Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: whendarkness187

ankara ankamall electro world te
    Logitech G25 200 Ytl,çok eminim kampanya warmış.ben para buur bulmaz alıcam,bişi sorcam g25 in düşük modeli falan warmı,yani eksik bişeyleri olabilirmi? dirt2 koymuslar denemek ıcın oynadım herşey çalışıyor,force feedback falan herşey war

kedidir o kedi.O fiyata 3-4 el değiştirmiş harab olmuş bir g25 anca bulunur.
  • arkadaslar sete sahıbım ama ayarlarını cozemedıgım ıcın zevk alamıyorum. shift ti g25 ile oynıyan arkadaslar ayarları jpeg olarak gonderebılırler mı_?
  • Direksiyon hikaye de senin evdeki sistem sağlammış.Kendini fazla bilgisayar alemine kaptırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ben 2008 şubat ayında almıştım yanlış hatırlamıyorsam hatta önceki sayfalarda aldığım gün buraya attığım mesajlarda var, ben ürünü aldığım vakit fiyatı 420 tl gibi bir şeydi şimdi gördüğüm fiyat inanılır gibi değil 600-700 tl den bahsediliyor gerçekten aşırı derece de pahalı. Umarım fiyatı düşer diyeceğim ama uzun süredir fiyat böyle sanırım.

bunun nedeni dolarin yükselmesi. senin aldigin zamanda dolar daha düşüktü.
    hatta z-5500 bile 450 lira gibi fiyatlara inmişti şimdi ise 700ün altinda bulmak imkansiz. degişen birsey mi oldu ? hayir tek degişen dolarin ziplamasiydi.
  • Burayı görmeden yeni konu açtım biraz önce. Neyse mesajımı buraya kopyalıyorum aynen.

Yaklaşık 1 aydır Logitech G25 kullanıyorum. Bazı sorularım olucak.

1) G25 teki titreşim hakkında bilgi verebilir misiniz? PC de NFS Pro Street'de denedim direksiyonu. Yol dışına çıkınca zangır zangır titriyor. Yani biraz garip geldi bana bu titreşimin şiddeti. G25'i ahşap masaya taktım (aşağıdaki resimdeki masa). Acaba o yüzden mi boyle titriyor? Bir ara resim ve video koyucam titreşimi göstermek için. Masam:

2) Direksiyondaki titreşimi kapatma imkanımız var mı?

İlk sorumdaki titreşim aynı aşağıdaki videodaki gibi oluyor (direksiyon biraz sert titriyor gibi geldi bana).

Sanırım Force Feedback olayı bu. Bunu oyunlarda kapatma şansım var mıdır?

Daha önce 1 tane Asahi 1 tanede Kontorland marka uyduruk direksiyon kullanmıştım O yüzden pek alışkın değilim Force Feedback olayına. Bu konuda beni biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim. Birde şu titreşim olayını kapatabilsem çok güzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 23 Ocak 2010; 2:36:08 >

• Alışık olmayan bünyeleri şaşırtabililyor FFB, çok ağır (şiddetli) geldiyse oyunun kontrol ayarlarından FFB gücünü azaltabilirsin ya da profiler programından ama kesinlikle tamamen kapatma FFB'i, yoksa ne anlamı kalır değil mi ?
  • Alışkın değilim gerçekten FFB zangır zangır inletiyo yaw. Ayarlardan bakayım bi.
  • dostum sanırım sorununu anladım bndede çok zangır zungur titriyordu ve de ayarları sıfıra çektim yine olmuyo diyosan ve G25 in içinden gelen yazılımı yüklediysen güncelini yükle

http://www.logitech.com/index.cfm/441/131&hub=1&cl=us,en?osid=13&selectedFile=0

dostum bu sayfadan OS unu seç sonra da select file dan 32 bit mi 64 mü hangisiyse seç sistemin ondan sonra en güncelini indir sonra ayarlarla tekrar oyna aleti ilk aldığımda vista kullanıodum mesela hiç ayarlarımı algılamıyodu belki sendede öle oluyodur olmasa bile sen yinede güncelle

• Eyvallah Ersel. İndiriyorum yazılımı şimdi

Bu arada bu titreme olayı TDU ve rFactor'da geçerli değil mesela. Pro Street de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 23 Ocak 2010; 10:10:37 >
  • prostreet in ayarlarındaki force feedback çok aşırı yükseltmiş olabilirsin bn 45 te ne 40 ta fln tutuyodum yine sertti düşün artık
  • hayırlı olsun
  • arkadaşlar merhaba size bir şey danışıcam. pc me g25 yazlımını yükledim sonra oradaki sıraya göre usb den bağladım tüm aparatlar bağlı tabi birbirine neyse calibrasyon yapma adımında direksiyon da tık yok. test ediyorum sonra pedallar vites kutusu ve direksiyonun üzerinde bütün tuşlar çalışıyor . ancak direksiyonda sertleşme yok sağa sola çevirince pc de hiç bir algılama yok bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun ürünün garantisi yok. distribtörleri arıyorum admalar gönderin bkarız diyorlar......

bu aşşağıdaki video yurt dışında çekilmiş bir video arkdaş da aynı sorundan yakınmış. vites kutusunn üstündeki power ışığı aynı şekilde ilk başta yüksek bir şekilde yanıyor sonra düşük şekilde yanıyor. tek farkımız beim direksiyon simidim hiç kımıldamıyor tamamen serbest.......

http://www.youtube.com/watch?v=yYzq3cTE2Xk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazozcocuu -- 31 Ocak 2010; 2:45:41 >

• Arkadaşlar lfs de dreksiyon sağ ust kosede ismi yazıyor g25 diye ve pedallara basınca sağ altta haraket var ancak gazı freni seçmek için tıkladığımda gaza basıyorum ancak hıc bır haraket olmuyor.yani kabul etmıyor atamayı yapmıyor.Aynısekılde fren ve debrıyajda.diğer oyunlarda problem yok.Neden olabılır acba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Arkadaşlar lfs de dreksiyon sağ ust kosede ismi yazıyor g25 diye ve pedallara basınca sağ altta haraket var ancak gazı freni seçmek için tıkladığımda gaza basıyorum ancak hıc bır haraket olmuyor.yani kabul etmıyor atamayı yapmıyor.Aynısekılde fren ve debrıyajda.diğer oyunlarda problem yok.Neden olabılır acba.

Belki bu size yardım eder...

http://en.lfsmanual.net/wiki/Options#Wheel.2FJoystick
  • inceleyecek ürünmü kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersl

Belki bu size yardım eder...

http://en.lfsmanual.net/wiki/Options#Wheel.2FJoystick

Malesef ki yabancı dilim yok :)
    Hallettim dreksiyonu yani oldu bu sefer bişeyde ypmadım ancak dreksiyon çok sert zor donderiyorum bide sadece ortalama yapıo virajda araba yanladığında terse kontra vermiyor yanıgeri toplama yapmıyor.Sertliğini halletsem yeter ama ypamadım.win7 kullanıyorum.Ayr ekranıo acılmıyor.Denetim masasından gırdığımde sertlik yarlarını değiştiriyorum ancak kapatıp acınca eski halde duzelmıo yanı.

• 2007 pcnet dergisinde bakmıştım buna kim alır bunu ya diodum orda700tl yazıodu sen almışn :D hayırlı olsun editörün tecihiydi süper bişey hatta en iyisi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

2007 pcnet dergisinde bakmıştım buna kim alır bunu ya diodum orda700tl yazıodu sen almışn :D hayırlı olsun editörün tecihiydi süper bişey hatta en iyisi !

Evet mükemmel birşey.Ben bi arkadaştan aldım 2. el.3 saat falan kullanmamış toplamda.400 tl verdim.ama para olsa 4000 tl bile eder. :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38089032/tm.htm

direksiyon setini satıyorum ilgilenen olursa arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

http://forum.donanimhaber.com/m_38089032/tm.htm

direksiyon setini satıyorum ilgilenen olursa arkadaşlar

güzel fiyat satarsın kısa zamanda umarım.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.