Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @NTARES

Ben böyle şey görmedim.

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

adan çoşmuş resmen yaw :S monitörlere bak hele
  • Şu an öğrenci halimle bunu almam imkansız ama elbet bir gün daha iyisi çıkacak bende onu alacağım heheeyt
  • quote:

Orjinalden alıntı: numanstein

Şu an öğrenci halimle bunu almam imkansız ama elbet bir gün daha iyisi çıkacak bende onu alacağım heheeyt

Evet ama daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orjinalden alıntı: numanstein

Şu an öğrenci halimle bunu almam imkansız ama elbet bir gün daha iyisi çıkacak bende onu alacağım heheeyt

Evet ama daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.

• Kdv yüzde 8'e indiğinde hesaplı fiyatlar ortaya çıkabilir.
  • Bugün vatan'a gittim çok dedi birşey bi iki tanesine göz attım baktım momo 180-200derece dönüyor motorları ses yapıyor, g25'ê baktım çevirdim çevirdim yok artık dedim. saydım 2.5 tur çokta ele oturuyor dedim, sonra bi baktım debriyaj var "hoşşş" dedim, sonra satış görevlisi geldi, tiptronik ve full manuel ayarlanabildiğini gösterdi ve ben mavi ekran hatası verdim,

ama ileride birşekilde gt5'i oynamayı düşünen biri olarak almak istiyorum....5. kuruş param yok ama:D

Ve bilginize şuan en uygun fiyat sanalmarketim de

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.012/LOGITECH-G25-Racing-Wheel-Direksiyon

Ürünün Fiyatı : 349,00 299,00 USD + KDV
    KDV Dahil TL :513,44 TL (KDV oranı %8'dir.)
    Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı : 492,91 TL
    Banka Havalesi Fiyatı (%6 indirim) :482,64 TL

hiç yoktan iyidir, 600 lira fiyat çeken yerler var.. misal hepsi burada'da 730 lira fiyat çekmişler..

iyi akşamlar, orhan.

------------------

ha bu aradahttp://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/979476.html buradaki konuşmalar kopardı ya,
    adam dediğine bakın (logitech driving force gt'yi 109 dolara almış,)
    ilkin satıcı olarak bayan olanı almaya çalış mümkünse genç olsun:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_GayveR80 -- 12 Nisan 2009; 22:03:13 >

• Bende 2.el aldım bitana bakalım nasıl olacak.
  • Hayırlı olsun, kaça aldın? Birde G27 lafı geçiyor forumlarda, genel itibari ile şekli şemali aynı ürünün G25 ile, ama direksiyon simidinde farklılıklara gitmişler. Bu G27 hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Hayırlı olsun, kaça aldın? Birde G27 lafı geçiyor forumlarda, genel itibari ile şekli şemali aynı ürünün G25 ile, ama direksiyon simidinde farklılıklara gitmişler. Bu G27 hakkında bilgisi olan var mı?

Vay g27 ha.Hiç duymamıştım.Pedallara ff koyucaklar mı acaba
  • Görüntüde sadece direksiyona 6 düğme eklenmiş.

http://www.planetadejuego.com/nuevo-logitech-g27
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Hayırlı olsun, kaça aldın? Birde G27 lafı geçiyor forumlarda, genel itibari ile şekli şemali aynı ürünün G25 ile, ama direksiyon simidinde farklılıklara gitmişler. Bu G27 hakkında bilgisi olan var mı?

300 :)
  • İstanbul'da bu cihazı test edeceğimiz bir yer var mı? Oynayacağımız yani? Anlata anlata bitiremiyor insalar, bari 2 tur atıp görelim :)
  • hayırlı olsun kaça aldın acep?
  • 300 e almış,iyi almışsın hocam.Bana da lazım bir tane acil olarak
  • Valla ben daha tadını çıkartamadım. Nasipse yarın gelecek PTT kargo ile :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis403

Valla ben daha tadını çıkartamadım. Nasipse yarın gelecek PTT kargo ile :P

Test drive unlimited akar...
    Hayırlı olsun kardeşim.Bende aldım taa ne zmn öss var diye elimi sürmüyorum.Bende yazın inş yeni sistem de alıcam süper olucak.
  • Arkadaşlar merhaba, G25 kullananlardan ufak bir ricam olacak. Bu cihaz masama olur bu diye bakıyorum, resimdeki alan kaç cm acaba? teşekkürler.
    Ek: Birde alttaki kulak kaç cm'e kadar sıkıştırılabiliyor masaya? Yani masanın kalınlığı en az kaç cm olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 18 Nisan 2009; 19:55:48 >

• @truva1975,

cizmis oldugunuz yer 12 - 12,5 cm civarinda. masanin ince olmasi cok bir seyi degistirmiyor aslinda, alttaki tutamaclarin uzerinde cikarilip takilabilen ek bir parca daha var, sizin alintiladiginiz fotografta cikarilmis durumdalar.
  • Çok teşekkürler, epey darmış rahatlıkla benim bilgisayar masasına uyar.
  • Yapıyosa yapıyosa Logitech yapıyor be .. Bu ürünü aylardır inceledikten sonra ve olumsuz bir yoruma rastlamadığımdan bu ay sonu almayı düşünüyorum. Araba meraklısı olanların birebir zevkini tatmin edecek seviyede bir ürüne benziyor. Acaba bu ürünü kullanıpta debriyaj pedalının işleviyle oynanılabilen bi oyun tavsiye edebilirmisiniz? Debriyajsız olmaz aragaz vurmak lazım :)

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.