Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: Chorme86

Benim de G25 le ilgili bi sorunum var.
    G25 kalibrasyon yapmıyor USB kablosunu takınca.Direksiyonda hic bir sertlik olmuyor.Win7 kullanıyorum yeni driverlarıda indirdim ama sonuc aynı.
    Garantiside bitmiş durumda Danısma hattını aradım baska bilg.da deneyin dediler bende deneyemedim henüz.
    @Mk4Ever. Acaba garantisi bitmiş ürünede aynı seyi uyguluyolar mı?

tam bilmiyorum ama hiç sanmıyorum kardeş.Aslında senin sorununda büyütülücek birşey mi bilmiyorum.Herhangi birşeye etkisi var mı?

Herşey calısıyor.Bir tek direksiyon tepki vermiyor.anlamadım..

quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Buyuk ihtimal ,adaptorun tahtali koyu boylamis.

Büyük ihtimalle oyle @ka40 yetersiz güc geliyor direksiyona.
    Ne yapabilirim elektronikcilerde bulabilir miyim aynı adaptorden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cz

G25 - G27 arası farkları gösteren bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=Rx8mZKspLj4

Sıralı vites mevzu haricindeki farklar G27 lehine ve bence önemsiz sayılmaz (çok daha az ses çıkarması[karşılığında belli aralıklarla bir ses çıkarıyor], devir göstergesi, daha gerçekçi-geçişleri daha sessiz vites, direksiyon üstüne fazladan 4 tuş, yeri değiştirilebilir pedallar).

G27'nin sanırım hassasiyet açısından, bu video'da bahsedilmeyen bir avantajını da duymuştum; doğru mu bilmiyorum.

G27'nin Türkiye fiyatıysa, 750 liradan başlıyor. G25 zaten bulunmuyor, üretimi de durmuştu değil mi?
    Anlaşılan Driving Force GT'mle uzun süre mutlu olmam gerekecek G27, sırf o sessizliği için alınır... G25 bile çok gürültülü kalmış yanında.

ikisinden birini alin hic fark etmez. minimum 600 TL verin 2 ay sonra koyacaksiniz kutuya bir kösede duracak.. Hafta 1 belki cikarcaksiniz kutusundan.. Cünkü tam destekli oyunu cikmiyor.. Cikarmiyorlar.. Test Driver Unlimited destekleme acisindan cok yakindi. Ama ondan sonra da cikmadi bir tane oyun.. 4 aydir elimi sürmüyorum direksiyona öylece duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLdetH -- 11 Mayıs 2010; 11:42:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

quote:

Sıralı vites mevzu haricindeki farklar G27 lehine ve bence önemsiz sayılmaz (çok daha az ses çıkarması[karşılığında belli aralıklarla bir ses çıkarıyor], devir göstergesi, daha gerçekçi-geçişleri daha sessiz vites, direksiyon üstüne fazladan 4 tuş, yeri değiştirilebilir pedallar).

G27'nin sanırım hassasiyet açısından, bu video'da bahsedilmeyen bir avantajını da duymuştum; doğru mu bilmiyorum.

G27'nin Türkiye fiyatıysa, 750 liradan başlıyor. G25 zaten bulunmuyor, üretimi de durmuştu değil mi?
    Anlaşılan Driving Force GT'mle uzun süre mutlu olmam gerekecek G27, sırf o sessizliği için alınır... G25 bile çok gürültülü kalmış yanında.

ikisinden birini alin hic fark etmez. minimum 600 TL verin 2 ay sonra koyacaksiniz kutuya bir kösede duracak.. Hafta 1 belki cikarcaksiniz kutusundan.. Cünkü tam destekli oyunu cikmiyor.. Cikarmiyorlar.. Test Driver Unlimited destekleme acisindan cok yakindi. Ama ondan sonra da cikmadi bir tane oyun.. 4 aydir elimi sürmüyorum direksiyona öylece duruyor..

bende ehliyet aldıktan ve sürekli araba kullandığımdan artık çok yapay gelmeye başladı.Bende kullanmıyorum köşede yatıyor

• Arkadaslar benım g25 mersa sıstemden geldı sonunda. vıtes topundakı derıyı tornavıdalamıslar tamam gecıs ayarları tamam ama fızıksel zarar var vıtes kolunda. dıreksıyona gelınce tıkırtı sesı artmıs sadece test edılmıs herhngı bı parca degısımı yapılmamıs. ucretsız musterı destek hattına gelınce o yenısını gonderıyor dıyenlerın hepsı duzenbaz. ucretsız destek hattındakı kısı aldıgın yerle temasa gec servısle temasa gec urun pahalıymıs gonderemeyız dıyor. yanı ucretsız destek hatta yenısını gondermıyor hepsı hıkaye. Ve arkadaslar sunu bılmenızı ısterım yenı g25 almayı dusunenlerın kulagına kupe olsun sakın ıkıncı el almayın cunku 1 yıldan sonra hepsının vıtes kolunda ve dıreksıyonda problem cıkıyor ve servıs bu konuda cok yertersız. Biz verdık o kadar para sızın para cope gıtmesın hele durumu kotu olanlar sakın almayın. Ayrıca destekleyen tdu var oda baya eskıdı. tdu2 de 2007 den berı cıkacak hala cıkmadı. gerek yok yanı o kadar parayı zıyan etmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

quote:

LFS

• heyt be donanıma bak.super gozukuyor.gule gule kullan.
    bu arada kasanın yanındaki hoparloru de begendim.xD
  • 1 adet dm800 ün fiyat 180 dolar ve kargo ücreti 45 dolard r.
    1 adet dm500 ün fiyat 40 dolar ve kargo ücreti 30 dolard r.
    daha fazla bilgi i in, lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.
    www.traderainbow.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3467

Arkadaslar benım g25 mersa sıstemden geldı sonunda. vıtes topundakı derıyı tornavıdalamıslar tamam gecıs ayarları tamam ama fızıksel zarar var vıtes kolunda. dıreksıyona gelınce tıkırtı sesı artmıs sadece test edılmıs herhngı bı parca degısımı yapılmamıs. ucretsız musterı destek hattına gelınce o yenısını gonderıyor dıyenlerın hepsı duzenbaz. ucretsız destek hattındakı kısı aldıgın yerle temasa gec servısle temasa gec urun pahalıymıs gonderemeyız dıyor. yanı ucretsız destek hatta yenısını gondermıyor hepsı hıkaye. Ve arkadaslar sunu bılmenızı ısterım yenı g25 almayı dusunenlerın kulagına kupe olsun sakın ıkıncı el almayın cunku 1 yıldan sonra hepsının vıtes kolunda ve dıreksıyonda problem cıkıyor ve servıs bu konuda cok yertersız. Biz verdık o kadar para sızın para cope gıtmesın hele durumu kotu olanlar sakın almayın. Ayrıca destekleyen tdu var oda baya eskıdı. tdu2 de 2007 den berı cıkacak hala cıkmadı. gerek yok yanı o kadar parayı zıyan etmeye

bana yolladılar ben düzenbaz mıyım şimdi?Bu ürünü 3-4 senedir sorunsuz kullananlar var nerden vardın bu genellemeye?

• Arkadaşlar ilgilenen olursa bizim seti de satma zamanı geldi, köşede zaten yeterince yer kaplıyor, zaman da yok, ama oynadığım o günleri unutamayacağım.. :'(

http://forum.donanimhaber.com/m_39837744/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3467

Arkadaslar benım g25 mersa sıstemden geldı sonunda. vıtes topundakı derıyı tornavıdalamıslar tamam gecıs ayarları tamam ama fızıksel zarar var vıtes kolunda. dıreksıyona gelınce tıkırtı sesı artmıs sadece test edılmıs herhngı bı parca degısımı yapılmamıs. ucretsız musterı destek hattına gelınce o yenısını gonderıyor dıyenlerın hepsı duzenbaz. ucretsız destek hattındakı kısı aldıgın yerle temasa gec servısle temasa gec urun pahalıymıs gonderemeyız dıyor. yanı ucretsız destek hatta yenısını gondermıyor hepsı hıkaye. Ve arkadaslar sunu bılmenızı ısterım yenı g25 almayı dusunenlerın kulagına kupe olsun sakın ıkıncı el almayın cunku 1 yıldan sonra hepsının vıtes kolunda ve dıreksıyonda problem cıkıyor ve servıs bu konuda cok yertersız. Biz verdık o kadar para sızın para cope gıtmesın hele durumu kotu olanlar sakın almayın. Ayrıca destekleyen tdu var oda baya eskıdı. tdu2 de 2007 den berı cıkacak hala cıkmadı. gerek yok yanı o kadar parayı zıyan etmeye

Yoruma bak şimdi...

4 senedir kullanıyorum. Hem de tepe tepe... TDU'da 3 defa oyunu full bitirdim. Toplamda 40bin km yol yaptım.
    GRİD'i 2 defa full bitirdim. DİRT 1 ve 2'yi full bitirdim. NFS Pro Street ve Undercover'ı, hatta geri dönüp Porsche, UG, UG2, MW'yi de bitirdim. Race07, GTR2 vs. arada çıkan ne kadar oyun varsa sıradan oynadım.

Özetle rahat bi 200bin km civarında yol yapmışımdır.

En ufak bir mekanik-elektrik arıza-sorun vs. çıkarmadı. Hala pırıl pırıl duruyor...

Kısacası, insan gibi kullanan birinden alırsanız sorunsuz bir direksiyon. Ama hayvanlar kullandıysa bilemem...

Destekleyen sadece TDU var hikayesi de komedi... Desteklemeyen oyun yok neredeyse...
    Ama yok ben H-Shifter desteğini kastettim derseniz, o da az sayıda oyunda var ama, direksiyondaki vites kolları varken H-Shifterı da zaten pek kullanmıyorsunuz.
    Gerçi yeni çıkan oyunların çoğu artık paşa paşa H-Shifter desteği ekliyor...

TDU2 de sonbahara çıkacak. Merakla bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaOnur

hayırlı ugurlu olsun, NFS 'de ne sarar şimdi

NFS ve G25 mi?? PC oyuncularının oyun bilgisi bu kadar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaOnur

hayırlı ugurlu olsun, NFS 'de ne sarar şimdi

NFS ve G25 mi?? PC oyuncularının oyun bilgisi bu kadar işte

NFS ve G25, evet. NFS 4-5-6-7-8-9-10-11-12 ve 13'ü G25'le oynadım...

PC'den anlamayan ukalaların oyun bilgisi de yukarıda gülerek gülünç duruma düşen arkadaşınki gibi oluyor herhalde...

• PC oyuncularının oyun bilgisiyle ne alakası var? Ben PC, PS2, PS3 de kullanıyorum G25'i. Desteklese Xbox'da da kullanıcam ama olmuyor malesef. G25 ile Forza 3, PGR 4 oynamak isterdim.

Yani NFS ve G25 de garip bir durum yok.

Klavyeyle oynadığımda iğrendiğim Pro Street'i G25 ile oynadığımda çok zevk aldım. Hele manuel vitesle harika oluyor. Önceki oyunları direksiyonla denemedim ama kaput kamerasından Pro Street ve Shift oynadım. Her ikiside harika oluyor. Ha tabi arada çok kötü NFS oyunlarıda çıktı. Onları hiç denemedim bile (örnek Undercover )

NFS dışında hemen hemen pek çok yarış oyununu denedim herbiri ayrı keyifli. TDU, Dirt1-2, Grid, rFactor, GTR1-2, Gran Turismo 4, LFS, Midnight Club....vs

Daha önce klavye ile oynamıştım hepsini. Direksiyonla oynayınca gerçek tadı çıktı ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 21 Mayıs 2010; 11:22:43 >

• quote:

En ufak bir mekanik-elektrik arıza-sorun vs. çıkarmadı. Hala pırıl pırıl duruyor...

Kısacası, insan gibi kullanan birinden alırsanız sorunsuz bir direksiyon. Ama hayvanlar kullandıysa bilemem...

Valla ben satıcam, sattıktan bir süre sonra kesinlikle özliycem, eğer yerim de açılırsa bir yer kurarsam, yine alıcam sattığımı.. Monte ettiğim masa dağıldı, direksiyondan, tüplü monitör'ün sallana sallana görüntüleri bozuldu, ama direksiyon maşşallah sapasağlam..

• Hadi NFS Shift ve Pro Street Simulasyona yakın oyunlar olduğu için tamam oynanır ama Undercover, ve öncekinleri oynamanın hiçbir anlamı yok.

Bu G25 le çok pis Live for Speed oynanır. Hele PS3 te GT5
  • Gran Turismo 5 çıksa oynayacazda çıkmıyor bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Hadi NFS Shift ve Pro Street Simulasyona yakın oyunlar olduğu için tamam oynanır ama Undercover, ve öncekinleri oynamanın hiçbir anlamı yok.

Bu G25 le çok pis Live for Speed oynanır. Hele PS3 te GT5

NFS'ten anlamayanlar nasıl da belli oluyor...

NFS'in simülasyona en yakın versiyonu NFS-5:Porsche Unlimited idi ve G25'le çok da güzel oynanıyor.
    Pro Street ise simülasyondan çok arcade.

Undercover da tamamen arcade olmasına rağmen, en azından eğlence olarak Pro Street ve Carbon'dan çok daha iyiydi. SHIFT zaten F harfi fazla yazılmış bir versiyon...

Ama yapılmış en mükemmel PC-Game simülasyonunu arıyorsanız, GRiD orada duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

Ama yapılmış en mükemmel PC-Game simülasyonunu arıyorsanız, GRiD orada duruyor...

şaka mı bu? nfs ve simulasyon ?

grid'den önce bi nefeste 10 tane simulasyon oyunu sayarım. netkarpro, gpl, rfactor, lfs, gtr, gtr2, gtr evo, reco07, race-on vs... sen bunları bi dene ondan sonra bi daha bi yorum yap istersen. ha yok ben denedim ona rağmen grid pc için en iyi sim. oyunu diyorsan o g25 sana fazla sat bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: orall

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

şaka mı bu? nfs ve simulasyon ?

grid'den önce bi nefeste 10 tane simulasyon oyunu sayarım. netkarpro, gpl, rfactor, lfs, gtr, gtr2, gtr evo, reco07, race-on vs... sen bunları bi dene ondan sonra bi daha bi yorum yap istersen. ha yok ben denedim ona rağmen grid pc için en iyi sim. oyunu diyorsan o g25 sana fazla sat bence

Çok bilmişe de bak...

NFS Porsche Unlimited oynadın mı yorum yapıyorsun arkadaşım? NFS:PU simülasyon değildir dediğin zaman, piyasada simülasyondur diyeceğin oyun kalmaz...

1986 yılından beri çıkmış 100den fazla araba oyununu oynadım. Test Drive 1 ve Grand Prix 1'den başlayarak, yüzlerce ama yüzlerce...
    Senin saydığın oyunların tamamı son bir kaç yılda çıkmış oyunlar... 2-3 tanesi hariç gerisini de oynadım.

Ama ben en çok GRiD'i beğendim, var mı itirazın? G25'i de satayım sana, ama almaya gücün yetmez muhtemelen...

• sen oyna nfs porsche yi biz devamlarız simler le
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.