Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün ps3 için teknosada yakından inceledim de gerçekten çok kaliteli ve güzel bir ürün.en kısa zamanda alıcam inşaallah..
  • hocam masan süper sistemler falan dolu ama monitor yakışmamış gibi 24" iyi giderdi o pc sistemine
  • Hocam o bilgisayarı gördükten sonra kendi bilgisayarıma bir şey demiyorum artık
  • sizce g25 i alayımmı yoksa g27 yı beklemelimiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

sizce g25 i alayımmı yoksa g27 yı beklemelimiyim

Yeni Feedback ler eklemedilerse iki tane tuş ve çok az görüntü farkı için beklemene gerek yok bence. Ama neler farklı olacak onu bilmiyorum. Değişikliklere fiyatın değip değmeyeceği de belli değil. Ama en azından bir çıkmasını bekleyebilirsin çok uzak bir tarih değilse.
  • Sana bağlı, G27 henüz ne gibi yeniliklerle gelecek pek belli değil. Yıl sonu gibi satışa başlanacak diyen var , GT5 ile aynı dönemde satışa çıkcak diyen var. Belirsizlik sürüyor. Ayrıca kim bilir fiyatı ne olacak, buraya ne zaman gelir oda ayrı muamma. Karar senin. Beklerim diyorsan alma şimdi, ama en az 7-8 ay zamanı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

sizce g25 i alayımmı yoksa g27 yı beklemelimiyim

kaynagın varsa yerınde olsam hıc beklemezdım gıder g25 alırdım
  • arkadaşlar bir sorum olacak:
    Euro Truck Simulator gibi kamyon-tır oyunlarında vites ayarlaması filan nasıl yapılıyor??12-14 viteslere uyarlama nasıl oluyor 6 vites ile??
    yazılanlara göre bazı arkadaşlar epey uğraşmış ince ayarla filan.. gerçekten oyunlarda uzunca bir süre ayarlarıyla uğraşmakmı gerek??
  • g27 de görünen farklar: direksiyon üzeri devir gösterge ledi+6 buton+araç ışıklarını kontrol özelliği..

http://www.pckoloji.com/haberler/9691-huzurlarinizda-logitech-g27-direksiyon-seti.html
  • Ben Euro Truck ve Hard Truckta vitesleri manuel yapmayı başaramadım. Zaten oyunun 1. , 2. vitesi şu tuşa ayarla gibi bir özelliği yok. En azından ben görmedim o yüzden Tiptronik olarak yada direksiyonun yanlarındaki kulakçıklardan yarı otomatik kendimiz değiştirebiliyoruz. Öğrenirsen bütün vitesleri düz yapmayı lütfen burada paylaş ben de yapmak isterim. Kolay gelsin...
  • ETS de vitesleri tuşlara atama gibi özellik yok..automatic ve manual olarak iki seçenek var sadece..
    ama kamyonlar için direksiyon dönüş açısının fazla olması gerektiğini (500 civarı) oynayan arkadaş yazmıştı eski sayfalarda....
    MOMO'da böyle bir durum olmadığına göre kamyoncular G25i daha çok tutar galiba..
    belki ilerde Ring Roll çıkarsa detaylı destek verir bu sete..

edit: imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 20 Temmuz 2009; 22:52:58 >
  • %100 destek varmesi lazım hem Tır oyununa hem de logitech e büyük katkısı olur, sadece bunun için alanlar bile çıkabilir, tam anlamıyla simulator o zaman olur. Sanki zor bişey anlaşın uygulayın kardeşim.
  • arkadaşlar g25 satmayı düşünen varsa pm den ulaşabilirler..
    uzun araştırmalarım sonunda momo yada DFP yerine g25 te karar kıldım..ancak sıfırı dolardan dolayı epey yüksek..
    az kullanılmış ikinci el arıyorum...
    bu arada kutusuzurunler.com diye bir site var burada görünüyor 430 lira olarak...sadece kutusu hasarlıymış..sizce güvenilirmi?alışveriş yapan varmı burdan?
  • ETS ve Haulin de 1-2-3-4-5-6 Şeklinde yani h-shifter şeklinde vites seçeneği yok malesef ek olarak debriyaj özelliği de yok. Fakat Direksiyon ve pedallar manasında bundan iyisini bulamassınız. Tam aradığınız direksiyon budur. Çünkü direksiyon ne kadar dönüyorsa oyun içi direksiyon da o kadar sonuna dek dönüyor. Ayrıca virajlarda savrulma hissini sonuna kadar hissediyor ve kasislerde direksiyon duruma göre tepki gösterip titriyor. Sizde ona göre kontrol sağlıyorsunuz. Gerçekten harika bir makine. Diğer oyunları yazmama gerek bile yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis403

ETS ve Haulin de 1-2-3-4-5-6 Şeklinde yani h-shifter şeklinde vites seçeneği yok malesef ek olarak debriyaj özelliği de yok. Fakat Direksiyon ve pedallar manasında bundan iyisini bulamassınız. Tam aradığınız direksiyon budur. Çünkü direksiyon ne kadar dönüyorsa oyun içi direksiyon da o kadar sonuna dek dönüyor. Ayrıca virajlarda savrulma hissini sonuna kadar hissediyor ve kasislerde direksiyon duruma göre tepki gösterip titriyor. Sizde ona göre kontrol sağlıyorsunuz. Gerçekten harika bir makine. Diğer oyunları yazmama gerek bile yok sanırım.

direksiyon arkası kulakçıklardan değişiyormu vites?

• Evet
  • arkadaşlar an itibari ile g25i almış bulunmaktayım. denediğim oyunlar test drive ve dirt. test drive gerçekten çok gerçekçi ancak dirtte bırakın turu tamamlamayı arabayı yolda zor tutuyorum. birde sorum olacak g25 ile gelen yazılımda bir dolu ayar var bunların ne işe yaradığını anlatan bir rehber falan bulabilirmiyim. tabiki türkçe.
  • G25 aldım sürücüyü kurdum ama direksiyonu bir türlü çalıştırmadım direksiyon tuşları çalısıyor ama direksiyonu çevirdiğimde arab dönmüyor , PS2 e taktım yine aynı sonuç acaba nerde eksik bişi yaptım yada ayarları nasıl olmalıdır lütfen acil cevap verin kafayı yiycem
  • Her oyunun içinde direksiyon ayarları var, ayarlaman gerek. Hangi oyundasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

G25 aldım sürücüyü kurdum ama direksiyonu bir türlü çalıştırmadım direksiyon tuşları çalısıyor ama direksiyonu çevirdiğimde arab dönmüyor , PS2 e taktım yine aynı sonuç acaba nerde eksik bişi yaptım yada ayarları nasıl olmalıdır lütfen acil cevap verin kafayı yiycem

"Logitech Gaming Software" adlı programı indirin ve kurun.Direksiyonuzu istediğiniz derece dönüş açısına ayarlayın ve istediğiniz tuş atamalarını yapın.Ve ya oyun içinde CONTROLLER bölümünde "klavye" yerine "direksiyon" seçeneğini seçip tuş ataması yapabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.