Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef TDU gibi G25'e tam destekli oyun hala cikmadi.. DIRT II icin umutluydum ama o da fos cikti.. Acaba ne zmn g25 ve g27'nin teknolojisine oyun firmalari yetisecek ?? Hadi aldiniz bu direksiyonu 2 ay bikmadan TDU oynadiniz? Sonra ?.. Ben yaklasik 2-3 ay her gün oynadim.. bi DIRT II cikti diye taktim denedim 2-3 gun oynadim kaldirdim tekrar.. Artik TDU gibi bi oyun ciksa G25 e..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

malesef TDU gibi G25'e tam destekli oyun hala cikmadi.. DIRT II icin umutluydum ama o da fos cikti.. Acaba ne zmn g25 ve g27'nin teknolojisine oyun firmalari yetisecek ?? Hadi aldiniz bu direksiyonu 2 ay bikmadan TDU oynadiniz? Sonra ?.. Ben yaklasik 2-3 ay her gün oynadim.. bi DIRT II cikti diye taktim denedim 2-3 gun oynadim kaldirdim tekrar.. Artik TDU gibi bi oyun ciksa G25 e..

Tam destekli derken ? TDU tam G25 destekli olsaydi , o direksyonu 900° derece dondurme imkanimiz olurdu (yine mumkun,ama oyunun kendisinden bahsediyorum) ,sacma sapan gec vitess gecisleri olmazdi.

G25 ten tam zevk almak istiyorsaniz Life for speed'ten baskasi yalan bu direksiyon icin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 23 Mart 2010; 3:29:37 >
  • Tek 900 derece dönmüyor gerisi aynen tam .. yavas yavas debriyajdan cekmek.. sadece frenle arabayi durdurdugunda istop etmesi.. life for speedi cracklemismiydim de oynamayaimi becerememistim bisey olmustu oynayamamistim.. nerden indirip kurayim?
  • Arkadaşlar Toca Race Driver için logitech g25 manuel vites ayarları mevcut bende isteyen olursa göndrebeilirim.
  • Beyler bu logitech g25 alıcamda hiçbiryerde bulamıyorum...Acaba stoklarda kalan bir site veya istanbul içinde biryer biliyormusunuz ?
  • g25 i en iyi destekleyen oyun bence lfs.Ama en çok zevk veren oyunda tartışmasız tdu.Direksiyon oyundada 900 derece dönse mükemmel ötesi olurdu.İnsana garip geliyor dönmemesi.
  • G27 alabilirsiniz onun yerine aynı fiyata. Vatan bilgisayar world karta 6 taksit 769 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000045-logitech-g27-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=43429
  • beyler internette yaklaşık 1-2 saat önce karsıma çıktı bu g25..
    bugune kadar böle bisey duymamıstım. 10 numara şaheser yani (: harika bisey..
    yalnız tek sorun ben drift meraklısıyımdır biraz ama altımda sağlam bir arabam henüz olmadığı için adam gibi ilgilenemiyorum.
    internette drift konularında dolasırken gözüme çarptı g25 alın ve 1-2 tane drift simulator oyunlarından satın alın vs.

asıl sorum şu ..herşey iyi güzelde bu canavara EL FRENİ koymamıslar mı ? .. resimlerinde veya incelemelerinde göremedm ve sanırımda yok .. yani çok saçma olmuş bence.500-600 lira sayıp sözde son derece realistik bi ürün alıyoruz fakat el freni yok .. bu konuda yapılabilcek herhangi biseyde yok sanırm . şansıma küsücem .. g25den iyisinin olucagnıda sanmıyorum. g27 dısında (:

bazı sayfalarda yok iste ne gerek var debriyaja ne gerek var 6 vitese gibi yorumlar okudum .. bu arkadasların derdi ne anlayamadım .. yani senin gözünde aldığın joypadin gerçekçilik nitelikleri önemli değilse zaten neden joypad alıosn .. git çin malı bi klavye al 5liraya oyununa bak kardesm.
    bide debriyaja hangi ara basıcanda vitesi nası değiştiricende gibisinden saçmalayanlar da olmuş .. bunları bişey sylemiyorum bile (: bu uçak sürmekten zevk alıp uçağın pilot koltuğuna oturuduğunda, uçağı otomatik pilota almak gibi bisey yani ..

birde şu gözüme çarptı .. yaklask 1-2 saattir bu konuyu 1nci sayfasından son sayfasına kadar teker teker okuyorum.. sürekli aynı soruları soran farklı kişiler gözüme çarptı. sağolsn sizde hiç üşenmeden cvplamışsınız her seferinde... ama bu yapılan ayıptır yani . bişe arastrıosan oturup adam gbi arastır hazıra konma çabası niye anlamadım ..

• Bu sette harbiden Debriyajmı var !

Yani mesela Gta - NFS serisi yarışlarda da araba sürerken bile debriyaj kullanılmak zorundamı olursa valla çok güzel olur sanki gerçek araba sürüyomuşuz gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Alışkın değilim gerçekten FFB zangır zangır inletiyo yaw. Ayarlardan bakayım bi.

Ben oyununa göre bazen direksiyona takılı olan güç kablosunu çıkartıyorum böylece mıknatıslanma pasif durumda oluyor tabi her oyunda değil bazılarında gerek duyuyorum böyle kullanıyorum bende.
  • Arkadaşlar ben uzunca süre momo kullandım. Debriyaj olmadığı için freni debriyaj yapıyordum filan .artık g25 almak istiyorum. Momoda özellikle direksiyonu çok hızlısağdan sola döndürürken filan tabiri caizse ciyak ciyak ses geliyordu( dişliler + ffb yüzünden sanırım) g25te de bu kadar ses çıkıyor mu hızlı çevirmelerde?
  • 2.el güncel g 25 fiyatları nedir?=
  • tugberk23 hayır g25 te ciyaklama yok yağ gibi kayar. Bu arada electroworld de g25 denedim dirt te .Desteği yok diyene duyrulur
  • ilgilenen olursa full kutulu garantili setimi satıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_39311491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39311491
  • o bana pahalı kaçar. Ayıptır sorması 375 ten neden 450 ye çıktınız?=

• o farklı bir setti pedal takımında bir defo mevcuttu ve direksiyondaki bir tuş takılma yapıyordu o fiyata sattım 1.5 ay kadar oldu.

bu farklı bir ürün fiyatta o sebeble farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemless -- 24 Nisan 2010; 10:34:19 >
  • hmm tamam ozaman. bunuda yeni aldınız sanırım.Fiyatı gene çok 500 e sıfırını veriyordu bir site. Her halükarda alamayacağım da bu arada g27 de fazladan birtek led lambalar var sanki....
  • şuan sıfır olarak sadece teknosada var diye biliyorum ordada 700 lira

g27 ile farkı led lambalar birde vites kutusu tasarımı

garanti sizin için sorun degilse sahibindende 350-400 arası birkaç ilan var
  • hayırlı ugurlu olsun, NFS 'de ne sarar şimdi
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.