Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reis403

aynı soruyu bende soruyorum ;)

Ayrıca tır veya otobüs oyunlarında oynayan var mı bu setle?

Ben oynadım...
    Güzel oluyor da, uzun yol şöförlüğü bir süre sonra sıkıyor..

Hauling'de cruise çalıştıramamıştım... Debriyaj desteği de sanırım yoktu.

İyice havasına girmek için aşağıdakileri tavsiye ediyorum:

Uzun Marlboro, Ferdi-Orhan MP3'leri ve Atlet...
    Tam tırcı olup çıkıyorsunuz... Bir de pedal üstüne tuğla koyabilseydim :P
  • nfs undercover'ın G25 uyumu tam.Sorunsuz oynuyorum otomatik ve düz vites.Ancak TDU oyununu ps2 de g25 ile oynayan varmı arkadaşlar.Bende oyun g25 i görmüyor bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATAM3

nfs undercover'ın G25 uyumu tam.Sorunsuz oynuyorum otomatik ve düz vites.Ancak TDU oyununu ps2 de g25 ile oynayan varmı arkadaşlar.Bende oyun g25 i görmüyor bile.

ok saol depriyaj sorunu varmı diye merak ediyordum
  • arkadaslar bu alette vıtesı bosa alma gıbı bır ozeellık varmı?gercek arabada yapabıldıgımız seylerın aynısını bırebır bundada yapabılıyomuyuz ?1.vıtesen 3 veya 4 vıtese dırek gecme gıbı bı sacmalık yoktur umarım ...bende almayı dusunuyorumda tavsıye edrmısınız..... tum yarıs ve araba oyunlarına uyumlumu
  • Debriyaja basarak sırasıyla 1den 4 e kadar atabilirsiniz vitesi
  • Bendede casperin yan ürün olarak verdiği direksiyon var , kuzen vermişti . Bi kaç ay oynadım sonra sıkıldım kenarda köşede duruyo . . Zevk almak için sağlam oyun olması lazım , test drive unlimited gibi
  • ben gt5'de oynadım
    başka da oyun sarmadı duruo öyle bende de
  • TDU oyununu ps2 de g25 ile oynayan varmı arkadaşlar.Bende oyun g25 i görmüyor bile...Herkes g25 i bu oyunla oynayın diyor ama ps2 versiyonunumu yoksa pc versiyonunumu diyolar anlamadım.ps2 de oyun g25 i görmüyor.acil yardım lütfenn
  • arkadaşlar foruma yenı katıldım herkese merhaba.3 gun once uzun zamandır takip ettığim logitech g25'im geldi.super bı alet vitesin manuel olması debriyaj ve sürüş keyfi 3 birleştiren bir alet.alacak arkadaşlara tavsiyen fiyatı tuzludur ama verdığınız paraya değecek bir alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurTS1989

arkadaslar bu alette vıtesı bosa alma gıbı bır ozeellık varmı?gercek arabada yapabıldıgımız seylerın aynısını bırebır bundada yapabılıyomuyuz ?1.vıtesen 3 veya 4 vıtese dırek gecme gıbı bı sacmalık yoktur umarım ...bende almayı dusunuyorumda tavsıye edrmısınız..... tum yarıs ve araba oyunlarına uyumlumu

Ne demek şimdi "1'den 4'e direk geçmek gibi saçmalık"??

Gerçek arabada 1'den 4'e atamıyor musun vitesi?
    Veya 5'ten 1'e atılmıyor mu?

Bunların hepsini G25'te de yapabiliyorsunuz.

Ha gerçek arabada hız yeteri kadar düşmemişse 5'ten 1'e attığınız gibi araba dağılır... Ama TDU'da sadece spin atıp savrulursunuz... Bu ayrı, cihazın 1-6 arası manuel vitese izin vermesi ayrı...

Bu özellik neden saçmalık oldu onu da çözemedim...

• Aynen katılıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse gerçek hayattaki aracların kontrol sisteminden fark yok.Tabi imkanını sağlayan oyunlarda.LFS Örneğin.
  • en ucuz nerden bulabılırım acabaaa
  • Kardeşim ses sisteminde var galiba güzelce odana yerleştir ışığı kapat ve başla oyuna hayırlı olsun.
  • Yaw bana bi türlü kısmet olmadı şu alet yaa... Arkadaşımdan ödünç aldım 1 ay kullandım. Gerçi geri vereli nerdeyse 1 sene olacak. Ama hala içimdeki ses beni dürtüyor. AL ONU diye.. Sıkılıp bi kenara koyaktan korkuyorum açıkçası.
  • Ben sıkılmamda alet bozulur ondan sonra milletin dilinden kurtulamam ondan korkuyorum
  • bizdede para bok olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 26 Ocak 2009; 23:15:35 >
  • tugay289
  • Emeğine Sağlık Dostum Bu Arada Hayırlı Olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

bizdede para bok olsa

• alet güzel gerçekten de ne olursa olsun gerçek araba hissi olmuyor tabi
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.