Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be oh be !! arkadaşlar para sıkıntısı çekiyordum sonunda iddaa'dan parayı kırdım 2.000 liram var şuan bunun 1000 lirasını ekran kartına 1000 lirasınıda bu G25'e ayırmayı planlıyorum.taksimdeki vatan pc'de bulunuyomu acaba bu alet ?
  • bulunur herhalde de 1000 lira değil bu tahminen 600 liraydı tam fiyatı hatırlamıyorum ama o civardaydı
  • Logitech G25 ile Colin McRae Rally Dirt oyununu oynayacağım, ama H vites özelliğini kullanamıyorum. Acaba oyun mu desteklemiyor yoksa farklı bir yerden ayarı falan mı var? Ya da patch gibi bir şeyle oyuna H vites desteği eklenebilir mi?
  • sitede biraz araştırma yapın,LFS2 için direksiyonun nasıl ayarlanacağını anlattığım bir konu mevcut...
  • hadi bakalım iyisiniz araştırmayın buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_22721059/tm.htm
  • arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var kafayı yicem...
    logitech DFP direksiyonum var başka dandik bi direksiyonun pedallarından birini debriyaj yaptım,ayrıca vites olayını da logitech wingman force 3d ile çözdüm. tabi ffshifter programı kullanarak. ama lfs de şöle bi problemle karşılaşıyorum. vites ayarlarını yaptım seceneklerden debriyaj da tamam oyuna giriyorum turbo olmayan düz bi araba alıyorum gayet güzel çalışıyor vites debriyaj. ama yarışlarda fxo gtr kullanıyorum ve onu aldığım zaman vites çalışmıyor. sadece fxo gtr da değil hiçbir gtr modelinde çalışmıyor..nedeni nedir acaba ???
  • Teknosa'da 549tl, axess karta vade farksız 12 taksit.
  • dostum inanılmaz birşey bu bunu bulmalıyız HEMEN :)
    quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

ortalığı biraz bulandırayım...
    McLaren mp4-22 nin direksiyonu...
    sanırım g25 üzerine yapılmış...
    bizim rfactor f1 liginden bi arkadaşın canavar gibi direksiyonu...
    ligden ayrıldı ve ben sorularımı soramadan...
    nerden alırım nasıl bulurum bilen varsa söylesin lütfen..

• arkadaşlar.bende g25 var. 1 yıllık.ama kutusunu attım.üzeri halen deri kokuyor.yaklaşık 1 ay kullanıp sonra kaldırmıştım.almak isteyene satabilirim.
  • Fiyat ne düşünüyorsun, faturası var mı ?
  • Arkadaşlar oynayabileceğimiz debriyaj destekli oyun varmı acaba ? Var mı bilen..
  • Önceki sayfalar bakarsan birkeç kere yazıldığını göreceksin. Tam verimle çalışan oyunlar var.
  • Valla GTR2 Life for speed diyolar genelde ama debriyaj destekliyomuki bunlar? senin onerebilecegin oyunlar neler arkadasim paylasirmisin rica etsem.?
  • lfs tam destekliyor debriyajı,basmadan vitesler geçmiyor,ama gtr2 de öyle bişey yok kalkşta işe yarıyo debriyaj okdar,vites değiştirmeleri için debriyaj istemiyor o yüzden hiç sarmadı beni gtr2 race07 gtr evo zımbırtıları,şeytan diyo al bi ps3+full hd tv+gt5+g25 bak keyfine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozok -- 24 Mayıs 2009; 17:31:45 >
  • lfs oynamaya calistim solaytekin arkadasimizida verdigi ayarlari yaptim fakat arabayi bir turlu hareket ettiremedim ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebozok

lfs tam destekliyor debriyajı,basmadan vitesler geçmiyor,ama gtr2 de öyle bişey yok kalkşta işe yarıyo debriyaj okdar,vites değiştirmeleri için debriyaj istemiyor o yüzden hiç sarmadı beni gtr2 race07 gtr evo zımbırtıları,şeytan diyo al bi ps3+full hd tv+gt5+g25 bak keyfine

Gtr2 debriyaja tam destek vermiyor,basmadan vites geçiyor ancak debriyajla oynamak tur zamanlarında büyük fark yaratıyor özellikle frenej sırasında...
  • Teknosa'daki 12 taksit 549 liralık fiyat, maalesef yerini 10 taksit 699 liraya bıraktı.
  • bende g25 aldım momo racing de vardı aradaki farkı hissettiriyo bencede

şuanki oynularım;

nfs undercover
    colin mcrea dirt
    race driver grid

var bunların dışında bana tavsiye edebileceğini zoyunlar neler fakat grafikler çok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultimate_QzaN

bende g25 aldım momo racing de vardı aradaki farkı hissettiriyo bencede

şuanki oynularım;

nfs undercover
    colin mcrea dirt
    race driver grid

var bunların dışında bana tavsiye edebileceğini zoyunlar neler fakat grafikler çok önemli

Kesinlikle Test Drive Unlimited Debriyaj olsun , araba ilerlerken direksiyonun kendisini toplaması olsun, H Shifter düz vites olsun her şeyi destekliyor. Oynadıklarım arasında en gerçek kullanım hissini bunda alıyorum. Ayrıca sana Dirt de kullanım rahat geliyor mu? Ben hiç rahat edemedim. Tepkisi diğer oyunlardaki kadar hızlı değildi sanki, açıkçası hakim olamadım arabaya asfaltta biraz rahat denebilir sadece...
  • Ha bir de kaça aldığını sorabilir miyim? Ne zaman ayrıca?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.