Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

Merhaba arkadaslar bende bu direksiyonu almak istiyorum pc ye yüklemesi kolaymidir ,birde sizce bu kadar para vermeye degermi

PC ye yüklemesi USB bellek tanıtmak kadar kolaydır. Ancak, kurulumu ve oyunlara kalibresi biraz zahmentlidir. Bir kere kurdunmu sökmek ve takmak zahmetine girmek istemezsin. Bu kadar para vermeye değermi? Bence bu göreceli. Kimisine göre değer kimisine göre fuzuli gelir. Hastalık derecesinde yarış tutkunuysan tabiki değer. Bu kadar para bayılıp 3-5 defa oynayıp kaldıran uzun süre kutusundan tekrar çıkartmayan çok kişi var. Yinede son karar senin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

Merhaba arkadaslar bende bu direksiyonu almak istiyorum pc ye yüklemesi kolaymidir ,birde sizce bu kadar para vermeye degermi

PC ye yüklemesi USB bellek tanıtmak kadar kolaydır. Ancak, kurulumu ve oyunlara kalibresi biraz zahmentlidir. Bir kere kurdunmu sökmek ve takmak zahmetine girmek istemezsin. Bu kadar para vermeye değermi? Bence bu göreceli. Kimisine göre değer kimisine göre fuzuli gelir. Hastalık derecesinde yarış tutkunuysan tabiki değer. Bu kadar para bayılıp 3-5 defa oynayıp kaldıran uzun süre kutusundan tekrar çıkartmayan çok kişi var. Yinede son karar senin tabi.

Para çok sorun değilse, yani almak seni çok zorlamayacaksa... ve de yarış oyunlarına meraklıysan... kesinlikle al derim.

Hatta forumdan falan 2. el temiz bir tanesini al... "Aldım ama pek kullanmadım, 1-2 yarıştan sonra kutuya koydum" diye satılanlar vardır...
    Bende 4 senedir duruyor, artık bilmiyorum kaç yüzbin km yol yaptığımı... Ama hala tertemizdir...

• bu iş keyif işi sonu yok
    ben kardeşim kaliteli ürünle oyunun zevkini sonuna kadar çıkartacağım diyorsan
    10 numara ürün. düşünme al.
  • Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihitiyacım var...Bende G25 sahibiyim..herşey harika mükemmel bir alet ama bi konuda sorunum var..Oyunlarda direksiyonun 900 derece özelliğini bi türlü kullanamıyorum yani o dandik direksiyonlardaki gibi bi sağa yarım tur bi de sola yarım tur o kadar..bunu nasıl çözücem bi programı mı var?..ayrıca oyunlar da ayarlar kısmına da baktım ama dereceyle ilgili bi bölüm yok...bi yardımcı olursanız çok sevinirim..Bu arada bendeki oyunlar Nfs shift,toca 3,TDU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catlaxx

Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihitiyacım var...Bende G25 sahibiyim..herşey harika mükemmel bir alet ama bi konuda sorunum var..Oyunlarda direksiyonun 900 derece özelliğini bi türlü kullanamıyorum yani o dandik direksiyonlardaki gibi bi sağa yarım tur bi de sola yarım tur o kadar..bunu nasıl çözücem bi programı mı var?..ayrıca oyunlar da ayarlar kısmına da baktım ama dereceyle ilgili bi bölüm yok...bi yardımcı olursanız çok sevinirim..Bu arada bendeki oyunlar Nfs shift,toca 3,TDU...

arkadaşım bu sayfanın üstünde açıklamışız. yarış oyunu oynuyorsan 900 derece kullanamazsın. açıyı düşürmen gerek. bunun içinde oyunun control ayarlarını yapman gerek. Bu ayar genelde tüm oyunlarda mevcuttur. "death zone"
    900 derecelik oyun arıyorsan sana TIR simulasyonu oynamanı öneririm.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihitiyacım var...Bende G25 sahibiyim..herşey harika mükemmel bir alet ama bi konuda sorunum var..Oyunlarda direksiyonun 900 derece özelliğini bi türlü kullanamıyorum yani o dandik direksiyonlardaki gibi bi sağa yarım tur bi de sola yarım tur o kadar..bunu nasıl çözücem bi programı mı var?..ayrıca oyunlar da ayarlar kısmına da baktım ama dereceyle ilgili bi bölüm yok...bi yardımcı olursanız çok sevinirim..Bu arada bendeki oyunlar Nfs shift,toca 3,TDU...

arkadaşım bu sayfanın üstünde açıklamışız. yarış oyunu oynuyorsan 900 derece kullanamazsın. açıyı düşürmen gerek. bunun içinde oyunun control ayarlarını yapman gerek. Bu ayar genelde tüm oyunlarda mevcuttur. "death zone"

900 derece neden kullanamasın ki ?Ben her oyunda 900 derece oynayabiliyorum.Logitech profiler kısmından 900 dereceye çıkartmanız gerek direksiyon dönüş ayarlarınızı.
    Logitech profile girin daha sonra üst kısımdaki options sekmesinden ikinci seçenekteki Global device settingse tıklayın 5 adet yukarıdan aşağıya ayarlanabilir derece ayarları bulunuyor beşinci ayar direksiyon dönüş açısı ayarıdır yani steering wheel settings kısmındaki ayarı 900 dereceye getirdiğinizde tüm oyunlarda 900 derece dönüş açısı ile oyununuzu oynayabilirsiniz.Yarış oyunlarını 900 derecede oynamak zor gelirse yine aynı yerden istediğiniz gibi belirli bir dereceye düşürebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

quote:

900 derece neden kullanamasın ki ?Ben her oyunda 900 derece oynayabiliyorum.Logitech profiler kısmından 900 dereceye çıkartmanız gerek direksiyon dönüş ayarlarınızı.
    Logitech profile girin daha sonra üst kısımdaki options sekmesinden ikinci seçenekteki Global device settingse tıklayın 5 adet yukarıdan aşağıya ayarlanabilir derece ayarları bulunuyor beşinci ayar direksiyon dönüş açısı ayarıdır yani steering wheel settings kısmındaki ayarı 900 dereceye getirdiğinizde tüm oyunlarda 900 derece dönüş açısı ile oyununuzu oynayabilirsiniz.Yarış oyunlarını 900 derecede oynamak zor gelirse yine aynı yerden istediğiniz gibi belirli bir dereceye düşürebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=CM2c0P2oJa4&feature=related sanırım buda yardımcı olur sana

• playseat ile g25 -g27 kullanan varmı?

hangi markaa nerden nekadara aldınız?
    fikirleriniz nedir?

ps3 gt5 g27 kombinasyonu iççn düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

playseat ile g25 -g27 kullanan varmı?

fikirleriniz nedir?

3 hafta önce, sanalmarketim.com dan G27 aldım 595 tl ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

quote:

fikirleriniz nedir?

hocam şimdide 630 tl en uygun. ancak stok yok diyor. bu gt5 çıkınca piyasada direksiyon kıtlığı oluştu özellikle gt5 stantlarına oturan direksiyonu evine götürüyor heralde.
    vatanda 830tl şu anda. ürün aynı ürün değilmi? g27? :S

nasıl memnunmusun? playseat mi yoksa masayamı bağladın? titreşimi çok sallıyormu ortalığı?

• Bende Dfgt var ama satıp G25 almayı planlıyorum.
    Ama yazkan 595 tlye g27 almış acaba biraz fiyatın düşmesini bekleyip g27mi alsam?
    Yoksa 2. el 350-400 tlye g25 mi alsam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

quote:

fikirleriniz nedir?

hocam şimdide 630 tl en uygun. ancak stok yok diyor. bu gt5 çıkınca piyasada direksiyon kıtlığı oluştu özellikle gt5 stantlarına oturan direksiyonu evine götürüyor heralde.
    vatanda 830tl şu anda. ürün aynı ürün değilmi? g27? :S

nasıl memnunmusun? playseat mi yoksa masayamı bağladın? titreşimi çok sallıyormu ortalığı?

dirt 2 yi ilk açtığımda direksiyonu çeviremiyordum, daha doğrusu kontrol edilemiyor ayarını baya bi kısıp oynuyorum.

• bende thrustmaster ferrari force gt var. gerçekten çok kaliteli. direksiyon zaten 360 modena direksiyonu şeklinde. 2-3 nfs oynadım gayet iyiydi. ancak şimdi gt5 oynayacamdan ps3 destekli bişey olması gerekiyor. g25-g27 hoşuma gidiyor. ancak bu g27de acaba bazı malzemeleri bazı programları uyumluluk vs... değiştirdilermi yoksa g9-g9x mouse gibi sadece pek işe yaramayan renk ile dpi ayarı gibi şeylermi değişti?

özellikle virajlara yan girildiğinde ince ayarı direksiyondan başka birşey vermez. tuşlarla ancak bas çek bas çek yapabilirsin ki buda arabayı yolda zor tutar sende biyere toslayacam diye stres oluverin. direksiyonla yarış oyunlarında en zevklisi yanlayarak viraj dönmek, en çok faydası olan yer ise çok hızlı giderken az sağ sol yaparak ince ayar çekiyorsun yolun dışına çıkmadan sağdaki soldaki aptal şeylere toslamadan yoluna devam ediyorsun.
  • arkadaşlar g25 i olan lar mesela tdu 1 de oynuyorum da logitech ayar kısmından herşeyi 20 ye falan çekince anca oynanabilir hale geliyor ama o zamanda tepkiler iyi alınmıyor.Siz hangi ayarlarda oyuyorsunuz acaba?
  • Arkadaşlar G25 in pedallarının direksiyona bağlanan kablosunu uzatmak istiyorum. Direksionu yerleştirdiğim yerden dolayı bir uzatma kablosu arıyorum. Böyle bir kablo var mı yada yaptırabilirmiyim?
  • Şimdi biryanda LOGITECH G25 eskiden kalma biraz problemleri olan ancak ucuz ve iş gören, diğer yanda LOGITECH G27 eksikleri giderilmiş, rahatsız eden noktası olmayan, yenileştirilmiş ancak pahalı nerdeyse 2 katı.
    g25 yenisi 400 tl.
    g27 yenisi 800 tl.

direksiyon+driverseat+ps3 kombinasyonu için almayı düşünüyorum.

benim bildiklerim şunlar:

G25
    - direksiyon dönerken ses çıkarıyormuş
    - vites geçişleri çok yumuşakmış öyle olunca oyuncak hissi veriyormuş

VS

G27
    +direksiyon kalınlaştırılmış
    +dönme sesi giderilmiş
    +vitesler geçişleri daha tok olmuş
    -direksiyonda tuş sayısının artması iyi ancak üçgen şekilde olması gerçekten oyuncakmış gibi yapmış direksiyonu, g25 teki gibi nos düğmesi gibi gerçekçi olmalıydı.
    -800e g27 almak varken, yarı fiyatına yine vitesli debriyajlı direksiyon almak daha mantıklı gibi.

benim hoşuma gitmeyen şeyler:
    -g25 yani direksiyonun ince olması biraz kötü
    -g27yi denedim vites geçişleri ancak normaldi eğer g25inki daha yumuşaksa gerçekten oyuncak gibidir. g25 denemedim.
    -g27 gerçekten çok pahalı hani driverseat+g25/27 olacaksa g27mi olmalı yani olmuşken g27mi olmalı yoksa fazladan 400 kaat vermenin pek anlamı yokmu?
    (hani kopya oyundada oyunu oynar bitirirsiniz, ancak ya online eksiktir, ya güncelleyemezsiniz vs...)

bu arada ALMAK İÇİN 2. EL VEYA SIFIR LOGİTECH G25 VEYA G27 MODEL direksiyon arıyorum. elinde olup satmayı düşünenler msj cvp yazabilir. veya bir yerde ucuz g27 varsa(şu anda fiyatlar hep 800 gibi) yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Şimdi biryanda LOGITECH G25 eskiden kalma biraz problemleri olan ancak ucuz ve iş gören, diğer yanda LOGITECH G27 eksikleri giderilmiş, rahatsız eden noktası olmayan, yenileştirilmiş ancak pahalı nerdeyse 2 katı.
    g25 yenisi 400 tl.
    g27 yenisi 800 tl.

direksiyon+driverseat+ps3 kombinasyonu için almayı düşünüyorum.

benim bildiklerim şunlar:

G25
    - direksiyon dönerken ses çıkarıyormuş
    - vites geçişleri çok yumuşakmış öyle olunca oyuncak hissi veriyormuş

VS

G27
    +direksiyon kalınlaştırılmış
    +dönme sesi giderilmiş
    +vitesler geçişleri daha tok olmuş
    -direksiyonda tuş sayısının artması iyi ancak üçgen şekilde olması gerçekten oyuncakmış gibi yapmış direksiyonu, g25 teki gibi nos düğmesi gibi gerçekçi olmalıydı.
    -800e g27 almak varken, yarı fiyatına yine vitesli debriyajlı direksiyon almak daha mantıklı gibi.

benim hoşuma gitmeyen şeyler:
    -g25 yani direksiyonun ince olması biraz kötü
    -g27yi denedim vites geçişleri ancak normaldi eğer g25inki daha yumuşaksa gerçekten oyuncak gibidir. g25 denemedim.
    -g27 gerçekten çok pahalı hani driverseat+g25/27 olacaksa g27mi olmalı yani olmuşken g27mi olmalı yoksa fazladan 400 kaat vermenin pek anlamı yokmu?
    (hani kopya oyundada oyunu oynar bitirirsiniz, ancak ya online eksiktir, ya güncelleyemezsiniz vs...)

bu arada ALMAK İÇİN 2. EL VEYA SIFIR LOGİTECH G25 VEYA G27 MODEL direksiyon arıyorum. elinde olup satmayı düşünenler msj cvp yazabilir. veya bir yerde ucuz g27 varsa(şu anda fiyatlar hep 800 gibi) yardımcı olursa sevinirim.

G25 i 3 yıl once almıştım. Fakat kullanmaya 6 ay once başladım vaktim yoktu önceden. G25 i hiç düşünmeden alabilirsiniz. Vites geçişleride oyuncak gibi filan değil. Bence en iyisi G25 i bizzat kendiniz test edin. G27 nin G25 den cok daha iyi oldugunu dusunsem su dakika gider alırım. G27 yi kullanıp test etme imkanım da oldu. G27 nin artısı direksiyonu cevirirken sessiz olması ve pedalların isterseniz yerlerini değiştirebilmeniz. Onun dısında G25 den çok ama çok memnunum. Bu arada G27 de vitesi manual den alıp ileri geri vites e dönüştüremiyoruz. Buda bir eksi olarak yazılabilir.

• ileri geriyi kullandınmı peki. bu arada g25 400tl g27 800tl. hani o sese bu fark değermi?
  • Ben de diyorum set küçükmüş meğer ayaklar büyükmüş İnceleme çok güzel olmuş bu arada sizin sistem hoparlör direksiyon derken gerçekten güzel olmuş bir de eyefinity olsaymış.. İlk direksiyonum olarak logitech driving force GT yi düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar?
    Teşekkürler
  • quote:

ileri geriyi kullandınmı peki. bu arada g25 400tl g27 800tl. hani o sese bu fark değermi?

Evet kullandım gayet başarılı. Bu arada su ses olayına takmıssın sen :)
    Bir kere şu kadarını soyliyim öyle abartı bir ses yok ortada. Ayrıca sesi illaki duyma istiyorsan direksiyonla oynadıgın oyunun sesini tamamen kapatman gerekiyor ki sesi ancak duyabilesin.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.