Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eğer g25 pahalı geliyosa drivig force pro alın derim. pc/ps2/ps3 uyumlu ve ayrıca 900 derece çok ta güsel alet tabiki g25 in yerini tutamaz
  • ARKADAŞLAR LOGİTECH G 25 ALMAYI DÜŞÜNENLER BU FIRSATI KAÇIRMASIN .

ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ 30 KASIM 2008 DEwww.hizlial.com dan SATIN ALDIM FAKAT YENİ BİR İŞE BAŞLADIĞIMDAN VE BİLGİSAYARA VAKİT BULAMADIĞIMDAN DİREKSİYON SETİMİ SATMAYA KARAR VERDİM.
    ÜRÜNÜN HİÇBİR ARIZA VE PROBLEMİ YOKTUR.
    DAHA 14 GÜNLÜK TERTEMİZ TÜM AKSESUARLARI KURULUM CD'Sİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGELERİ FATURASI ORJİNAL KUTUSUYLA EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE ADRESİNİZE GÖNDERİLECEKTİR .

ÜRÜNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=13880554 FİYATI ŞU ANDA 350 YTL DE AÇIK ARTIRMADA 23.5 AY TR GARANTİLİ
    AMAİL YOLUYLA ULAŞMAK İSTEYENLER h.cokoksen@hotmail.com dan bana maiile ulaşabilirler

• Arkadaşlar merhaba...Ben de o çok şanslı G25 sahiplerindenim(bugün geldi elime),fakat daha 1 km bile yapamadan geri vermek zorunda kaldım ürünü ,değişim için... Problem, geri vitese geçmemesi..topuza basıp en sağa çekiyorum fakat 6. vitese geçiyor...bu konu hakkında baya bir araştırma yaptım,özellikle yabancı forumlarda bu hataya sıklıkla rastladım,PCB(devre kartı) hatasıymış genelde,ufak bir lehim sorunu...bu sorunla karşılaşan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayhh2

Arkadaşlar merhaba...Ben de o çok şanslı G25 sahiplerindenim(bugün geldi elime),fakat daha 1 km bile yapamadan geri vermek zorunda kaldım ürünü ,değişim için... Problem, geri vitese geçmemesi..topuza basıp en sağa çekiyorum fakat 6. vitese geçiyor...bu konu hakkında baya bir araştırma yaptım,özellikle yabancı forumlarda bu hataya sıklıkla rastladım,PCB(devre kartı) hatasıymış genelde,ufak bir lehim sorunu...bu sorunla karşılaşan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???

Ben geçen sene yanlış hatırlamıyorsam şubat ayında almıştım G25 i ama benim satın aldığım üründe de bir fabrikasyon hatası vardı yanlız sizinki gibi geri vitese geçememe sorunu değil gaz pedalı ile ilgili bir problemdi. Garantiye yolladım seti ve yeni pedal seti yolladılar tabi bu olay geçen sene oluyor pedal seti değişiminden beri sorunsuz olarak kullanıyorum. Sizin yaşadığınız problemi daha önce duymamıştım belki de araştırmadığım içindir bilemiyorum ama üzücü bir durum tabi ürünü alıyorsunuz ve bir sorun yüzünden gerisingeriye garantiye yolluyorsunuz. Neyse olan olmuş inşallah kısa sürede ürün gelir (iki haftadan kısa olmuyor genelde.) sizde G25 inizi doyasıya kullanırsınız

• Herşey iyi hoş ve güzel de O sistemdeki LCD ekran ve KAsan olmuşmu oraya hocam

Derhal 22" den aşağı olmayan güzel bir LCD ye, birde o aparatları takabildiğin(CD yuvalarındakilerden bahsediyorum) güzel bir kasa alda resimlerde göz zevkimiz bozulmasın
  • Beyler ets ve haulin de veya pttm de debriyajlı 1.2.3.4.5 vites özelliğini kullanabiliyor muyuz?
  • bişi sorucaktım youtube da gördüm de bazıları vites geçişini sertleştirmiş daha gerçekçi olmuş bunu nasıl yapıyorlar biliyor musunuz
  •  LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

sandalye şekli hoşuma gitti bu arada fiyatlar çok uçukkk
  • lfs de g25 le debriyaja basmadan vites değişebiliyor mu acaba?
  • selam arkadaşlar bende de yaklaşık 1 yldır g25 war çok iyi bir alet son kuruşuna kadar hak ediyor. Ama bende ufak bir sorun var. denetim masasından oyun kumandalarına ordan g25 e ordanda logitech profillere giriyorum. örn gtr2 için profil açıp ayarlarımı yapıyorum. diğer tüm oyunlarda bu ayarlar gçerli oluyor. Çözüm yolu warmıdır acaba.Çünkü tdu da 900 gtr de 250 derece istiyorum. yapamıyorum. Bu arada bazı arkadaşlar pedal hassasiyetni soruyorlar. bana tdu da boş bir yol ve araba werin 10 dk boyunca 100 km/h ile giderim 101 ve 99 istisnadır. yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaslar ya ben g25 satıyroum hanı ılgılenen olursa eger pm atabılır sımdı bana dıgceksınız buarayaa yazma dıye 2. el bolumunede ılan bıraktım zaten eger ılgılenen olursa pm atın yeter
  • selam arkadaşlar bende de yaklaşık 1 yldır g25 war çok iyi bir alet son kuruşuna kadar hak ediyor. Ama bende ufak bir sorun var. denetim masasından oyun kumandalarına ordan g25 e ordanda logitech profillere giriyorum. örn gtr2 için profil açıp ayarlarımı yapıyorum. diğer tüm oyunlarda bu ayarlar gçerli oluyor. Çözüm yolu warmıdır acaba.Çünkü tdu da 900 gtr de 250 derece istiyorum. yapamıyorum. Bu arada bazı arkadaşlar pedal hassasiyetni soruyorlar. bana tdu da boş bir yol ve araba werin 10 dk boyunca 100 km/h ile giderim 101 ve 99 istisnadır. yardımlarınızı bekliyorum.

Hiç mi bilen yok yaww
  • Acaip bir alet Şu ana kadarki en iyi direksiyon seti diyebilirim
  • Daha ne setler var bilindik firmalar haricinde üretilen.Onların yanında bu set bariz basit kalıyor.Biraz araştırısan bulabilirsin
  • O direksiyonu dirençli haliyle kullanmak imkansız gibi birşey. Bir de 900 derece dönüşe ayarlarsanız bir virajı almak hayalden öteye gidemez.
    Ama herşeye rağmen harika bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Daha ne setler var bilindik firmalar haricinde üretilen.Onların yanında bu set bariz basit kalıyor.Biraz araştırısan bulabilirsin

neler war kardeşim söle de bilelim ???
  • quote:

Daha ne setler var bilindik firmalar haricinde üretilen.Onların yanında bu set bariz basit kalıyor.Biraz araştırısan bulabilirsin

Bu tarzda evde kullanabileceğin bundan kaliteli özellikli bir ürün daha yok.

Porsche un direksiyonu falan var ama G25 yanında çok sönük bir set.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Bak bu var mesela

http://www.frex.com/gp/ffbwheel/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galganus12 -- 23 Aralık 2008; 11:45:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

quote:

Bak bu var mesela

yuh ilk resmi görünce gerçek araba direksiyonu sandim.bunun fiyati ne kdr acaba...

• quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

quote:

Bak bu var mesela

yuh ilk resmi görünce gerçek araba direksiyonu sandim.bunun fiyati ne kdr acaba...

Yanlış hatırlamıyorsam avrupa fiyatı 1100 euro idi tabii bu sadece satış fiyatı,vergisi,kargosu zartu zurtu hariç.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.