Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar G25'imi satıyorum ilgilenenler için

http://forum.donanimhaber.com/m_39302116/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39302116
  • Herkese selam arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır g25 kullanıyorum. Garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Bu zamana kadar hiç problem çıkarmamıştı ama şimdi durum farklı:
    Vitesi geri vitese atıyorum. ama 6. vitesle aynı şey yapmışım gibi kabul ediyor. Denetim masasından test ettim ordada aynı şeyi yapıyor. Yani sanki hiç bastırmadan 6 ya atmışım gibi.
    Direksiyonun üstündeki iki tuşta neredeyse çalışmıyor. Tüm gücümle bastırırsam ancak görüyor.
    Direksiyonu sağ tarafa doğru döndürürken çok garip bir kuş sesi çıkartıyor. Ses çok şiddetli oldugu için evdekileri rahatsız ediyor.
    Bir oyunu ilk açtığım zaman pedalların hassasiyeti sıfır oluyor. Gaza dokunuyorum sonuna kadar basmış gibi algılıyor. Oyunu 1-2 dk oynadıktan yada durduğum yerde her 3 pedala da 20 şer kaz basıp bıraktıktan sonra normale dönüyor. (her oyunda böyle).
    Sizlere sorum. Sizce bu sorunlar için direksiyonu gafantiye göndermeli miyim? Yoksa kendim de birşeyler yapabilir miyim?

• garanti süresinin bitimine de çok kısa bir süre kalmış bana sorarsan garantiye göndermen en doğrusu olacaktır. elektronik aletlerde çok fazla senin bişeyler yaparak düzeltebileceğin sorunlar oluşmaz yani tecrübelerim bana bunu söylüyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom1000

Herkese selam arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır g25 kullanıyorum. Garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Bu zamana kadar hiç problem çıkarmamıştı ama şimdi durum farklı:
    Vitesi geri vitese atıyorum. ama 6. vitesle aynı şey yapmışım gibi kabul ediyor. Denetim masasından test ettim ordada aynı şeyi yapıyor. Yani sanki hiç bastırmadan 6 ya atmışım gibi.
    Direksiyonun üstündeki iki tuşta neredeyse çalışmıyor. Tüm gücümle bastırırsam ancak görüyor.
    Direksiyonu sağ tarafa doğru döndürürken çok garip bir kuş sesi çıkartıyor. Ses çok şiddetli oldugu için evdekileri rahatsız ediyor.
    Bir oyunu ilk açtığım zaman pedalların hassasiyeti sıfır oluyor. Gaza dokunuyorum sonuna kadar basmış gibi algılıyor. Oyunu 1-2 dk oynadıktan yada durduğum yerde her 3 pedala da 20 şer kaz basıp bıraktıktan sonra normale dönüyor. (her oyunda böyle).
    Sizlere sorum. Sizce bu sorunlar için direksiyonu gafantiye göndermeli miyim? Yoksa kendim de birşeyler yapabilir miyim?

kesinlikle garantiyle temasa geç biran önce.Logitech türkiye sitesinde tel numaraları var.Ücretsiz danışma hattı onları ara sorunu anlat.Sana sitede bir kullanıcı adı açarlar.Oraya istedikleri bilgileri girersin.Setin fotolarını çekersin ve garanti belgesini taratırsın yada faturayı.Daha sonra sana yenisini hiçbir ücret almadan kargolarlar.Logitech büyük ve güvenilir bir firma.Benimde bir sorunum oldu g25 de ve direkt yeni kutu yolladılar.Eskisinin de usb kablosunu kesip bir yere yollamanı isteyecekler o kadar.

• Benim de G25 le ilgili bi sorunum var.
    G25 kalibrasyon yapmıyor USB kablosunu takınca.Direksiyonda hic bir sertlik olmuyor.Win7 kullanıyorum yeni driverlarıda indirdim ama sonuc aynı.
    Garantiside bitmiş durumda Danısma hattını aradım baska bilg.da deneyin dediler bende deneyemedim henüz.
    @Mk4Ever. Acaba garantisi bitmiş ürünede aynı seyi uyguluyolar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 26 Nisan 2010; 14:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorme86

Benim de G25 le ilgili bi sorunum var.
    G25 kalibrasyon yapmıyor USB kablosunu takınca.Direksiyonda hic bir sertlik olmuyor.Win7 kullanıyorum yeni driverlarıda indirdim ama sonuc aynı.
    Garantiside bitmiş durumda Danısma hattını aradım baska bilg.da deneyin dediler bende deneyemedim henüz.

tam bilmiyorum ama hiç sanmıyorum kardeş.Aslında senin sorununda büyütülücek birşey mi bilmiyorum.Herhangi birşeye etkisi var mı?
  • quote:

Buyuk ihtimal ,adaptorun tahtali koyu boylamis.
  • vites konusunda sorun yaşayan arkadaş;

elektronik ve mekanikten anlıyorsan vites kutusunu aç içindeki devrede ya oksitlenme vardır yada lehim kopmuştur. Onu yap. bir arkadaşımında aynı sorunu varmış tamirci de aynı şekilde yaptırmış.

Garantili ise hiç açmadan ver garantiye. Unutmayın garantili ürünler granti bitimine yakın arıza çıkartırlar.Yada çıkartmaları muhtemeldir.
  • G25 - G27 arası farkları gösteren bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=Rx8mZKspLj4

Sıralı vites mevzu haricindeki farklar G27 lehine ve bence önemsiz sayılmaz (çok daha az ses çıkarması[karşılığında belli aralıklarla bir ses çıkarıyor], devir göstergesi, daha gerçekçi-geçişleri daha sessiz vites, direksiyon üstüne fazladan 4 tuş, yeri değiştirilebilir pedallar).

G27'nin sanırım hassasiyet açısından, bu video'da bahsedilmeyen bir avantajını da duymuştum; doğru mu bilmiyorum.

G27'nin Türkiye fiyatıysa, 750 liradan başlıyor. G25 zaten bulunmuyor, üretimi de durmuştu değil mi?
    Anlaşılan Driving Force GT'mle uzun süre mutlu olmam gerekecek G27, sırf o sessizliği için alınır... G25 bile çok gürültülü kalmış yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Nisan 2010; 19:10:26 >

• Vay arkadaş halime bak ya.

Peder beye Triptonik araba aldırmaya çalışıyoz Evde de simulatör için vites arıyoz....

Logitech wingman formula var bende de tabi vites mites yok.Triptonik.(:d) Logi g25 için yırtınıyoruz.Du bakalım nolcak.
  • bendede g25 var garantının bıtımıne 4 ay kala vites kolu bozuldu servise gonderdım ve sımdı orda bakalım gellınce ne olacak degısım talebınde bulundum gercı ama degısım gelmıyecek sanırım. ayrıca logıtech yurtdısı ucretsız teknık destek hattı calısmıyor 1000 kere aradım ama yok bozuk mesgul calıyor ulasabılen varmı? acama numaranın basına bısey eklemek gerekıyormu +90 gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

tam bilmiyorum ama hiç sanmıyorum kardeş.Aslında senin sorununda büyütülücek birşey mi bilmiyorum.Herhangi birşeye etkisi var mı?

Bu yurt dışı numarasını en son ne zaman aradınız Mk4Ever.
    Ben arıyorum ama ulasamıyorum bir türlü yardımcı olursanız sevinirim benım g25 garantılı dıreksıyonda problem var aynı zamanda vites kolundada

• valla arkadaşlar benim 7-8 ay oldu rahat.Şuan hiç bilemiyorum.Mail atabilirsiniz varsa adres.Yardımcı olacaklarına eminim.
  • 00800 lü numaranın basına herhangı bısey eklıyormuydunuz ulke kodu gibi.
    Mail adresi yokki bilmiyorum lütfen yardımcı olun depresyona girdim
  • İşte bu be! Alacagim bu direksiyonu en yakın zaman diliminde.. Ne yarişlar yapilir bununla, zaten vites olayi bitiyor
  • Bi cevap vermek bu kadar zormu ya? 00 800 lü numaranın basına bişey eklıyormuydunuz yoksa dırek 00 800 diyemi ceviriyordunuz telde. Ceptenmı aradınız sabıttenmı yardımcı olun rıca edıyorum yoksa 700 tl cop olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3467

Bi cevap vermek bu kadar zormu ya? 00 800 lü numaranın basına bişey eklıyormuydunuz yoksa dırek 00 800 diyemi ceviriyordunuz telde. Ceptenmı aradınız sabıttenmı yardımcı olun rıca edıyorum yoksa 700 tl cop olcak

başına bir şey koymanız gerekmiyor, numara neyse direkt öyle arayabilirsiniz.
  • benim ki de p.tesi geliyor, neymiş ne değilmiş şu bakalım :)))
  • Arkadaşlar son hafta istanbulda olmamam nedeniyle G25 le ilgilenemedim. Daha önceki yazımda sorunumu belirtmiştim. Bugün biraz araştırma yaptım ancak seti nereye bırakıcağım, nereyle temasa geçiceğim konusunda bilgi edinemedim. Sizce ne yapmam lazım? Garantimimin son günleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom1000

Arkadaşlar son hafta istanbulda olmamam nedeniyle G25 le ilgilenemedim. Daha önceki yazımda sorunumu belirtmiştim. Bugün biraz araştırma yaptım ancak seti nereye bırakıcağım, nereyle temasa geçiceğim konusunda bilgi edinemedim. Sizce ne yapmam lazım? Garantimimin son günleri...

Direksiyonun, Logosoft veya Mersa Sistem garantilidir. İki firmanında internet sitesinden telefon ve ulaşım bilgilerine ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.