Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vitesimin sertliğini artırmak için vites kutusunu açtım ve sertleştirirken iki kablo yerinden çıktı.Geri taktım ama aleti kullanmaya başlıyınca vites kafayı yiyor.Sağa hafif elleyince 1.vites oluyor filan.İstanbul'da nerede tamir ettirebilirim?Nolur yardım edin.Tamir olmazsa üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito

Arkadaşlar Vitesimin sertliğini artırmak için vites kutusunu açtım ve sertleştirirken iki kablo yerinden çıktı.Geri taktım ama aleti kullanmaya başlıyınca vites kafayı yiyor.Sağa hafif elleyince 1.vites oluyor filan.İstanbul'da nerede tamir ettirebilirim?Nolur yardım edin.Tamir olmazsa üzülürüm

güzelim aleti niye karıştırdınki anlamadım.....ben sattım şimdi pişmanım olsada oynasam yeterki olsa ama öyle delilik yapmam sertleştiricem diye vitesi...
  • ben aldığım fiyata 450 liraya satmıştım geçen sene,şimdi kaç para,çok pişmanım.
  • Arkadaşlar Need For Speed SHIFT'i ve LOGITECH G25'i kurdum oyuna girdim ve ayarlara girdim.. Auto Shifting'i off yapıp vitesi manuel yaptım. Fakat hala debriyaja basmadan vites geçiyor. Debriyaj destekleyecek diye okumuştum. Bir fikri olan var mı ya da en iyi logitech g25 ayarları olan..

Teşekkürler..
  • bu alet süper bişi de çok pahalı.bunun yerine gene logitech ten kaliteli max 150tl bi direksiyon var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

Arkadaşlar Need For Speed SHIFT'i ve LOGITECH G25'i kurdum oyuna girdim ve ayarlara girdim.. Auto Shifting'i off yapıp vitesi manuel yaptım. Fakat hala debriyaja basmadan vites geçiyor. Debriyaj destekleyecek diye okumuştum. Bir fikri olan var mı ya da en iyi logitech g25 ayarları olan..

Teşekkürler..

Ben de oynarken debriyaja basmadan viteslerin geçtiğini gördüm, ayrıca direksiyonun yanındaki kulakçıklar da işe yarıyordu. Pek ayırmamışlar oyunda vitesleri sanırım. Ancak sanki debriyaja basınca vites daha hızlı geçiyor. Tam emin değilim ama bana öyle geldi. Çok az bir fark olsa da fark yaratmaya değer olabilir. Test drive kadar destek veren pek çıkmadı. Ancak yine de G25 ile shift baya zevkli oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan
    Driving Force GT neden düşünmediniz? g25 ten tek eksiği debriyaj+6 kanallı vites
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=16821187038

Driving Force GT vitesi ileri geri mi sadece? Ayrıca debriyaj var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novaroma -- 30 Eylül 2009; 23:01:45 >
  • GT sadece ileri ve geri vites şeklinde ve debriyajsız...
    bence hiç gerek yok debriyaja filan...zaten TDU harici destekli oyun bulunmuyor..
  • quote:

GT sadece ileri ve geri vites şeklinde ve debriyajsız...
    bence hiç gerek yok debriyaja filan...zaten TDU harici destekli oyun bulunmuyor..

Gerek yok gibi birşey olamaz, debriyaj ve 6 lı manuel vites çok ayrı bir zevk ve kalite katıyor ancak tabiki aradaki fiyat farkı değerlendirilince GT seçilebilirliği yüksek bir direksiyon. İleri geri olsa da vites ihtiyacını karşılıyor ve 900 derece olması da ayrı bir güzellik, TIR oyunlarına desteği arttırmış oluyor. O fiyatı hak ediyor gibi gözüküyor. Force Feedback performansını ve kalitesini bilemiyorum. Ancak desteklediklerinde PC nin yazmaması çok ilginç. Yorumda okudum yazmıyor PC desteği, destekleyen bir ürün yapıp da yazmamak nasıl bir akıl bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 1 Ekim 2009; 1:27:17 >
  • quote:

Olur mu canın gerek yok diye bişey? neden yapsın o zaman adamlar herhalde gereksiz kişiler çalışıyor logitech te...

tdu
    gtr bütün serileri
    nfs shift

bu oyunlar debriyaj desteği bulunmaktadır bizzat oynuyorum...
  • nfs shift basmadan da geçiyor ve kalkıştada debriyajsız kalkabiliyor.Debjiyaj desteği kapalı.Başka bir ayar mı yapıcaz?
  • Orijinalden alıntı: Barzo1905

Olur mu canın gerek yok diye bişey? neden yapsın o zaman adamlar herhalde gereksiz kişiler çalışıyor logitech te...

tdu
    gtr bütün serileri
    nfs shift

kardeşim altı üstü 3 oyun işte...
    aradaki 400-500 lira farka değmez...(para gani ise istisna...)
    sonuçta fiyat/performans ürünü değil g25...ancak gt kesinlikle bu seviyede bir set...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

Arkadaşlar Need For Speed SHIFT'i ve LOGITECH G25'i kurdum oyuna girdim ve ayarlara girdim.. Auto Shifting'i off yapıp vitesi manuel yaptım. Fakat hala debriyaja basmadan vites geçiyor. Debriyaj destekleyecek diye okumuştum. Bir fikri olan var mı ya da en iyi logitech g25 ayarları olan..

Teşekkürler..

Ben de oynarken debriyaja basmadan viteslerin geçtiğini gördüm, ayrıca direksiyonun yanındaki kulakçıklar da işe yarıyordu. Pek ayırmamışlar oyunda vitesleri sanırım. Ancak sanki debriyaja basınca vites daha hızlı geçiyor. Tam emin değilim ama bana öyle geldi. Çok az bir fark olsa da fark yaratmaya değer olabilir. Test drive kadar destek veren pek çıkmadı. Ancak yine de G25 ile shift baya zevkli oynanıyor.

Evet kardesim .. Debriyaja basıp daha hızlı geçme olayını ben şöyle çözdüm. vites atarken gazdan çektiğinde de aynı şey oluyor yani debriyaj işlevsiz. Need For Speed Grafik olarak çok iyi ama ben daha iyi bekliyorum GRID bana daha büyük bi haz vermişti. need for speed de o tadı bulamadım artık başka oyunları beklyeceğiz. Ha unutmadan arabalar süper :)

• Toplum baskısı olmasa bende alıcam. "para benim değilmi kardeşim size ne " : )
  • G25 ile sorunsuz NFS Shift oynayan var mı? Bende eğer fren pedalına basmazsam menüde sanki hep yukarı yön tuşuna basıyormuşum gibi takılı kalıyor yardımcı olabilecek var mı.
  • Direksiyon simidini ortalayıp öyle yap ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Direksiyon simidini ortalayıp öyle yap ayarları.

Direksiyonda sorun yok yani normal şekilde dönüyor ama fren pedalı çalışmıyor, siz oyna girerken logitech profiler i çalıştırıyor musunuz?
  • Direksiyon simidi yön tuşları gibi görev yapıyor, sağ sola çevirirsen menüde yukarı aşağı gidip geliyorsun. O yüzden direksiyon simidini ortalayıp ayalarını öyle yap. Profili açıp oyuna giriyorum, bende fren sorunu yaşanmadı. Ayarlarda otomatik olarak 2 tane G25 ayarı geliyor, ayrılmış pedal ve birleşik pedal ayarlı olarak, onu kendine göre tercih yaparak dene.

Ek: logitech yazılımından fren pedalını kontrol etmişsindir muhtemelen, birde oyun içinde fren pedalını kendin ayarla , ama zaten denemişsindir sormadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 4 Ekim 2009; 12:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Direksiyon simidi yön tuşları gibi görev yapıyor, sağ sola çevirirsen menüde yukarı aşağı gidip geliyorsun. O yüzden direksiyon simidini ortalayıp ayalarını öyle yap. Profili açıp oyuna giriyorum, bende fren sorunu yaşanmadı. Ayarlarda otomatik olarak 2 tane G25 ayarı geliyor, ayrılmış pedal ve birleşik pedal ayarlı olarak, onu kendine göre tercih yaparak dene.

Benim işletim sistemi 64bit olduğundan profiller ın cd de gelen değilde sitesinden indirdiğim yeni versiyonunu kullanıyorum acaba sorun bundan kaynaklı olabilir mi? direksiyonu çevirdiğimde hiç bir etki olmuyor menüde.Esas sorun fren pedalına basınca menüde yön tuşlarıyla rahatça seçim yapabiliyorum aksi halde sürekli yukarı basıyormuşum gibi davranıyor her şeyi denedim ama frene basmayınca normale gelmiyor

• Bende vista x64 kullanıyorum, sitesinden son sürümü indirdim kullanıyorum. ( version 5.04.110 )
    Bence onu sil, tekrar yüklerken ayarlarını yeniden yap kurulum aşamasında, ama eğerki sorunu sadece shift oyununda yaşıyorsa ona birşey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.