyle bir sorun geldi mi???
  • arkadaşlar bide BU g25 Euro Truck Simulator oyununda çalışırmı?
  • beyler çıldıracam acil yardım bekliyorum !!!

test drivede oyunu düzgün kurdum çalıştırıyorum ama ne yaptım ettim vites ayarını yapamıyorum hepsini doğru yapmama rağmen debriyaja basıp vitesi 1'e atacam ama olmuyor vites olmuyor !!! :S ne yapmam lazım ? acil yardım bekliyorum.

ayrıca grid'i kurdum oynadım bu oyunda debriyajsızmı vites değişiyor ayarlardan ben hiçbirşey yapamadım ???? debriyajlı oluyorsa yardım ederseniz çok sevinirim acil cevap bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ea_wanted

beyler çıldıracam acil yardım bekliyorum !!!

test drivede oyunu düzgün kurdum çalıştırıyorum ama ne yaptım ettim vites ayarını yapamıyorum hepsini doğru yapmama rağmen debriyaja basıp vitesi 1'e atacam ama olmuyor vites olmuyor !!! :S ne yapmam lazım ? acil yardım bekliyorum.

ayrıca grid'i kurdum oynadım bu oyunda debriyajsızmı vites değişiyor ayarlardan ben hiçbirşey yapamadım ???? debriyajlı oluyorsa yardım ederseniz çok sevinirim acil cevap bekliyorum teşekkürler.

tdu da vitesli araba al otomatik vitesli araba alma..
  • offff offfff çıldıracam vallahi yine olmuyor oyunun başında seçilen araba audi o vitesliydi onu seçtim yine olmadı bu nıye boyle oldu durup dururken ya???
    lütfen acil yardım bide gridde olmuyor debriyaj ? yoksa debriyajsızmı zaten ?
    quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

Orjinalden alıntı: ea_wanted

beyler çıldıracam acil yardım bekliyorum !!!

tdu da vitesli araba al otomatik vitesli araba alma..

• Mükkemel bir ürün, guzel bir inceleme Güle güle kullanın.
  • incceleme guzel, ses sistemı super, direksiyon seti müthiş ama o lcd monıtor olmadı dostum :(
  • ses sistemi şov odan harika teşekkurler
  • çok güsel bir set almışsın, benimde uzun süredir niyetim, var , bilgilerin için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

arkadaşlar bide BU g25 Euro Truck Simulator oyununda çalışırmı?

Hiç sorunsuz 18 wos haulin'i oynadıgıma göre ets'yi de çalıştırır düşüncesindeyim.
    İstersen ets'nin konusunda cevap arayabilirsin.
  • Ya biraz yukarı taşımak gibi olacak ama ben de bu sisteme hastayım.Fakat babamı ikna edip de aldıramıyorum.Hem PS3 hem de PC de kullanacağım ah bir alabilsem.Zaten bolca simülasyon ve de yarış oyunum var fakat işte aldıramıyorum bir türlü:d
  • Merhaba,

bende gendime logitech G25 almak istiyorum....
    nerden ucuz vardir ?

tsk'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 9 Kasım 2008; 1:13:04 >
  • walla şuan ucuz yok galiba en ucuz 510ytl teknosada napcaz bilmiom :S
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.