Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende g25 var. Bu konsol xbox36 ya uyarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carizma500

arkadaşlar bende g25 var. Bu konsol xbox36 ya uyarmı?

maalesef xbox360'da oynayamazsınız.
  • teşekkürler :)
  • Ben G25'i bir yerde test etmiştim bir ara.Bilgisayara bağlı deği boşta iken.

Direksiyon çok sertti.Aynı derecede pedallar da çok sertti.Acaba bunlar oyun içinde yumuşuyor mu? Gerçek araba hesabı...

Bide bu F1 yarışlarında arabalarda direksiyonlar 90 derece döner 90 derecelik dönmesi için bir ayar var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Ben G25'i bir yerde test etmiştim bir ara.Bilgisayara bağlı deği boşta iken.

Direksiyon çok sertti.Aynı derecede pedallar da çok sertti.Acaba bunlar oyun içinde yumuşuyor mu? Gerçek araba hesabı...

Bide bu F1 yarışlarında arabalarda direksiyonlar 90 derece döner 90 derecelik dönmesi için bir ayar var mıdır?

"Logitech Gaming Software" adlı program ile dönüş açısı ve sertlik derecesi isteğe balı olarak değiştirilebiliyor
  • Dolar düşse 1 tl ye o zaman süper olur işte ama nerde şimdi pahalı ya
  • Evet şimdi çokkk pahalı Dolar 1TL olduğu günlerde almalıydım.
  • almayı bende düşünüyordum çok güzel fakat bir süre sonra alan kişilerin %70 i sıkılıyor
    o yüzden o akdar para saymaya gerek yok demiştim ikinci planda momoyu düşündüm
  • Test drive unlimited en iyi g25 ayarlarını yazabilcek olan var mıdır:)?
  • az bile 32 sayfa
  • @Tembeladam buyur benim ayarlarım bu. Belki daha iyisi elde edilebilir, fakat ben memnun şekilde oynuyorum. Bir de logitech profiler programında direksiyon dönme derecesi 200.

• Çok saol ben 900 derece kullanıyordum 200 az geldi ama deniyim olmadı başka dereceleri dener doğru yolu bulurum senin ayarlarla
  • Alıştığın için rahat oynayabilirsin fakat bu tür hızlı ve yarış oyunlarında standart 200 sarırım. Ben daha fazlasını denemiştim bu oyunda keskin viraj dönerken zor oluyordu. Döndür babam döndür ama tabi 290 falan fena olmadan kullanılabilir.
  • Ben 500 derece ile oynuyorum gayet güzel ve gercekci oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

almayı bende düşünüyordum çok güzel fakat bir süre sonra alan kişilerin %70 i sıkılıyor
    o yüzden o akdar para saymaya gerek yok demiştim ikinci planda momoyu düşündüm

Driving Force GT neden düşünmediniz? g25 ten tek eksiği debriyaj+6 kanallı vites
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=16821187038

• Bende Yeni Bi Momo Aldım...Alışmaya çalışıyorum..Şimdilik Haulin e takılıyoruz..ilerleyen zamanlarda başka oyunlarda oynarım inşallah...
  • g25 iyi güzelde az önce baktım exa da 700 tl yazıyor.Fiyat çok yüksek bu fiyata ps3 alırsın.
    Ama en iyisi önce ps3 sonra g25 almak
  • arkadaşlar önceki işletim sistemimde vista 64 tü virüs bulaştı formatlamak zorunda kaldım formatlayana kadar şahane çalışan momo nun feedback i formatlamadan sonra yine aynı işletim sistemini yüklemem rağmen şiimdi verimli çalışmıyor sebep nedir acaba driver olarak 5.04 vista 64 bit i kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim feed back siz momo tuzsuz yemek gibi olmuyo
  • arkadaşlar sorun driver sorunuymuş 5.04 sürümü yerine 4.60 sürümünü yükledim sorun çözüldü
  • 5.04 sürüm kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım...Driving Force Gt....
    xp-sp3 32 bit...
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.