Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LFS, GTR 2 ve her ne kadar ben denememis olsam da TDU ve RFactor gayet keyif alinabilecek oyunlar olarak gosteriliyor. Kotu konfigurasyona sahip bir laptop'um oldugu icin ben su aralar eski oyunlari oynayabiliyorum. CMR4'u de denedim fakat force feedback'in cok basarili oldugu soylenemez; bir diger denedigim oyun da Richard Burns Rally ancak onun icin daha 40 firin ekmek yemem lazim. Su an icin LFS ve GTR 2 benim icin gayet tatmin edici diyebilirim.
  • Bu ürünü yurtdışından getirtebilir miyiz? Evetse cevabınız , nasıl ?
  • Getirtebilirsiniz, ebay olsun cesitli alisveris siteleri olsun urun bulunabilir, ancak hemen hemen %100 ihtimalle gumruge takilir ve cok masrafi olur, tahmin ediyorum Turkiye fiyatindan daha fazla odemek zorunda kalirsiniz. Ha tabi bir tanidiginiz yaninda getirebilirse is degisir, ancak urun 10 kilo geliyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabolus79 -- 19 Nisan 2009; 23:22:07 >
  • Yurtdışı fiyatı ne durumda bunun arkadaşlar?
  • Avrupa geneli 200-250€ civarinda fiyatlar, Ingiltere 150-160£, Amerika icin de 250-300$ arasi yanilmiyorsam. Bir kac gundur yabanci forumlardan edindigim bilgiler bu yonde. Kesin fiyatlar icin google en iyi dostunuzdur.
  • süper bı alette çok pahalı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercn7

quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Ben böyle şey görmedim.

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

adan çoşmuş resmen yaw :S monitörlere bak hele

bu bu şekil satılıyomu yoksa kendimi yapmış...

• Bunlarda modlanmış g25ler...

• quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Bunlarda modlanmış g25ler...

ben orjinalliğini bozmak istemem şahsen.Ama cesaret edebilsem birtek şey yapardım.Pedalları tersine çevirirdim.Yani gerçek arabadaki gibi yapmaya çalışırdım.Gerçi bmw lerin gaz pedalı bu şekil de genelde üst kaynaktan tutturuluyor.

• Arkadaşlar G25 elime geçti. LFS İçin ayarları verebilecek var mı?
  • İKİNCİ EL GARANTİLİ UYGUN FİYATA ARIYORUM ARKADAŞLAR BULURSAM ALACAĞIM
  • arkadaşlar bu koltukla nasıl sizce koltugu araştırdım fiyatı 700-1000 tl arasında

• Direksiyonu aldık, koltuğu eksik kaldı
  • Arkadaşlar bu direksiyonda çok güzel.Tabi bir g25 etmez ama yinede çok güzel bir direksiyon.Pc ile uyumludur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar bu direksiyonda çok güzel.Tabi bir g25 etmez ama yinede çok güzel bir direksiyon.Pc ile uyumludur...

Bunun için ps2 ve ps3 uyumlu deniyor, pc lafı geçmiyor sitesinde.

Specifications
    System Requirements

o PlayStation®2 computer entertainment system
    o PLAYSTATION®3 computer entertainment system

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/wheels/devices/4172&cl=roeu,en

• çeşitli driverlarla pc için uygun hale getiriliyor
  • Arkadaşlar bende bır adet g25 aldım fakat kırmak uzereyım cunkı ne LFS serisi nede ıcınden cıkan rfactor oyunlarında ayarı tutturamıyorum bırısı bana ayrlaranın ss yollaya bılırmı Allah rızası ıcın ozellıkle LFS kanser etti benı oncekı ss lere baktım fakat bastan anlatan olursa gercekten cok makbule gecer sımdıden tsk ederm
  • arkadaşlar G 25 te geri vites çalışmıyor nedeni ne olabilir sizce başına böyle bişe gelen war mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: varolbey

Arkadaşlar bende bır adet g25 aldım fakat kırmak uzereyım cunkı ne LFS serisi nede ıcınden cıkan rfactor oyunlarında ayarı tutturamıyorum bırısı bana ayrlaranın ss yollaya bılırmı Allah rızası ıcın ozellıkle LFS kanser etti benı oncekı ss lere baktım fakat bastan anlatan olursa gercekten cok makbule gecer sımdıden tsk ederm

bende aynı dertten muzdariptim bıraktım artık ayar yapmayı zaten gt5p oynayınca diğer oyunlar gerçekten zevk vermio bilginiz olsun
  • Azmetttım yapıcam sonra oynayayıp kırıp atıcam kırılmıs vazıyettekı ss leride buraya koyucam
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.