Race 07 ve rfactor de nedense gaz pedalı çalışmıyor,arabayı kullanamdım bi türlü
quote:
Orjinalden alıntı: rainbowr6
Race 07 ve rfactor de nedense gaz pedalı çalışmıyor,arabayı kullanamdım bi türlü
Race 07 ok ama biraz ayarları ile oynamam gerekiyor sanırım,direksiyon çok ağır kalıyor
arkadaşlar yok my G25 ini satan. ??
quote:
Orjinalden alıntı: reis403
arkadaşlar yok my G25 ini satan. ??
kaça alırsın? 6 ay önce almıştım, bi kere denedim ve kutusuna koydum.??
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
sandalye şekli hoşuma gitti bu arada fiyatlar çok uçukkk
Ama bunu görünce ford transit zannettim o kadar güzel
İkinci el fiyatları ne kadar acaba kardeşim ve ben klavyeyle bile çok hızlıyız oyunlarda g25 olsa uçarız.
çok pahalı ya
quote:
Orjinalden alıntı: fasilgibi
İkinci el fiyatları ne kadar acaba kardeşim ve ben klavyeyle bile çok hızlıyız oyunlarda g25 olsa uçarız.
hocam uçtuğun pardon g25 olsa uçacağın oyunlar hangileri,içlerinde simülasyon oyunları varmı?
quote:
2. el sitelerinde 360-370 e ilan veriliyor,tabii bakmak lazım ne kadar temiz ve sağlam olduğuna.Ulen geçen yaz ağustosda mavide kampanya vardı,385 e veriyorlardı,almadık zamanında,şimdi de arttı fiyatı
lfs2(debriyaj desteği var)hariç benim bildiğim g25 ten tam randıman alınacak başka oyun yok şu an piyasada.bugün için bu direksiyona sahip olamamak kayıp değil
quote:
Orjinalden alıntı: solaytekin
lfs2(debriyaj desteği var)hariç benim bildiğim g25 ten tam randıman alınacak başka oyun yok şu an piyasada.bugün için bu direksiyona sahip olamamak kayıp değil
Test Drive Unlimited ve GTR'ı unutmayalım Özellikle TDU da G25 ile sürüş keyfi başka hiçbir oyunda yok diyebilirim. Serbest gezme imkanı ve hardcore mod sayesinde simülasyon ayarında 90 dan fazla süper spor otomobil elimizin altında hazır bekliyor daha ne olsun
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Test Drive Unlimited ve GTR'ı unutmayalım Özellikle TDU da G25 ile sürüş keyfi başka hiçbir oyunda yok diyebilirim. Serbest gezme imkanı ve hardcore mod sayesinde simülasyon ayarında 90 dan fazla süper spor otomobil elimizin altında hazır bekliyor daha ne olsun
hocam ben tam randımandan debriyaj desteğini kastediyorum zaten açıkladım.g25 in en büyük özelliği debriyajı olması ve bunu destekleyen bir tek lfs2 var.başka oyun varsada ben bilmiyorum...
quote:
quote:
quote:
hocam ben tam randımandan debriyaj desteğini kastediyorum zaten açıkladım.g25 in en büyük özelliği debriyajı olması ve bunu destekleyen bir tek lfs2 var.başka oyun varsada ben bilmiyorum...
Tdu da destekliyor dostum hemde lfs2 den daha iyi ayağı yavaş çekmezsen stop ediyor basmadan vites geçmiyor gerçekle aynı yani bence olmaması kayıp otomobil tutkunuysanız.Tabiki gerçekle bir olmuyor ama en yakın hissettiren G25 şuan.
Ürün güzel ama fiyatıda güzel güle güle kullanmışsındır zaten 2 yıl olmuş
şu anda ne kadar acaba
quote:
quote:
hocam uçtuğun pardon g25 olsa uçacağın oyunlar hangileri,içlerinde simülasyon oyunları varmı?
Evet zaten rfactor ve gtr evo oynuyorum.
G25 faturalı ve garantili(2haftalık) + 4 orjinal oyun (gtr2,tdu,toca 3,race 07) 600 TL .Direksiyon sıfır ayarındadır
quote:
quote:
quote:
Tamam bende onu söylüyorum işte TDU, G25 direksiyon setini tam olarak destekleyen oyunlardan bir tanesi @Mk4Ever.'ın da dediği gibi debriyajdan ayağınızı aniden çekerseniz araç stop ediyor O nedenle G25 ile en iyi TDU uyuşuyor dedim hem tam destek anlamında hem de gerçekci bir oynanış ile Hawaii adasında serbestce gezme imkanı olmasından dolayı.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam bende onu söylüyorum işte TDU, G25 direksiyon setini tam olarak destekleyen oyunlardan bir tanesi @Mk4Ever.'ın da dediği gibi debriyajdan ayağınızı aniden çekerseniz araç stop ediyor O nedenle G25 ile en iyi TDU uyuşuyor dedim hem tam destek anlamında hem de gerçekci bir oynanış ile Hawaii adasında serbestce gezme imkanı olmasından dolayı.
Evet doğru hem lfs hem de tdu destekliyor,lfs2 de nasıl bilmiyorum ama tdu da ayağını erken çekince stop ediyor.Aslında lfs dışındaki simlerinde desteklemesi lazım,tdu çok arcade oyun,bize uymaz.
@galganus12 TDU yu hardcore modda oynadığınız zaman arcade oynanıştan eser kalmıyor Denemediyseniz denemenizi öneririm çok gerçekci bir oynanış sunuyor oyun bu modda oynadığınız takdirde. Ayrıca yol tutuşuna etki eden yardımcı ekipmanları da devre dışı bırakma gibi bir opsiyonunuz var oyunda. Yardımcı ekipmanları kapalı konuma getirip hardcore modda oynadığınız takdirde simülasyon tadında bir oyunla karşılaşıyorsunuz kısacası.
quote:
@galganus12 TDU yu hardcore modda oynadığınız zaman arcade oynanıştan eser kalmıyor Denemediyseniz denemenizi öneririm çok gerçekci bir oynanış sunuyor oyun bu modda oynadığınız takdirde. Ayrıca yol tutuşuna etki eden yardımcı ekipmanları da devre dışı bırakma gibi bir opsiyonunuz var oyunda. Yardımcı ekipmanları kapalı konuma getirip hardcore modda oynadığınız takdirde simülasyon tadında bir oyunla karşılaşıyorsunuz kısacası.
Hocam aslı itibarı ile bu oyun arcadedir sim değildir,bir oyunu en zor seçenekte oynamakla o oyun sim olmaz - grid in de kendine has bir zorluğu var ama arcadedir - en zor seçenekte denedim oyunu diğer gerçek simlerin verdiği gerçekçiliği ve fizikleri vermiyor,burada gerçekçilikten kastım sürüş dinamikleridir.Fizikler rfactor,gtr2,lfs,netkar pro ve hatta gtr evo gibi değildir,bunların yanında no aids ve en zor seçenekte oynandığında arcade kalıyor.Bunlar benim görüşlerimdir tabii