Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi tekrar baktım 15 gün önce yeni driver yayınlanmış. versiyon 5.08 - 22.09.2009.

Software:

# Title: Logitech Gaming Software
    # Software Version: 5.08
    # Post Date: 09/22/2009
    # Platform: Windows Vista
    # File Size: Approximately 13 Mb

Download Instruction

Release Notes:

* Mouse clicks can now be assigned to a device button correctly
    * Added support to allow more than one mouse assignment commands to be played at a time
    * Software should now install correctly in some unicode Windows
    * User can now turn off panel lights for G940 in custom game control panel
    * Support G940 ministick manual calibration
    * Better support for G940 resume from suspend

Profile Added:

* Bionic Commando (Steam)
    * Brothers in Arms- Hell's Highway
    * Call of Duty 4
    * Call of Duty World at War
    * Crysis
    * DCS Black Shark
    * Enemy Territory - QUAKE Wars
    * Fallout 3 (steam)
    * Wanted: Weapons of Fate
    * Far Cry 2
    * FEAR 2
    * Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
    * Left4Dead
    * Legendary
    * Mass Effect
    * Medal of Honor: Airborne
    * Night at the Museum 2
    * Rainbow Six Vegas 2
    * Stalker: Clear Sky
    * Wheelman

EK: Bu profile'de adı geçen oyunlarla, direksiyonun ne alaksı var onu çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 4 Ekim 2009; 12:50:08 >

• Sorun sadece NFS Shift de yaşadım, birde bu driveri deneyeyim , ilgilendiğin için teşekkürler.
  • ben varım sorunsuz oynayan shift'i, sitesinden en son sürücüsünü kur düzelecektir sorunun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

ben varım sorunsuz oynayan shift'i, sitesinden en son sürücüsünü kur düzelecektir sorunun...

Tamam hallettim, logitechin sitesinden son sürüm driveri kurunca düzeldi.
  • merhaba arkadaşlar bu direksiyon seti xbox 360 takılır mı?
  • Need for speed shift oldukça iyi bir simulasyondur. Debriyajı destekler. Fakat farkı bilmeniz gerekiyor. Manual clutch seçildiğinden kullanılan araba önem kazanır. Eğer kullandığınız araba sıralı vites ise debriyaj önemini yitirir sadece kalkışta önemlidir. Vites değiştirirken gerek yoktur. Ama kullandığınız araba vites sistemi h-shifter ise vitesi debriyaja basarak atmalısınız çünkü bunu yapmadığınızda vites takılarak geçer araba sürat ve devir kaybına uğrar ve bunu da arabayı kullanırken hissedersiniz. Arabanın vites sayısının yazdığı yerde kırmızı yanıp söner ve garip bir çatırtı sesi gelir. Kullandığınız arabanın hangi tür vites sistemi kullandığını aracın içinde kamerayı döndürerek görebilirsiniz. Çünkü nfs shift de arabaların hangi tür vites sistemi kullandığını gösteren bir araç tanıtım sistemi yok ne yazık ki.
    Ayrıca piyasa bulunan gran turismo ve forza gibi oyunlar gerçek hayatta ki hız hissini veremiyorlar. Gerçek hayatta 200km ile giderken korkarsınız bu hız hissi ürkütücü olmaya başlar 250km den sonra fakat bu hisse en yakınını need for speed shift veriyor. Gran turismo ve forza da arabalar 200 ile giderken 70,80km ile gidiyor gibi yavaş ilerliyorlar. Bu diğer oyunlarda gerçek sürüş deneyimi diyorlar ama takla bile atamıyorsunuz araba yere yapışık gidiyor. Gerçek sürüş deneyimine en yakınını gtr evolution ile yaşarsınız, ama hem görsellik hemde de gerçeklik arıyorsanız nfs shift oynayın.

• debriyaj nfs shifte kullanılmıyor gene debriyajsız geciyor...g25 ayarı nasıl yaptınız sanırım ben düzgün bir ayar yapamadım ayarlarınızı yazabilir misiniz? :)
  • driving menusunden tek tek yazılırsa menu sırasına göre ayarlar daha iyi anlayışlı olucak var mı iyi bir ayar yapan acaba ????
  • bir sorum daha var neden nitro kullanamıyorum g25 ile beyaz gözüküor ve hiç bir tuş nitroyu çalıştırmıyor...var mı bu soruları net cevaplayacak biri
  • selam arkadaşlar, yakında bende G25 sahibi olmayı düşünüyorum inşallah.
    aslında ucuzlamasını bekliyordum ama gördümki ucuzlamaya niyeti yok
    artık 700 liraya razıyım, hayırlısıyla alıp kullanmak istiyorum.

ama bir sorum olacak, gördüğüm kadarıyla USB bağlantılıymış değilmi?
    laptop kullanıyorum, USB harici birşey çıkarsa sap gibi kalırım :S
    çünkü izlediğim videolar, internette okuduklarım vs. hep masaüstü pc kullanıcılarındandı.
    bunun sebebi tabiki oyun tutkunlarının desktop kullanması, biliyorum ama yinede aklımda soru işareti kalmasın.
    (bu saatte geçmiş 22 sayfayı okumaya erindim, daha önce açıklayan varsa kusura bakmasın okuyamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 21 Ekim 2009; 3:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

selam arkadaşlar, yakında bende G25 sahibi olmayı düşünüyorum inşallah.

çünkü izlediğim videolar, internette okuduklarım vs. hep masaüstü pc kullanıcılarındandı.
    bunun sebebi tabiki oyun tutkunlarının desktop kullanması, biliyorum ama yinede aklımda soru işareti kalmasın.
    (bu saatte geçmiş 22 sayfayı okumaya erindim, daha önce açıklayan varsa kusura bakmasın okuyamadım)

USB çıkışlı hepsi sorun yaşamazsın ben laptop'da bağladım onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

selam arkadaşlar, yakında bende G25 sahibi olmayı düşünüyorum inşallah.

USB çıkışlı hepsi sorun yaşamazsın ben laptop'da bağladım onu

Laptop icinde sorun çıkmadı ise gercekten iyi.

• sete diyecek laf yok ama gercekten cok pahalı yaw
  • G-25'in 2. el piyasası kaçtan gidiyor acaba???
  • life for speed bekle beni
  • G27 nin inceleme videosunda G25 ile yapılan karşılaştırmada iki ürünün de aldıkları puanlar birbirine çok yakın. Zaten mükemmele çok yakın bi aleti daha ne kadar geliştirebilirsiniz ki:) Benim G27 nin çıkmasına sevindiğim tek taraf G25 in (sıfır ve 2. el) fiyatlarında bi düşüş olacağı ümidi:)
  • G25 i PS 3 te sorunsuz kullanabilir miyiz? o kadar parayı çöpe atmayalım sonra... henüz kimsede yada fotoda görmedim ps3 yorumu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberker

G25 i PS 3 te sorunsuz kullanabilir miyiz? o kadar parayı çöpe atmayalım sonra... henüz kimsede yada fotoda görmedim ps3 yorumu...

tabiki sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin en çok ps3 de kullanılıyodur zaten tahminimce
  • Güzel inceleme tesekkürler.O sete sahip olmak isterdim
  • son durum nedir g25 in fiyatlar 700 civarında çok fazla g27 nasıl peki ne farkları var fiyatı ne kadar olucak vb?

Edit:bir soru daha 2.el piyasası nasıl bu son oyunlarda örneğin shift de çalışıyormu bütün özellikleri istop fln?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 18 Kasım 2009; 20:17:48 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.