Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JAX

quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

ileri geriyi kullandınmı peki. bu arada g25 400tl g27 800tl. hani o sese bu fark değermi?

Evet kullandım gayet başarılı. Bu arada su ses olayına takmıssın sen :)
    Bir kere şu kadarını soyliyim öyle abartı bir ses yok ortada. Ayrıca sesi illaki duyma istiyorsan direksiyonla oynadıgın oyunun sesini tamamen kapatman gerekiyor ki sesi ancak duyabilesin.

yok ya ben takmadım bazı yorumlarda bazı incelemelerde hep değiniyorlar. onlar takmış. bende gerçekten bu kadar kötümü diye merak ettim.

bazısı ileri geriyi hiç kullanmadım diyorda...

şimdi bu g25 4-5 tane buldum ancak görmedim. bunlar vitrinde duran veya tezgahta teşhir ürünleri olabilir. bi onu araştıracam kapalı kutu bulursam alacam. sıfır ve 2 yıl garantili. 2.el satan var bir arkadaş 350den aşağı inmiyor. onun sattığı ile ben teşhir ürünü arasında pek fark görmüyorum oda saatlerce oynamış teşhirdede saatlerce millet elini sürmüş vs... en azından 2 yıl garanti var ve teşhirden teşhire göre farkta var. + birde kargo parası ödeyecem ona. bazı yerde vitrinde durur böyle mallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Ben de diyorum set küçükmüş meğer ayaklar büyükmüş İnceleme çok güzel olmuş bu arada sizin sistem hoparlör direksiyon derken gerçekten güzel olmuş bir de eyefinity olsaymış.. İlk direksiyonum olarak logitech driving force GT yi düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar?
    Teşekkürler

kardeş log gt kullanmadım ama teşhirde incelediğim kadarıyla thrustmasterin ürünleri daha iyi. ben thrustmaster ferrari force feedback kullandım gayet memnunum sadece şu vites olayı için g25-27 düşünüyorum.

• quote:

Şimdi biryanda LOGITECH G25 eskiden kalma biraz problemleri olan ancak ucuz ve iş gören, diğer yanda LOGITECH G27 eksikleri giderilmiş, rahatsız eden noktası olmayan, yenileştirilmiş ancak pahalı nerdeyse 2 katı.
    g25 yenisi 400 tl.
    g27 yenisi 800 tl.

direksiyon+driverseat+ps3 kombinasyonu için almayı düşünüyorum.

benim bildiklerim şunlar:

G25
    - direksiyon dönerken ses çıkarıyormuş
    - vites geçişleri çok yumuşakmış öyle olunca oyuncak hissi veriyormuş

VS

G27
    +direksiyon kalınlaştırılmış
    +dönme sesi giderilmiş
    +vitesler geçişleri daha tok olmuş
    -direksiyonda tuş sayısının artması iyi ancak üçgen şekilde olması gerçekten oyuncakmış gibi yapmış direksiyonu, g25 teki gibi nos düğmesi gibi gerçekçi olmalıydı.
    -800e g27 almak varken, yarı fiyatına yine vitesli debriyajlı direksiyon almak daha mantıklı gibi.

benim hoşuma gitmeyen şeyler:
    -g25 yani direksiyonun ince olması biraz kötü
    -g27yi denedim vites geçişleri ancak normaldi eğer g25inki daha yumuşaksa gerçekten oyuncak gibidir. g25 denemedim.
    -g27 gerçekten çok pahalı hani driverseat+g25/27 olacaksa g27mi olmalı yani olmuşken g27mi olmalı yoksa fazladan 400 kaat vermenin pek anlamı yokmu?
    (hani kopya oyundada oyunu oynar bitirirsiniz, ancak ya online eksiktir, ya güncelleyemezsiniz vs...)

bu arada ALMAK İÇİN 2. EL VEYA SIFIR LOGİTECH G25 VEYA G27 MODEL direksiyon arıyorum. elinde olup satmayı düşünenler msj cvp yazabilir. veya bir yerde ucuz g27 varsa(şu anda fiyatlar hep 800 gibi) yardımcı olursa sevinirim.

g25 in yenisi nerede 400 tl?

• Evet G25'in sıfırı nerede 400 lira?
  • almayı düşünüyorsanızz almayın bekleyin. söyleyecem.
  • quote:

quote:

Ben de diyorum set küçükmüş meğer ayaklar büyükmüş İnceleme çok güzel olmuş bu arada sizin sistem hoparlör direksiyon derken gerçekten güzel olmuş bir de eyefinity olsaymış.. İlk direksiyonum olarak logitech driving force GT yi düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar?
    Teşekkürler

kardeş log gt kullanmadım ama teşhirde incelediğim kadarıyla thrustmasterin ürünleri daha iyi. ben thrustmaster ferrari force feedback kullandım gayet memnunum sadece şu vites olayı için g25-27 düşünüyorum.

Thrustmaster oldukça sık ve kaliteli gözüküyor ama biraz küçük gibi. Kaç derece dönebiliyor ?

• valla bendeki eski modeli taa nfs porsche zamanında almıştım. ve direksiyon ile oynadığım en zevkli oyundu diyebilirim. başka oyunda direksiyon şimdiye kadar bu kadar zevk vermedi. dönme açısı çok yok heralde 300-400 derece falandır. heralde 1 tur atıyor olabilir. şimdi thrustmasterın daha yeni daha iyi modelleri var. mediamarkettede satılıyor. bir internet sayfasından bakmanı tavsiye ederim sürekli ferrari üzerine direksiyon çıkarıyorlar. g25-27 almayacaksan thrustmaster alternatifini değerlendirmeni tavsiye ederim.

ama şimdi g25-27 vites kutusundan dolayı olayı başka boyuta taşıyor.

bu arada saitekin bir mousu var cyborg rat 9 diye o mouseden türkiyede varmı? nasıl bişeymiş o öyle ????!!!!
  • quote:

valla bendeki eski modeli taa nfs porsche zamanında almıştım. ve direksiyon ile oynadığım en zevkli oyundu diyebilirim. başka oyunda direksiyon şimdiye kadar bu kadar zevk vermedi. dönme açısı çok yok heralde 300-400 derece falandır. heralde 1 tur atıyor olabilir. şimdi thrustmasterın daha yeni daha iyi modelleri var. mediamarkettede satılıyor. bir internet sayfasından bakmanı tavsiye ederim sürekli ferrari üzerine direksiyon çıkarıyorlar. g25-27 almayacaksan thrustmaster alternatifini değerlendirmeni tavsiye ederim.

ama şimdi g25-27 vites kutusundan dolayı olayı başka boyuta taşıyor.

bu arada saitekin bir mousu var cyborg rat 9 diye o mouseden türkiyede varmı? nasıl bişeymiş o öyle ????!!!!

Bakarım bir ara zaten mediamarkt eve yakın.Siz söyleyince merak ettim o mouse nedir öyle yacanlanıp ayağa kalkacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Evet G25'in sıfırı nerede 400 lira?

sallıyorlar.G25 lerin 2. elleri neredeyse 400 temizleri..
  • hiç sorma g9x falan hikaye bunu yanında yok kılıfı değiştirilebilir ele göre falan. ya bu saitekin yüksaklik genişlik uzunluk vidayla ayarlanabiliyor üstündeki tuşların yeriyle oynuyorsunuz felaket bişey... harbiden joystikleri gibi felaket :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

hocam biraz düzgün konuş. git al ozaman 4 yıl önce üretilmiş 2. el malı. "temiz"miş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 9 Ocak 2011; 15:53:37 >
  • quote:

hiç sorma g9x falan hikaye bunu yanında yok kılıfı değiştirilebilir ele göre falan. ya bu saitekin yüksaklik genişlik uzunluk vidayla ayarlanabiliyor üstündeki tuşların yeriyle oynuyorsunuz felaket bişey... harbiden joystikleri gibi felaket :O

Tuş atama özellikleri Cok hoşuma gitti ama ebay den baktım 250 tl
  • quote:

quote:

hiç sorma g9x falan hikaye bunu yanında yok kılıfı değiştirilebilir ele göre falan. ya bu saitekin yüksaklik genişlik uzunluk vidayla ayarlanabiliyor üstündeki tuşların yeriyle oynuyorsunuz felaket bişey... harbiden joystikleri gibi felaket :O

Tuş atama özellikleri Cok hoşuma gitti ama ebay den baktım 250 tl

çok pahalıymış gerçekten. ancak ben 1. sıray koyarım bu mousu, logitechin yeni "g" mousuda çok güzel. oda az değil 180 tl!!!

• quote:

quote:

quote:

hocam biraz düzgün konuş. git al ozaman 4 yıl önce üretilmiş 2. el malı. "temiz"miş...

Bende g25 var kardeşim.Zaten ben düzgün konuşuyorum.Yenisi 400 diye bir olay yok.Zaten 0 ı piyasada yok.Milleti yanlış yönlendirmeyin.Bu setlerin fiyatlar böyle.Bende isterdim 100-200 olsun ama değil maalsef.Yenisi 400 deyipte g27 alıcak kişilerinde içine kurt düşürmeyin zira g25 0 hiçbiryerde 400 e yok..

• Logitech G25 direksiyon dönerken ses çıkarıyor demişsiniz ama Ben gibi Logitech Momo'dan G25 terfi eden biri için G25 cidden çok sessiz. Zaten aracı sürerken araç sesinden direksiyon sesi falan duyulmuyor. Bunu da belirtmek istedim.
    Bir de G25'in sıfırı artıık çıkmıyor galiba bulamadım nette. Birkaç yerde gördüm 700-800 TL idi. 400 TL'ye sıfırını bulmak imkansız gibi bir şey.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende g25 var kardeşim.Zaten ben düzgün konuşuyorum.Yenisi 400 diye bir olay yok.Zaten 0 ı piyasada yok.Milleti yanlış yönlendirmeyin.Bu setlerin fiyatlar böyle.Bende isterdim 100-200 olsun ama değil maalsef.Yenisi 400 deyipte g27 alıcak kişilerinde içine kurt düşürmeyin zira g25 0 hiçbiryerde 400 e yok..

sallıyorsun demişsin. ben yalancımıyım?

ben anlamadım ben var diyorum sen ısrarla yok diyorsun :D garip bir durum harbiden :D peki 2. elini 350-400e alanlara zararını senmi karşılayacaksın.
    isteyen gidip teknosadan alabilir. 399tl. 5-6 mağazada var.

şimdi bana 800tl altı g27 satan yer gerekli veya 2. el satan olursada alabilirim.

teknosada g27 800tl,
    vatanda 864tl !!! vatan ayıp etmiş daha dün 814tl idi. tuttuğu gibi geçirecekler :SSS hiç affetmezler. Allahtan bu forum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 10 Ocak 2011; 13:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MGMuhammet

Logitech G25 direksiyon dönerken ses çıkarıyor demişsiniz ama Ben gibi Logitech Momo'dan G25 terfi eden biri için G25 cidden çok sessiz. Zaten aracı sürerken araç sesinden direksiyon sesi falan duyulmuyor. Bunu da belirtmek istedim.
    Bir de G25'in sıfırı artıık çıkmıyor galiba bulamadım nette. Birkaç yerde gördüm 700-800 TL idi. 400 TL'ye sıfırını bulmak imkansız gibi bir şey.

ben okuduğum izlediğim incelemelerin yalancısıyım. incelemelerde aradaki fark olarak hep değinilmiş.

TEKNOSA da sıfır...G25 =400tl.(5-6adet var)....G27=800tl (stokta yeteri kadar var)
    VATAN da.....................................................G27=864tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 10 Ocak 2011; 13:52:30 >
  • hemde teknosa 400 e satıyor ha hiç güleceğim yoktu.Öyle birşey olsa sıcak fırsatlar bölümünde görürdük emin ol.Alan varsa 399 a koysun fatura yı yada koysun foto çekip inanayım.Yoksa kuru lafla iş olmaz.
  • quote:

hemde teknosa 400 e satıyor ha hiç güleceğim yoktu.Öyle birşey olsa sıcak fırsatlar bölümünde görürdük emin ol.Alan varsa 399 a koysun fatura yı yada koysun foto çekip inanayım.Yoksa kuru lafla iş olmaz.

bak kardeşim kuru laf yapan sensin. bugün teknosada olan benim. bir şey ithaf edeceksen arkasında tutunacağın bir şey olmalı. git teknosaya öyleyse artık gülermisin ağlarmısın bilmem. veya internetten kütahya teknosayı ara ankara istanbul antalya... birini ara sor. sonra ama burayada bir cevap yaz. "kusura bakmayın" diye. ki konuyu senden sonra okuyanları yanıltma. kimseninde senin için foto çekesi de olmaz kendi işini kendin yap bence.
  • quote:

quote:

hemde teknosa 400 e satıyor ha hiç güleceğim yoktu.Öyle birşey olsa sıcak fırsatlar bölümünde görürdük emin ol.Alan varsa 399 a koysun fatura yı yada koysun foto çekip inanayım.Yoksa kuru lafla iş olmaz.

bak kardeşim kuru laf yapan sensin. bugün teknosada olan benim. bir şey ithaf edeceksen arkasında tutunacağın bir şey olmalı. git teknosaya öyleyse artık gülermisin ağlarmısın bilmem. veya internetten kütahya teknosayı ara ankara istanbul antalya... birini ara sor. sonra ama burayada bir cevap yaz. "kusura bakmayın" diye. ki konuyu senden sonra okuyanları yanıltma. kimseninde senin için foto çekesi de olmaz kendi işini kendin yap bence.

400 diye ortaya atan sensin sen kanıtlıyıcaksın gerçekse.350 oldu zamanında herkes nasıl kapışmıştı bu piyasada 400tl olsa anında biter birçok yerde de duyulur.Forumlardan baktım işimi gücümü bırakıp hiçkimse bu konudan bahsetmiyor.Sen yanlış görmüş olmayasın?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.